eelyy -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (4.2.2011 12:14:37)
|
Dan! Takole malčka spita zdej lahko počijem,najbolj na živce mi gre,ko nevem kaj nej skuham za kosilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Zunej je sonček je pa zelo mraz,sem pokukala čez balkon,no danes bom T. peljala ven po 5 dnevih,se bomo zapeljali do knjižnice si gospodič sam izbere knjigice. bety:a zmajček ti lula na kahlico??Mi ga damo in ko začne lulati ko ga postavim se kr ustraši in neha,nato ko ga zdvignemo pa začne...zdej,ko bo moj doma ga bomo res vseh teh 4 dni nonstop dajali,da bolj začne dojemat glih tok,da sedi,če ne nič drugega. nikolet;Sej jst sem bila tudi,taka ko so me poklicala seveda,ko nisem imela otrok sem tekla skoraj,sem se prelomila,da je bilo narejeno,kot je treba itd...Zdej pa vidim,da je škoda tega,pa ne jim preveč upanja dajat,ker potem te bodo skos klicali in izkoriščali tvojo dobroto. papuang;Srečno pot,lepo se imejte.Mojega T. nebi zanimalo ne 100 različnih piškotov in vsega,no mogoče že nekaj časa,ko bi si domislil ven iz sedeža je konec veselja in rine naprej in sitnari...uh...
|
|
|
|