Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 19:33:55
|
|
|
|
majana79
|
o babe! blue, wb! upam da se kmalu pozdravite... jst sem bila 1 mesec doma, se mi je totalno trgalo moj edini šoping je bil danes v lekarni, naj grejo nekam hudiči... sem spušila 40 evrov za J. rit! vsaj 3 kose cot bi dobila v HM za ta dnar ni čudno da nič nimam, jbela cesta nikolet, men je čist kul
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 20:02:47
|
|
|
|
maja1488
|
O zmajke! Ne morem verjet kako slepo sta punci zaspali. Mene pa čaka kidanje igrač. Ne vem, če ne bom šla res po lopato dol. Aja, dobila nova očala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 20:20:16
|
|
|
|
majana79
|
o fensi maja, hočmo slikco zdej boš še več umazanije doma vidla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 20:30:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o fensi maja, hočmo slikco zdej boš še več umazanije doma vidla Zdej je videt vse čisto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 20:38:28
|
|
|
|
Leela
|
maja sorči nisem še nič konkretno za krokse gledala. Kdaj si mislila naročvat? blue pozdravte se. Moja dva tamala sta še vedno "out". Čakam pomlad. šivilja dobro tole z avtogenim treningom. jaz sem nekaj razmišljala o meditaciji samo moraš potem dejansko to izvajat. enkrat se bom že spravla. dudi kaj boš pa kupovala. cunje? Razprodaje in to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.1.2011 21:02:42
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc...koncno spet tukaj! mal na hitr. uvajanje dobro gre...tuki traja 2 tedna...ampak res je to kako je leela rekla - vec vzgajatelc pomeni da imajo vec cajta za otroke, nima nobenega ki mu iz noska visi zelen stalaktit, malico jejo iz navadnih kroznikov/kozarc, brez slinckov ...ja seveda, ce je za mizo 6 otrok in 2-3 tete....pa cudne skupine, v D skupini so 4 ki so 11.2008 rojeni, pa 4 11.2009 in drugi se manjsi...nekateri so ze v vrtcu od kdaj so bili stari 4 meseca....res cudno. ampak moram rect da mal pogresam stari vrtec, tolk sam ga se bila navadila, pa tete so mi ble ful vsec. drugac,jaz spet ful prevajam, tudi ce je D doma z mano, ampak ko moj pride doma se vidi razlika od prej ko sm bla samohranilka. zdaj imam cajta tudi zase in D ni tolk na spidu! samo se spletno stran moram zrihtat! kako ste vse?? vidim da je nekaj bolanckov aha, pa se to - D jih bo ze slovenscine naucila...vzgajatelca se je ze naucila "še" heheehe, aha, a ime ji je La Toya....
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 13.1.2011 21:04:34 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 8:15:15
|
|
|
|
betty.ford
|
sem prva? dooooooooooobro jutro! danes kar čutim, da bo en krasen dan! želim želim želim si, da bom zvečer šla spat s tem stavkom! seveda danes, ko bi zmajček lahko še poležaval, ni. sva že pozajtrkovala, jaz že plačala položnice , čaka naju samo še previjanje in napravljanje... kje so cenejše plavalne pleničke? Mueller ali DM? pa še kopalke si moram nekje kupiti huh;
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 8:18:28
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, zunaj je res krasen razgled a se bojim, da dan niti slučajno ne bo tako krasen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 8:19:24
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no smo nli pridni pa smo vstali šele ob pol osmih T. je v vrtcu, N. e pa še dones doma, v Ponedeljek pa gre v vrtec... no oko je bolje.. sej mora bit k grem jutri v službo... jz sem pa končno oba otroka navadla da morta bit najkasneje ob 20h v postelji, in mi ful odgovarja.... ivana super za vrtec
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 8:20:12
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dobro jutro, zunaj je res krasen razgled a se bojim, da dan niti slučajno ne bo tako krasen. ja zunaj je prav lepo in sončno... upam da boš mela lep dan, sončen...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 9:09:08
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! koalka, upam da se pri vas zadeve kmalu umirijo, če ne že uredijo... hvala bogu da je petek!!! dan pa bo, nekakšen... komi čakam da grem domov danes imamo kontrolo, bomo videli kaj bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 9:31:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali spet bolj kratko. Je imela koolegica poslovilca, ker gre jutri za tri mesece in pol v azijo popotovat. I tata bi sine Sem pa ponoči vseeno vztrajala in je mulček spet celo noč spal v svoji postelji. Sem enkrat še jst tam zakinkala... Sicer sem pa do večera samohranilka, pa jutri in v ponedeljek tudi. Tko da bom namesto sesanja avtomobila raje izbrala poležavanje na kavču, ker itak ob dveh končam, pa da se malo spočijem, preden mulo iz vrtca pride. No, preden ga grem iskat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 9:52:27
|
|
|
|
eelyy
|
