PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (15.1.2011 15:08:41)
|
dan, ravno čakam, da se mulček zbudi (spi že tri ure [sm=zmeden.gif]), da lahko kosilo pripravim, imam že vse narezano, ampak bo losos v zelenjavni omaki z makaroni, pa nočem, da stoji. Ponoči je bla itak žurka, podočnjake mam že do sarajeva. Kdo je že rekel, da te otroci pomladijo? Se mi zdi, da sem še zarad [sm=duda.gif] bolj utrujena kot ponavadi, je blo v prvi nosečnosti isto tako. Sem prve mesece vse popoldneve prespala. No, zdej te opcije lih nimam. Pa še baterija v tehtnici mi je crknila, se še tehtat ne morem (sem ratala kar odvisna od tega [sm=smiley36.gif]). Pa še tista ploščata baterija je, nimam pojma, kje jo kupit. Aja, trebuh mam pa itak že tak, kot bi bla najmanj tri mesece noseča...k sreči še ni fejst videt, ker samo par ljudi ve za to. Aja, sem se pa spravila na tržnico z mulčkom, ker moj dela danes cel dan, nakupila futr csaj za par dni, pa še nadihala sem se malo. Edino voziček sem komi premikala, moram gume napumpat, so se zgleda spraznile, ker že celo večnost nisem vozička uporabljala. Popoldne grem pa s svakom h tašči, pridejo neki sorodniki baje. Tudi prav.
|
|
|
|