Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 8:32:51
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro družba, a ni bil krasen vikend ? to gre čisto prehitro naokoli. zoja - moje mnenje: zmajčico bi odnesla v posteljo eno uro prej, se pravi ob 19.30, ji dala lubčka, rekla lahko noč in šla ven. dvakrat, trikrat bi ji šla še lepo povedat, da mora ajat, mogoče tudi bolj na ostro, ampak ob 20.30 bi zagotovo že spala. Tako mi tudi počnemo in največkrat ob 20 že spi. Prej je ob 19. Pa zdaj me malo baše, ker so daljši dnevi, pa smo do 19 skoraj zunaj. glede tašče - ugotovila sem, da sva si z mojo čist preveč različne, da se karkoli spuščam v debate, zato zdaj raje v tistem času kaj počnem ( ker je dela itak skoz veliko ) al da se umaknem, spregovorim tiste nujne besede, to je pa tudi vse. kregala se pa ne bom, ker živimo v isti hiši in mi bo potem še bolj depresivno vse skupaj. mi je pa že večkrat povedala, da nekega zaupanja nima, tako da kaj se zdaj čem neki trudit. ga pa še jest ne bom imela. no, sej to isto je povedala tudi svojemu sinu. kar je še slabše. ima pa veliko več zaupanja v druge ljudi, ki so že marsikaj hudega storili, ampak to pač ne vidi. danes pa tavelikega peljam na pregled ORL. sem ga enkrat prijavila, ker ne vem ali slabo sliši, al je zamišljen, al se dela...mah kaj pa vem. v sredo pa imam z zmajčkom sistematskega. a mi za ta dva pregleda pripada kakšen dan nege ? sej sama ne moresta it al kako ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 8:41:15
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! koalka, ne vem kako je z nego, vem da pri odraslih ne dobiš bolniške, ker pravijo, da se lahko naročiš tudi popoldne pokliči k vašemu P pa prašaj... pri nas nič novega, oba moška sta še vedno na AB, J. se mi je zjutraj zdej spet topel, ampak ko sem mu zmerila, ni imel vročine... bah, kdaj bo že konec tega smo misli it na plavanje jutri, ker prelagamo že od oktobra, pa spet ne bo nič vikend je bil? se mi ne zdi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 8:54:07
|
|
|
|
Leela
|
jutro nikoletka dobro opravite na pregledu koalka vi tudi. lahko dobiš bolniško kot spremstvo. Za cepljenje ti da pediater potrdilo za spremstvo in moraš iti do svojega osebnega zdravnika po bolniško. Za orl moraš tudi dobiti potrdilo samo ne vem ali greš z orl potrdilom do svojega zdravnika po bolniško (isto spremstvo) ali moraš iti še prej do pediatra. Daj povej če kaj izveš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 9:08:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, vikend je bil res krasen. Včeraj sem se šla z mulčkom razvajat k mojim na vikend, ker je moj itak delal cel dan pa se mi ni dalo v ljubljani čmurit. Na vikendu se vsaj zlaufa in nadiha svežega zraka. Pa mislim,da mulček počasi preboleva tole alergijo na KML-včeraj je pojedel za celo kepico sladoleda (ok, ne prav veliko), pa ni bilo panike ponoči-ene dvakrat se je sicer zbudil, ampak to ni bilo od tega. Tako da bomo počasi probali z večjimi količinami Koalči-ko sem jst vprašala za bolniško za spremstvo za sistematskega, mi je rekla sestra, da mi ne pripada, čeprav je dohtarca delala samo ob sredah v času mojega delovnega časa in niti en dan popoldne, da bi lahko po službi šla. Naj si kao dopust vzamem Moji šefici pa vedno brez problema da bolniško za spremstvo, tko da bog si ga vedi, kaj je res. Pomoje da če zatežiš, ti da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 9:21:17
|
|
|
|
koala.cek
|
hvala za info. torej tudi tole je del korupcije. jah, bom pa kakšno bonbonjero nesla sestram. sicer nimam glih panike z dopusti, ampak recimo da se mi zdi neumno. papua - naša P tudi opravlja sistematske preglede samo ob sredah dopoldan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 9:55:14
|
|
|
|
Leela
|
ma kr nekaj. In kaj če imaš več otrok, pa za vsakega dopust, pa zase dopust, pa bog nedaj da je kakšen otrok v bolnici (dopust).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 9:57:29
|
|
|
|
majana79
|
leela, ja seveda, tko pač zdravstvo oziroma delodajalec prišpara ti pa res ne razumeš tega no.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 10:02:58
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Mislim, da je to tako kot jim paše... Mi smo do zdaj dobili vedno , ko smo želeli, še ponujali so jo včasih... Je G rekla, pa naj bo še oči doma, če sta pa oba tako boga... takrat sta imela oba slinavko, oči je bil pa v San Franciscu Drugače sem pa spet samohranilka do srede zvečer... eh
< Sporočilo je popravil petrazg -- 11.4.2011 10:12:30 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 10:08:38
