Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jz sem bratu za 30. rojstno dan dala kr bone pa si je pol sam kupu kar si je hotu, k mi je BZ kupovat neki k bi se sam prah nabiral...
dan
smo spali o 8h rekord zdej pa T. je en štuk višje, N. spi, mož spi... jz pa ne morem pa bi žiher.. grem pa na kavč ležat in TV bult
uživajte v nedelju
Tanja, odvisno za kolko denarja in kak tip človeka je. Recimo USb ključek, kako fensi miško, karte za kak koncert, tekmo...,če je hribolazec mogoče dereze (une za čez čevelj), za kakega jedca cel pršut in domač teran, pa kak kozji sir zraven, MP3 player,...
Če boš pršut, lahko sama skuhaš teranov liker, pa ga pol ponucaš še za novoletna darilca in ga daš v male flaške, zraven pa eno vrečkico domačih piškotov. Kr maš zihr ful časa za tole pacat
Če boš pršut, lahko sama skuhaš teranov liker, pa ga pol ponucaš še za novoletna darilca in ga daš v male flaške, zraven pa eno vrečkico domačih piškotov. Kr maš zihr ful časa za tole pacat
Misli mi bereš Ni problema, itak mam ful časa...Naprimer zdele ko dete spi, namesto da bi tukile lenarila, bi šla loh likerček skuhat. pa še piškote bom spekla, k bom že glih v kuhinji. Najbrž bo res kr tole varianto s pršutom užgala.
Pri nas tudi sneži in to kr. Mi smo T. lansko leto vedno ven peljali tudi,če je bil dež smo sam prevleko fliknili gor in šibali. Lino se nekaj prijema verjetno bo bolana zato nisem hotla danes ven.
In koliko mu je namerilo? Ker jst nisem več ziher koliko ima številko, pa včeraj ko sva z mami tam okoli hodile, je tamali spal, pa ga nisem hotla sam zato budit
iiiii romantika na višku. imeli velikooo družinsko kosilo ( vse pojedli, torej sem verjetno dobro skuhala )
mi imamo božično vzdušje. gledamo mikijev božič, okrašujemo smrekico, jest delam čestitke ( in btw iščem po netu pametne ideje - kao ), pijem šampanjec, ki so ga prinesli obiski, torej bodo jako pijansko obarvane in nič drugega. mah sej je dost.
oooo bravo koalka. M tut navija da bi smrečico postavli. Bomo še mal počakali, se meni ne da skoz sesat, ker se prah direkt pod njo nabira. Imamo pa venček. A eno svečo lahko prižgem al vse štiri?
majana mi smo ji pa včer Superfitke kupili. 70€ Sam če so res tok dobre, pa naj bo. sem ji pa tud jaz nogo šla zmerit-super je tista zadevšna, pa še prodajalke so vedno ful prijazne. Hana je nazadnje dobila kuli, k ma gor bunko in ko začneš pisat utripa-to je bilo veselja. Balone pa itak vedno dobi.Če ne, si jih pa kar sama vzame. Kakšno sneženje -gremo zdej k mojim, da se mami ne bo treba v takem jutri vozit, pa še jaz bom šla lahko z vlakom, ker si ne predstavljam kje bi sicer parkirala.
Smučarke-katere čelade so kul?Gruntam, če bi mojmu kupila za Božička, pa pojma nimam o njih.