Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:10:06
|
|
|
|
Dudica1
|
dan! M. ima številko nogice 23-24 odvisno od čevlja... pikepoke za vse bolančke!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:19:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, samo da ne boš jamrala da ne moreš pridet, ker govorim do limoncah za časa službe popoldne se ne rabim tolk opijat uf matr, naš ma škorenjce iz hoferja 22, ma pa še ene elefanten nizke 23, pa so mu totalno prevelike, sploh ne mara nosit... očitno ne bo po meni, k sem na 40 pristala ti samo prej povej pa dopust vzamem Ledenka, likalna deska Skor sem se poscala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:23:06
|
|
|
|
ledenka
|
ja kak pa naj rečem? punce, mene mal polna luna meče če še niste opazle
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:27:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ja kak pa naj rečem? punce, mene mal polna luna meče če še niste opazle Smo smo A bo čez 9 mesecev kdo polno luno čakal?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:29:07
|
|
|
|
koala.cek
|
ja maja, če je glih teto imela.....zdej bo šele likalno desko zakurblala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:54:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce, mene mal polna luna meče če še niste opazle nisem opazila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 15:57:15
|
|
|
|
ledenka
|
babe na drugem bomo delali, ko bo moj šel prvič sam ven z M., tud če sam okol bajte
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 16:06:52
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka babe na drugem bomo delali, ko bo moj šel prvič sam ven z M., tud če sam okol bajte ne zastopim. kva pa ima to veze s peglanjem ? a bo malega zunaj pustil al kej ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 16:06:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na drugem bomo delali, ko bo moj šel prvič sam ven z M., tud če sam okol bajte madona, a to se res še ni zgodilo??!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 16:27:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan babuske! Ste me spravile v dobro voljo ledenka faca si
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 16:32:15
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka... zmagovalna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 17:12:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
torto bi jedla da ne omenjam da sem že dva kosila pojedla danes in dve malici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 17:48:44
|
|
|
|
šivilja
|
Crocs-i - al razprodani ali ni številk Ledenka - imam podobno, s tem da je zdaj M, vnetje je bilo pa že dva dni prej V službi je iz dneva v dan slabše, včeraj sem jo zapustila med vpitjem in loputanjem z vrati (to sem delala jaz, da ne bo pomote). Vsi smo že čisto na koncu - z živci in energijo. Od danes naprej zapisujem vse incidente, jih v vednost pošiljam šefom in če se ne bo nič spremenilo, gremo v uradno prijavo mobinga. Joj, kaj bi dala, da bi si lahko privoščila pustit službo. Jo včeri pustim. Če bi se zavedali kam nas peljejo - sem včasih z veseljem hodila v službo in neko predanost in zavzetost smo čutili. Samo, da se leta in leta do tebe obnašajo kot do smeti te pa pripelje do drugačnih sklepov. SMo razmišljale o beli stavki (zdaj vse naredimo med eno in eno in pol uro viška na dan - kar se nam nikamor ne šteje - lahko si zataknemo za klobuk). Edini problem je, da če delo pustimo, nas vse počaka. In ker kaže, da se trenutna situacija ne bo kmalu bistveno izboljšala, je to problematično. Če se nam delo kopiči, ga bomo pa enkrat morale toliko več opravit. SPloh ne vem več kaj bi, samo takole ne bo šlo več dolgo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 18:05:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
šivilja, pa ne morete zaprosit vsaj za plačane nadure? A se kej štemplate? Ker potem bi moralo biti razvidno, koliko dlje ste vsak dan v službi...sicer je pa pri nas isto zdej polno dela. So vsi tok okupirani, da če grem na bolniško, me vse počaka. Se mi že meša od zneskov in datumov. Komaj čakam marec, ko se bo malo sprostilo. Čeprav naj bi pa takrat še nekaj drugega začeli delat, tko da bomo videli, kako bo. Mi smo šli pa malo ven po vrtcu na svež zrak znoret našega mulčka, skuhali eno hitro kosilo, zdej pa lagano sportski. Pa komaj čakam, da tale luna mine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 18:12:07
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG šivilja, pa ne morete zaprosit vsaj za plačane nadure? A se kej štemplate? Ker potem bi moralo biti razvidno, koliko dlje ste vsak dan v službi...sicer je pa pri nas isto zdej polno dela. So vsi tok okupirani, da če grem na bolniško, me vse počaka. Se mi že meša od zneskov in datumov. Komaj čakam marec, ko se bo malo sprostilo. Čeprav naj bi pa takrat še nekaj drugega začeli delat, tko da bomo videli, kako bo. Mi smo šli pa malo ven po vrtcu na svež zrak znoret našega mulčka, skuhali eno hitro kosilo, zdej pa lagano sportski. Pa komaj čakam, da tale luna mine Oh, Papua komplicirano do konca. Nekaj ur dobimo pavšalno (tisti ki jih naredijo in tisti ki jih ne). Štempljamo se pa ne - pridemo ob šestih zjutraj pa nas itak nihče ne vidi, ko pa komu omenimo, nam pa tiste ure naprej vržejo, pa rečejo naj hodimo od sedmih do dveh - ja kdo bo pa naredil kar nam ne bo uspelo - palčki?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 19:27:02
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, ne vem, se mi zdi da hodiš ti dopoldne k nam na limonce?! likalna deska pa zmaga šivilja, nisem fouš pametnega nasveta pa nimam... bolniška?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.1.2011 21:17:28
|
|
|
|
betty.ford
|
ku-ku? kako ste? mi doma. kar ne morem verjeti, da sem spet doma, za računalnikom. se bom potrudila, da čimmanj. šivilja, vidim, da ti je uspelo blog narest! bravo! pa nič bravo za službo. grem - nisem navajena gledat v monitor. lahko in lepo noč vam želim! pa čimboljši zaključek tedna!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 8:03:30
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro! Piha, piha... nič fajn mi ni betka, wb, lepo da boš zmanjšala računalnik, samo vseeno se lahko še kaj javiš hvala bogu da je petek! (ledenka, sej boš kej častila a ne, na to dejstvo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 8:49:56
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali nismo. Je malega do kakih pol treh nekaj na polno zvijalo. Sumim jajca, ki jih je jedel včeraj v vrtcu. Sem danes rekla vzgojiteljici, naj mu drugič ne daje jajc, da ne bo spet štala, ker je bil čist bogi. Nažalost zdravnica takrat na začetku leta na potrdilo o alergiji ni napisala tudi jajc, jst sem pa tut pozabla poudarit to. Ma, upam, da me bodo upoštevali vseeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:08:22
|
|
|
|
koala.cek
|
morgen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:09:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:12:44
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! limonce za petek mam danes dopust, greva z M na obisk k mojim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:15:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
U, a bomo kar konkretno začele? Ni problema!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:21:10
|
|
|
|
majana79
|
uuuu likohol ledenka, uživejta, upam da se boš lahko za 5 minut odpočila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.1.2011 9:23:09
|
|
|
|
ledenka
|
samo zdravje matr bomo zdrave. in vesele
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......