Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:19:50
|
|
|
|
šivilja
|
MI gremo semle, če gremo na šnicle: http://www.schnitzelwirt.co.at/ So tudi ogromni, pa še ena kelnarca zna približno slovensko. Čeprav zdajle bi se ga kar težko lotila, bi mi ga mogli spasirat. Sem se pa zmenla, da za danes dobim bolniško. Jej!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:20:28
|
|
|
|
šivilja
|
Pa nalgesin je moj najboljš prjatu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:22:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Večerja 28.4.2011 Leela Ivana majana maja1488 (more še moža prašat) zoja10 betty.ford Flaša (Ljubljančanke lahko peljem jaz!!! Ni izgovorov!) Kdo še?
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.4.2011 11:24:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:26:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ajme bože mili, kje ste ČETRTEK našle?! Pa sem bila ziher da je to petek. No, pol me pa ni. V četrtek ne morem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:28:17
|
|
|
|
ledenka
|
pa ne, da mi bo žal, da sem na počitnicah ve kr uživajte... mmmmm, šnicli... matr sem lačna ratala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:29:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ajme bože mili, kje ste ČETRTEK našle?! Pa sem bila ziher da je to petek. No, pol me pa ni. V četrtek ne morem. sem te lih hotla staškat, da kak maš naenkrat v četrtek cajt
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:31:46
|
|
|
|
betty.ford
|
u, Flaška, kar odebeljeno! je šel malo prej ven moj mulček in si obuva stare superge. ga gledam pa vprašam, zakaj pa ne bi novih, ki si jih je tako obupno želel imeti... pa reče, da špara lučko. tudi prav. IZVIRNO SPOROČILO: šivilja http://www.schnitzelwirt.co.at/ kaj smo pa danes lačne! sem ravno premišljevala, da se bližajo velikonočni. potica bo verjetno padla, ali? kakšne pirhe boste letos imele? a imate kakšen nezahteven recept za prato? preizkušen, seveda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:35:27
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ajme bože mili, kje ste ČETRTEK našle?! Pa sem bila ziher da je to petek. No, pol me pa ni. V četrtek ne morem. sem te lih hotla staškat, da kak maš naenkrat v četrtek cajt eh, sem se že veselila,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 11:59:09
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford potica bo verjetno padla, ali? kakšne pirhe boste letos imele? a imate kakšen nezahteven recept za prato? preizkušen, seveda. nič od tega. otroke bom dala na počitnice za 3 dni pa naj tam farbajo in delajo. a sem komot mama ? sicer pa uuhh, delovno. panika in še enkrat panika povsod. ampak, bo. mi je všeč adrenalin tik pred prazniki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 13:12:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, sem prišla mal prej domov, da se lahko učim-mam popoldne izpit. Pol pa sam še jutri!!! Pirhov ne bomo nič barvali in potice ne pekli-vse bo mami zrihtala. Še košarico je kupila za H, da bo lahko v soboto nesla požegnat Sicer je bla pa včeraj kar precej tečkasta po cepljenju-še nikoli do zdaj ni bila tako. Ampak je danes vse kul. Sem zamudila poštarja, pa je prnesu Next-komaj čakam, da bom šla iskat na pošto. Nič, šibam študirat....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 13:32:55
|
|
|
|
ledenka
|
eh, potico mamo (moram pogledat, če je še ok ), škoda vina za barvanje pirhov, šunko grem pa jutri kupit. bo že, nekak. sam še kak avtek ali dva za Mjevo darilo rabim, pa bo. čeprav je zaj začel jest čokolado
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 14:26:04
|
|
|
|
ledenka
|
kva pa vem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 14:35:30
|
|
|
|
koala.cek
|
se mi je kar zdelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 19:20:04
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - robo mam zate
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 19:42:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja - robo mam zate a tko javno zdej dilaš, al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.4.2011 21:04:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja - robo mam zate Uuuu se že tresem. Pa škoda ko nism prej vidla. Sem se popoldan pripeljala iz vaših krajev. Če lahko majanci daš, na ZS pa znesek in TRR plis.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 9:04:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali tako tako. Spet se nekaj zbuja mulček in kliče mami mami mami Sicer je tam nekje od dveh zjutraj mir, pa vseeno. No, še dobro, da je peteeeek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 9:07:01
|
|
|
|
betty.ford
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 9:38:07
|
|
|
|
maja1488
|
O jutro! A ste še Nalgesinke? Jst bom pomojem Persenka ta vikend. Smo spet same. Drugače se pa psihično pripravljam na šoping. Povsod so polna parkirišča. Ajdi, grem služit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 10:02:07
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali slabo, se je M zbudil, tik preden sem šla spat, pa sem ga k sebi vzela. ma spet čist zabasan nos danes popoldan greva po norice, pa bomo videli, če se bo nalezel. pa na tržnico moram, namest kosila, da jutri ne rabim itak bo sam kofetkanje na šihtu kako vsi bolančki?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 11:51:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
eh, tale petek sploh ni predprazničen, delam kot zamorc K sreči sem pomoje vse več ali manj dokončala, tako da lahko malo bolj na izi preživim še ti dve urici do konca, pol pa po posteljico od mulčka. Upam, da bom lahko vse v avto spravila. Kako jo bom v stanovanje prinesla, pa še ne vem, moj itak dela do večera. No, mudi se ravno ne, boh ve, kdaj jo bomo sestavili.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 19:03:52
|
|
|
|
nikolet
|
čer no pa je petek, sam še jutri delam pol pa dva dni frej pol pa en deloven dan pa en praznični dan pol pa spet tri dni, pa spet prazniki... pol pa operacija komaj čakam pirhi poštrihan, potica pečena iz trgovine , l.p.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 19:04:38
|
|
|
|
nikolet
|
leela, baty: hvala za spodbudne besede
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.4.2011 19:12:11
|
|
|
|
ledenka
|
včasih paše bit doma kljub lepemu vremenu se je M uspel umazat v avtosedežu pa sva šla domov namesto v trgovino. na Petrolu so sicer mislili prijazno, ko majo čokoladna jajčka pri blagajni, ampak če ne opaziš, da je mulo vzel to in drži 2 min v roki, je potem huuuudaaaaa svinjarija bo že nikolet, veš da bo ok. sicer ne vem, kako bo pri tebi, meni so rekli, da kak mesec ne smem dvigovat težkih zadev uf, moram vse spakirat... vključno z mačkami gremo jutri popoldan, v upanju, da ne bo več grozne gneče.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?