Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 15:36:17
|
|
|
|
Leela
|
joj petrazg kaj se je pa zgodilo? Kakšna poškodba?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 17:45:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa sem vesela, da sem sama (z M) majana, seveda se spodobi, kdaj pa, če ne v petek zvečer blue, ste bolje? pa lepo, da si nas prišla pogledat... in nalepla naša malčica bolje, jaz pa se še kr ne sestavim.. sploh ne vem kaj je to IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford evo, spet mi je nerodno hodit na našo stran ti, ti, Blue* IZVIRNO SPOROČILO: nikolet no kaj sem bila jz zdej pridna, sem speglala cel kup cujn in kaj se zgudi pr tazadnji cujni... peglezen crkne HB mam še tastarga k deluje sam je bolj slab... sem gledala mao v lidlu od 20.1. akcijo za parni likalnik: http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_15718.htm kaj pravte a je za kej za to ceno tud jz sem tega čekirala takoj ko sem prospekt vidla... ga bomo šli tud najbrž iskat.. zaenkrat še nismo mel slabih izkušenj glede tehnike v Lidlu ej, a se naša mačka KatMat še kej javi tukaj gor???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 17:59:17
|
|
|
|
šivilja
|
Petrazg - a zdaj ste še ta velikega poservisiral. Še dobro, da si še doma. Likohol - tisto malo kar nas je še v službi, vsako jutro okrog osme ruknemo malo teranovega likerja - za preventivo, da ne zbolimo še me. Pa še delo gre lažje izpod rok Koala.ček - zame ta petek ne pride v poštev, ker sem samohranilka (se ata potepajo po Nemčiji - samo upam, da spet ne zboli kot prejšnjikrat). Drugi teden pa mislim, da bi šlo, točno moram pa še preverit. Ledenka - a nam boš zaupala recept za čokoladni liker (ob degustaciji seveda)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 18:48:17
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera kej gledala oz razmišljala o tem inhalatorju??? http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_19930.htm razmišljala, samo se mi zdi kar veliko denarja hm, a vids kolk sve razlicne , men se zdel prav fajn, cenovno tudi. jaz sm kupila od chiccota in je identicen, in to za 70eur.... odvisno je potem koliko potem uporabljas, mi kar pogosto, D in tudi mami in ata snifajo pogosto...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 18:57:15
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! No, nam pa zdravje trenutno precej bolje služi. Zdej mi edin varuška(mami) začenja neki bolehat. Upam, da bo do jutri minilo. Če ne, bom pa par dni dopusta vzela-sej ne, da mi ne bi pasalo. koalka jaz bi tudi prišla na Just. Bi pa tudi raje naslednji petek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 19:34:17
|
|
|
|
majana79
|
inhalator: jaz sem ga kupila lani, istega, pa to sploh ni drago, ker je čisto podoben omronovim, ki jih imajo v ZD, so pa okoli 120 eur... tako da jaz ga priporočam, edino timerja recimo nima, ampak to mislim da ni tak minus Just: jaz ta teden ne morem, ker je mož bolj tako tako, dejansko je dobil antibiotik , naslednji teden sva pa v NM v petek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 19:35:48
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera kej gledala oz razmišljala o tem inhalatorju??? http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_19930.htm razmišljala, samo se mi zdi kar veliko denarja Imam točno tega že 4 leta. služi vredu. takrat je bil cenovno ugoden, sedaj pa nisem na tekočem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 19:51:21
|
|
|
|
koala.cek
|
justovanje - kaj pa naslednji četrtek ? 27. ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 20:02:26
|
|
|
|
majana79
|
jaz v četrtek načeloma lahko, če me bo katera lahko pobrala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 20:31:24
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera kej gledala oz razmišljala o tem inhalatorju??? http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_19930.htm razmišljala, samo se mi zdi kar veliko denarja hm, a vids kolk sve razlicne , men se zdel prav fajn, cenovno tudi. jaz sm kupila od chiccota in je identicen, in to za 70eur.... odvisno je potem koliko potem uporabljas, mi kar pogosto, D in tudi mami in ata snifajo pogosto... Sem na hitro napisala, pa je narobe izpadlo. Glede na druge inhalatorje ni drago. Glede na to kolikokrat bi uporabljali in koliko časa bi stal pozabljen v omari pa je drago. So jih imeli že lani in sem ga skoraj kupila in sem zdaj razmišljala, da bi ga v celem letu verjetno uporabili 2x. Saj je ziher fajn, samo jaz bi vedno pozabila, da ga imam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 20:32:00
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek justovanje - kaj pa naslednji četrtek ? 27. ? jaz lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 20:32:36
|
|
|
|
šivilja
|
jaz v četrtek načeloma lahko, če me bo katera lahko pobrala bi se tudi to potrudila (vse za družbo)
< Sporočilo je popravil šivilja -- 17.1.2011 20:33:12 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 21:22:21
|
|
|
|
šivilja
|
nekaj preizkušam, pa mi še ni čisto uspelo
< Sporočilo je popravil šivilja -- 17.1.2011 21:23:32 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.1.2011 21:58:25