|
|
|
|
koala.cek
|
a ponovimo vajo iz prejšne srede ? se dobimo to sredo spet pri mercatorju ? junk food in to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 10:13:04
|
|
|
|
petrazg
|
Komot...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 10:46:57
|
|
|
|
ledenka
|
dobra ideja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 12:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Mam perila kokr čete, pa se mi ne da Bo že počakalo, ane Neki sončno oblačno je danes Morm kuhat, ker bo dragi lačen domov prišel A se kera javi?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:00:03
|
|
|
|
petra a
|
če pediater nima sistematike popoldan, ti morajo dati bolniško, greš pač s potrdilom k svojemu zdravniku...jaz k znam bit "zaj....." bi pa tudi izredni dopust vzela, če bi bila zadosti razkurjena-sem že prakticirala...pol je sicer ex pediatrinja jokcala da bi lahko tudi izjemo naredila in bi me vzela popoldan, sam k sem jo pa prosila pa to ni bilo mogoče, moja dohtarca mi pa ni hotla dat bolniško za spremstvo, to sem popizdila in zagrozila z pritožbo imenovanemu zdravniku, pol so se pa vsi usral in je bilo naenkrat vse mogoče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:07:26
|
|
|
|
petra a
|
petra-evo,te poslušam.hvala k si me spomnila da računalniki še obstajajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:20:23
|
|
|
|
ledenka
|
petra a, lepo te je videt vprašanje, sicer bolj za flašonko, ampak tud ostale... parket imamo v češnjevi barvi, v kuhinji bojo pa ploščice. kake barve bi jih dala, da se ne bodo teple s parketom? bi najraje sive, sam mislim, da ne bo šlo zraven... eh.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:37:47
|
|
|
|
petrazg
|
ooo Peterca... pridna, ker ubogaš zdaj imaš še eno nalogo... da najdeš čas za kavo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:40:17
|
|
|
|
betty.ford
|
ledenka, meni je lepa kakšna rumena barva v kontrastu s češnjevo. a v petek bo kakšna večerjica? toliko da vem planirati. v sredo se vam spet ne bom mogla pridružiti pri igri,... meni se dan hitro vrti. danes. jutri tudi. pa še v sredo se mi bo. potem pa bom uspela biti spet mamica. v soboto je čarobni dan v Lipici. lepo mi bodite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi, a govorimo o talnih ploščicah? Mi smo v Šentvidu imeli parket češnjo, temno sive ploščice po tleh in rdečo kuhinjo. Kakšna bo pa kuhinja? P.S. Prestavljen Tupperware na četrtek, 21.4. ob 17ih. Če katera slučajno zavije v naš konec
< Sporočilo je popravil živa25 -- 11.4.2011 13:50:21 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 13:58:03
|
|
|
|
petra a
|
čao ledenka-mi je všeč tvoja slikca...kakšne barve bo pa kuhinja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 14:02:03
|
|
|
|
petra a
|
ledena princesa kaj pa kakšne umazane bele (npr. bele z zamazano sivo), pa hrapave, da se ne svetijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 14:03:33
|
|
|
|
petra a
|
petrabom probala...balzam, mali spi, tjaše ni, mat pa na kompjuteru :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 14:59:15
|
|
|
|
Leela
|
ledenka za barvo bo maja povedala. Ima dober občutek. Jaz bi rekla srednje sivo za bolniško: najbrž kje piše kaj se sme in to. mi je smotan že v štartu iti k zdravniku v bojnem razpoloženju. sem danes spila že 4 sk. kave Uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 15:13:52
|
|
|
|
ledenka
|
barva kuhinje? nimam pojma (ja sej vem, grozaaaaa!). razmišljam o... em, a se vidi, da nimam pojma, kaj sploh hočem?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 16:23:02
|
|
|
|
maja1488
|
Dan! Nekako preživeli zobozdravnika s taveliko. Upam, da zdej doooooooooolgo ne bo treba. Za nagrado gre jutri po kosilu domov in ptičjo hišico sm ji mogla kupit. Ledenka, sivih imaš malo morje odtenkov. Zihr boš našla eno ki zraven paše. A bo to isti prostor? Meni se bolj kot barva ploščic 'tepe' različna struktura lesnih površin, če gledam te kuhinje ki si jih nalepla. Meni osebno ne gre več vrst lesa skupej. Če mojga vprašaš je pa to zakon. Najbolš da flašo vprašaš. Za kuhinjo sva šla midva v gorenje in sva si tam zmišljevala barve, omarce, predale...tla, luči... Pol nama je zrisal, sprintal in sva šla k mizarju. Ja vem....še vedno sem jim hvaležna :) Takrat je blo zastonj, zdej ne vem kako je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 11.4.2011 16:36:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
maj gad, sambadi šut mi. samo dretje. kaj naj naredim??!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?