šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (13.1.2011 15:59:29)
|
Ledenka - sem mislila, da bi šla ti službeno v NY [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ne vem kako bosta pol s Koala.ček kofetkale. BO ona bolj s tvojim možem, ti pa njej mož bosta pa rabotala. Just - pomoje najbolje, da vidve s predstavnico predlagata ene dva datuma, pol se bomo pa poskusile uskladit. Samo naj ne bo pon., tor. ali sre. Sem zahtevna, a ne? Ob ponedeljikih ima moj voljno, ob dredah so otroci bizi, naslednji torek pa jaz štarta tečaj avtogenitreninga pri enem psihiatru. Moram nekaj ukrenit preden bom rabla psihiatra. Upam, da mi bo pomagalo se malo skulirat. Milsim - me je danes naša mladina v službi razkurila. Ej, nikoli si nisem mislila, da bom to kdaj rekla, ampak: današnja mladina!!!!!! Sem jih pol mal peglala, pa jutri bo treba spet. Samo jaz nisem tak tip za peglanje, mi je pomoje bolje grozno kot njim, ki me poslušajo. Samo če pomislim deset let nazaj, ko sem jaz začenjala - nisem si upala niti piskinit. Oh, oh, jih bo treba še trenirat, pa še pol pomoje ne bo nič bolje. En je pa itak že tik pred disciplinsko. Danes imam zobarja, pol prideta pa svakinji (smo non spiking terms) in se bojo kregali o dediščini. Kar bo pa še huje kot puljenje zob. Še dobro, da moram takrat otroke spat spravit. Še raj bi šla pa od bajte, samo da ju ne vidim.
|
|
|
|