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera kej gledala oz razmišljala o tem inhalatorju??? http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_19930.htm jz sem ga v hoferju kupila pred 4 leti in je še zdaj super peglezen grem pa v četrtek kupit no sem raz šihta in sem šele zdejle pogruntala da nisem cel dan nič jedla... no ja sam zajterk... zdej se mi pa tud ne da jest nč grem v pojslo... nočko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 7:26:42
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a je kera kej gledala oz razmišljala o tem inhalatorju??? http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_19930.htm razmišljala, samo se mi zdi kar veliko denarja hm, a vids kolk sve razlicne , men se zdel prav fajn, cenovno tudi. jaz sm kupila od chiccota in je identicen, in to za 70eur.... odvisno je potem koliko potem uporabljas, mi kar pogosto, D in tudi mami in ata snifajo pogosto... Sem na hitro napisala, pa je narobe izpadlo. Glede na druge inhalatorje ni drago. Glede na to kolikokrat bi uporabljali in koliko časa bi stal pozabljen v omari pa je drago. So jih imeli že lani in sem ga skoraj kupila in sem zdaj razmišljala, da bi ga v celem letu verjetno uporabili 2x. Saj je ziher fajn, samo jaz bi vedno pozabila, da ga imam se popolnoma strinam s šiviljo. je fajn, ampak bi ga res ene dvakrat uporabili. škoda denarja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 8:01:46
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro! Na šihtu, za dobro jutro doma limonce, zunej pa mraz. Zdej grem pa kakavat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:09:06
|
|
|
|
koala.cek
|
kdaj so letos maškare ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:14:33
|
|
|
|
majana79
|
8. marca se mi zdi da je ena zadnjič na rr pisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:38:41
|
|
|
|
petrazg
|
Babnce jutro... Šivilja - Ja, hb da sem še doma. Zdej se je vse tako super pokrilo, da smo vse porihtal, no še teraso naslednji teden in smo na konju. Potem pa veselo na delo... Justovanja... jaz tudi potrjujem četrtek, za prevoz se bomo pa tudi zmenile. Leela... ni bilo na srečo poškodbe. Smo mogli nekaj porihtat Inhalator... jaz sem včeraj malo ogledala ostale ponudbe in je tale res cenovno zelo ugoden in če razmišljam, da Lukcu samo parkrat pomagfa pri dihanju je vreden svojega denarja. Mi ga bomo kupili. Kvaliteto je pa Majana potrdila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:46:09
|
|
|
|
Leela
|
jutro petrazg se mi dozdeva kaj ste porihtali. nas tudi čaka. te bom ob priliki vprašala kako poteka. Za inhalator se pa pozanimaj. Pri asmatikih ni nujno, da pomagajo. zadnjič sem vprašala na pulmo in je rekla, da enim še poslabšajo težave ob napadu. Jaz ga pri f. uporabim kadar kašlja nima pa težav z dihanjem. Drugače pa na P vse odsvetujejo, od sirupov za kašelj, proti kašlju (panatus) ...Zadnjič mi je rekla, da flixotide nič ne pomaga za laringitis, pediatrinja je pa rekla, da pomaga (je šla gledat navodila). Zdaj pa vedi. Jaz mu ga kar povečam, če ima laringitis.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:46:26
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! sva bla včeraj še z enimi na večerji, je pasalo zdaj se selim iz pisarne... eh. bo že. novi cimer je... čuden petra, super, da ste porihtali, zdaj pa dost za letos naslednji četrtek - sicer mamo plavanje, ampak bomo vidli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:59:24
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali..nismo. Se mali zbuja na dve uri in hoče, da sem pri njemu, dokler ne zaspi, pol pa jovo na novo. Ne vem, kako rešit to. Pri nama absolutno ne more več spat, ker sem potem še bolj povožena, kot če vstajam na dve uri. Sva bila pa že pri P, ni nič hujšega, a smo jutri še doma, da se ne razvije v kaj hujšega. Sem mislila po pregledu še malo zunaj bit z njim, a je bilo preveč mrzlo,tako da bova počakala še kakšno uro, potem pa greva, sicer bo spet rabil eno uro, da zaspi. Jst ne vem, kje pobere vso to energijo, ampak če ne gre dvakrat na dan ven in se fino zlaufa, je kriza za spanje. Sicer sem pa do večera spet samohranilka, moj itak dela Jutri bo že bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.1.2011 9:59:27
|
|
|
|
petrazg
|
Leela... se čist strinjam kar se tiče različnih mnenj... Meni je do zdaj pri Lukcu edina prava zdravila dal zdravnik na pek. Vsi ostali so nekaj pacali. Sorry, samo res je bilo tako. Najboljš ga je na kisik in ventolin dat, da se mu saturacija izbojša, vzroka pa ne poiskat. Pa smo imeli lani 4 mesece tako, pa ne rečem nič pediatrinja nas je pošiljala na pek, kjer niso nič ugotovili, dokler ni dobil napada in je bil slučajno dežuren dr. Krivec. Zdaj upoštevam samo njegovo mnenje, druge vzamem na znanje... Mi je pa za Flixotid zadnjič rekel, da nam ga bo poleti zmanjšal, zdaj imamo 1 vpih zjutraj in 1 zvečer, 125. Je rekel, da je za pljučka in da takrat , ko ima težave z dihanjem mu samo povečam dozo na 2. In šele nato Ventolin. Je rekel, da Ventolin res samo takrat , ko je potrebno. Inhalator mu bom dala pa takrat, ko bo začel kašljat... ker se mi še ne zna čisto lepo in se velikokrat pripravi do bruhanja. Eh sej bo... Za tisto me pa pokliči kar pokliči...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......