Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 8:43:34
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Šivilja . Jst se tebi čudim...jst bi na tvojem mestu spregla že dooooooolgo nazaj. Da ti rata zraven vsega še pečt. Svaka čast! Jst ne nardim nič. Sploh ko sta obe doma. Za živce nimam pojma. Persen mogoče. Al pa kaka kopel iz sivke. Pa mal se umiri s tem delom. Se sploh ne čudim, da te trga. Naši punci spita pa v isti sobi po novem. Zmajča leze vn iz postelje in kuka iza vrat. V glavnem same neumnosti so jo. Pejmo kej delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 9:35:39
|
|
|
|
nikolet
|
dan no pa je tavelik šel v vrtec, da bo videl DM, jz in N. pa gospodarve doma in mal spet pospravlave, no ja bolj jz pospravlam za N. k kej druzga vsem bolančkom
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 10:42:22
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Joj, kok se mi vleče ta teden. Kot jara kača. Naj bo že enkrat petek. Skratka, dela imam polno; včeraj sem prišla domov ob 8ih zvečer, tko da imam prav slabo vest, ker je H cele dneve z mojima-kot da bi bila njun otrok. Pa taka mama...Se tolažim, da bo naslednji teden boljše, ko bomo na dopustu.Ampak sem že dobila v službi en kup nalog, ki jih moram čez praznike naredit. Super. Bom mogla zvečer delat,da bomo čez dan skupaj. sicer imamo pa v petek žur, dresscode 80-te - imam že outfit Naslednji torek gremo pa še z enimi prijatli na večerjo in potem na Cetinskega. Aja, BTW-a pozna katera koga, ki bi mi posodil kartico za Emporium?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 12:09:25
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan! Joj, kok se mi vleče ta teden. Kot jara kača. Naj bo že enkrat petek. Skratka, dela imam polno; včeraj sem prišla domov ob 8ih zvečer, tko da imam prav slabo vest, ker je H cele dneve z mojima-kot da bi bila njun otrok. Pa taka mama...Se tolažim, da bo naslednji teden boljše, ko bomo na dopustu.Ampak sem že dobila v službi en kup nalog, ki jih moram čez praznike naredit. Super. Bom mogla zvečer delat,da bomo čez dan skupaj. sicer imamo pa v petek žur, dresscode 80-te - imam že outfit Naslednji torek gremo pa še z enimi prijatli na večerjo in potem na Cetinskega. Aja, BTW-a pozna katera koga, ki bi mi posodil kartico za Emporium? OJEJ... dobra si da delaš po cele dneve.... jz sem sam popoldne v službi pa komaj čakam da bo mim 7 ur da lahko pridem domov k svojima mulčkama... vsaka čast vsem mamicam k delajo po cele dneve.... kapo dol... jz tega ne bi zmogla....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 12:25:14
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan! Joj, kok se mi vleče ta teden. Kot jara kača. Naj bo že enkrat petek. Skratka, dela imam polno; včeraj sem prišla domov ob 8ih zvečer, tko da imam prav slabo vest, ker je H cele dneve z mojima-kot da bi bila njun otrok. Pa taka mama...Se tolažim, da bo naslednji teden boljše, ko bomo na dopustu.Ampak sem že dobila v službi en kup nalog, ki jih moram čez praznike naredit. Super. Bom mogla zvečer delat,da bomo čez dan skupaj. sicer imamo pa v petek žur, dresscode 80-te - imam že outfit Naslednji torek gremo pa še z enimi prijatli na večerjo in potem na Cetinskega. Aja, BTW-a pozna katera koga, ki bi mi posodil kartico za Emporium? ah kaj čmo, takole je v tej naši preljubi državici z ameriškim delovnim časom in romunskimi plačami ( pa še te ne vem, če niso večje ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 12:45:47
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan! Joj, kok se mi vleče ta teden. Kot jara kača. Naj bo že enkrat petek. Skratka, dela imam polno; včeraj sem prišla domov ob 8ih zvečer, tko da imam prav slabo vest, ker je H cele dneve z mojima-kot da bi bila njun otrok. Pa taka mama...Se tolažim, da bo naslednji teden boljše, ko bomo na dopustu.Ampak sem že dobila v službi en kup nalog, ki jih moram čez praznike naredit. Super. Bom mogla zvečer delat,da bomo čez dan skupaj. sicer imamo pa v petek žur, dresscode 80-te - imam že outfit Naslednji torek gremo pa še z enimi prijatli na večerjo in potem na Cetinskega. Aja, BTW-a pozna katera koga, ki bi mi posodil kartico za Emporium? ah kaj čmo, takole je v tej naši preljubi državici z ameriškim delovnim časom in romunskimi plačami ( pa še te ne vem, če niso večje ). seveda da imajo romuni večje... mi delamo oni pa ne...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 13:04:46
|
|
|
|
Leela
|
kako, da romuni ne delajo?? Kartice kopirajo in jih praznijo, avte prijazno ustavljajao, na pumpi ti vse spucajo...Polno dela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 13:12:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela kako, da romuni ne delajo?? Kartice kopirajo in jih praznijo, avte prijazno ustavljajao, na pumpi ti vse spucajo...Polno dela. Ja, glej romunke kok imajo dela . Plača je najbrž ameriška, za to delo Čakam dostavo kosila, bomo jedli s plastičnim priborom danes.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 16:17:55