jutro evo zajtrkujem in še nekaj malega pospravim in sem fertik.Po T. grem danes po kosilu okoli pol 12h. Mali mi že drugi teden joka ob vstopu noter in se že pri slačenju na previjalni v vrtu otežuje in noče noter to bo že drugi teden.in mi je res ful hudo otem cel,dan mislim zakaj joka...imela sem v mislih,da se mogoče boji kakšen otročka tam,da se malo prerinejo za igračke ali kaj takega,sem možu naročila nej pokliče v vrtec in sporoči,da pridem po kosilu in je kar vzgojiteljico po tel. vprašala zakaj joka... bohved kaj si bo mislia??Sicer sem jo jst hotla vprašat,ampak jo je kr on po tel. majana;jst sem tud zadnič v lekarni porabila skoraj 40 eur itak nič,ne dajo na recept in danes bom set šla Lini po eno kremo in nimaš kej. nč zdej pa grem na hitrco pospravit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 10:09:20
|
|
|
|
ledenka
|
jutro v službi hočejo, da delam, pa še petek je
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 10:41:34
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka ane kakšni packi so ? jest bom pa otroke danes kar na počitnice poslala, ker nimam pojma kdaj bom spet domov prišla. sem bila pa včeraj pridna in jih peljala drsat. tavelik je potem tam našel družbo in so igrali hokej, tamali pa bi se najraje metal po blatu. joj kakšni smo domov prišli. ampak, važno da so uživali. jest pa tudi. samo kakšen kuhan vin mi je manjkal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 14:03:51
|
|
|
|
ledenka
|
smo padle na 2 stran preveč delate, babeeee
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 14:44:16
|
|
|
|
nikolet
|
živjo punce, danes je preveč lep dan za na računalniku viset, je treba it vn T. je spet šel z dedijem v terme..... jz in N. ter svakinja E. pa gospodarmo po bajti... same babe
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 15:31:39
|
|
|
|
ledenka
|
eh, še ena bljak zadeva na šihtu... zdaj mam pa res dost, hočem nekaj nardit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 17:38:30
|
|
|
|
maja1488
|
Umrta. Torta že čaka v hladilniku na gospoda moža.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:30:24
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, imam večer v troje. brez moža. kej bomo spile ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:37:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zato k je najstarejši Sam da si ne bo gospoda dudka izbrala. Zdej je moerna razlika 30+ IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes juhu, pravkar sem uspešno prodala voziček :) bravo za voziček dudi ima sam 1GB jz bi pa 2GB drugče pa ni slab smo bili malo zunaj in kupit sem šla samo solato, prvlekla domov pa cel ruzak... bo treba začet mižat hvala... mamo tud mi take šopinge dostkrat.. nazadnje sem šla po jajca k se je pr nas nov mercator odprl... ven sm šla olajšana za 145 eur IZVIRNO SPOROČILO: nikolet je ful všečen.... http://www.mimovrste.com/artikel/1580081730/mp3-predvajalnik-sony-nwz-b152fl kaj pravte?? waaaaaw, tale je pa res luškan IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, wb! upam da se kmalu pozdravite... jst sem bila 1 mesec doma, se mi je totalno trgalo moj edini šoping je bil danes v lekarni, naj grejo nekam hudiči... sem spušila 40 evrov za J. rit! vsaj 3 kose cot bi dobila v HM za ta dnar ni čudno da nič nimam, jbela cesta hvala za dobrodošlico jz tud sovražim lekarne... že če morm za gajo neki iskat, kaj šele če rabm še kej zase in za mojga... matr k bi reku keks ostane 100 eur notr IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja, dobila nova očala. hitr eno fotko IZVIRNO SPOROČILO: Leela blue pozdravte se. hvala IZVIRNO SPOROČILO: nikolet jutro no smo nli pridni pa smo vstali šele ob pol osmih tud mi smo mel dons srečo.. smo spet po zelooooooooooo dolgem času prespali noč.. aleluja.. upam da se bo zdej kej večkrat to dogajal.. sem že skor pozabila kako lepo je bilo nekoč prespat v enem kosu IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo padle na 2 stran preveč delate, babeeee ha ha, hud komentar IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek čer, imam večer v troje. brez moža. kej bomo spile ? tud jz mam večer v dvoje brez možeka... no, pride zdejle dam na hitr neki pojest, pol gre pa s frendi plavat... in mama spet sama z otrokom in risankami :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:38:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
majana a next še kej laufa??? da vem če si je pametno ogledovat njihovo stran.. da me ne bojo zastonj srbeli prsti :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:40:14
|
|
|
|
koala.cek
|
naš je šel na hokej, otroka pa na počitnice nista šla, ker zmajčka neki daje. pa nimam pojma kaj. nima vročine, ne kašlja, ne smrka, kao naj bi se neki za trebušček držal in v vrtcu 2 uri jokal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:44:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
no, da vidim če sploh še znam prlept kakšno slikco party night
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.1.2011 18:46:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek naš je šel na hokej, otroka pa na počitnice nista šla, ker zmajčka neki daje. pa nimam pojma kaj. nima vročine, ne kašlja, ne smrka, kao naj bi se neki za trebušček držal in v vrtcu 2 uri jokal. držim pesti da se ne razvije v kakšno bolezen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......