|
|
|
|
nikolet
|
mah sej nima veze kojk dobijo, uglavnem dobijo več k mi smrtniki.... kje je demokracija v sloveniji je ni..... no smo po kosilu in po malci zdej pa sam še čakam pojslo k mam povhen k... vsega sploh pa deca... k jz rabim kam it on nima časa da bi mulčke pomerku... še povedat mu ne morem on sam skizne skojz vrata in ga ni eh grem se igrat z mulčkoma papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 16:42:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan. Danes pa gremo na zabavo juhu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 18:13:13
|
|
|
|
Leela
|
elly tudi jaz te občudujem super si, z dvema toliko mičkenima večino dneva sama. tudi ti šivilja si dobra s tem pečenjem. Jaz tudi ne bi mogla. Čeprav si rekla, da te to relaksira tako, da je najbrž dobro zate. F. je boljše, še ima podaljšan izdih in ventolin na 6 ur. Drugače sem pa danes brala, da je v Zagrebu Gap.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 19:10:24
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Drugače sem pa danes brala, da je v Zagrebu Gap. to piše tudi na njihovi uradni spletni strani. ampak nekako ne najdem, točnega naslova, kje bi bilo to v Zagrebu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 19:19:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Leela Drugače sem pa danes brala, da je v Zagrebu Gap. to piše tudi na njihovi uradni spletni strani. ampak nekako ne najdem, točnega naslova, kje bi bilo to v Zagrebu. v novem shopping centru Arena je (sem brala reportažo o otvoritvi)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 19:26:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Leela Drugače sem pa danes brala, da je v Zagrebu Gap. to piše tudi na njihovi uradni spletni strani. ampak nekako ne najdem, točnega naslova, kje bi bilo to v Zagrebu. Gap je v arena centru zraven Arene zagreb.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 19:27:25
|
|
|
|
maja1488
|
Si me prehitela :) Baje se občutno pozna negužva v naših H&M-jih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 20:29:42
|
|
|
|
koala.cek
|
oooooo hudoooo. a gremo ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.12.2010 20:41:37
|
|
|
|
majana79
|
koalka, you read my mind
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 21:01:02
|
|
|
|
lake
|
Še zame en prostor v avtu za Zagreb
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 21:06:48
|
|
|
|
majana79
|
lejkica, kaj pa če kar ti pelješ, itak ne moreš bit sopotnica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 22:01:35
|
|
|
|
ledenka
|
bo skorda treba kombi najet no, še iz reportaže - je dražje kot v UK, pa izbira je manjša.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 22:16:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bo skorda treba kombi najet no, še iz reportaže - je dražje kot v UK, pa izbira je manjša. sej to je pa klasika, tut v Mothercare je isto... so punce takoj ugotovile že HM v Avstriji al pa pri nas je ogromna razlika... samo v London pa res ne grem samo zarad Gapa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 22:47:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bo skorda treba kombi najet no, še iz reportaže - je dražje kot v UK, pa izbira je manjša. sej to je pa klasika, tut v Mothercare je isto... so punce takoj ugotovile že HM v Avstriji al pa pri nas je ogromna razlika... samo v London pa res ne grem samo zarad Gapa tud Gap je lahko dober izgovor čeprav... pred mescem so bli eni frendi v Londonu v Gapu in je bilo razočaranje - čist nič pametnega. bo treba pomladno kolekcijo počakat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 22.12.2010 23:35:13
|
|
|
|
betty.ford
|
zapravljivke no, jaz imam na drugačen način obarvan december. se tolažim, da se me bodo vsaj prazniki dotaknili s pravim duhom en malček upam, da mi bo uspelo k polnočnici - bi šla rada, ker se najdem tam: vpeta nekje med spanjem in pesmijo. nadvse pomirjujoče (in prav nič orto klerikalnega, da me ne bi narobe razumele). in npr.: odkrila sem čar čiščenja in čar čistoče (danes npr. sem pomila tla v kuhinji). osvobaja! ma mi bolj koristi kot x grem nina nana - lepo bodite, lepo spite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 23.12.2010 8:17:56
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Za danes je bilo v planu pucanje, pa se že eno uro v službi. Sej bodo palčki ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.deloping, 23.12.2010 8:29:52
|
|
|
|
nikolet
|
jutro jz pa ne bom danes nič pucala sam posesala bom... gre tast v terme in je T. že oblečen in čaka dedija da gresta, dedi pa še v spodnjicah po bajt skače no z N. bove pa doma gospodarle kaj bo fajn, mir pred tavelkim, nobenga dretja
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......