ivanamdb
|
daaaaaaaaaaaaaan, uh mal utrujeno.... vceraj ko smo prisli iz vrtca (pocakale sve atija in sva oba pridno pedalirala domov, gospodicna pa sedela od zadaj kot ta otrok v uni risanki rugrats) ji je en sosed dal kos suhega/prekajenega svinjskega mesa (oz. je bilo za atija ampak je ona hitro vzela), in nisem ji uzela, ker nocem bit kao "moj otrok je prevec fin za svinjsko meso"... ja in smo potem ob 1 zjutraj imeli pobruhano postlo.... ... ampak.... gospodicna ko se je danes zbudila in je vidla da nima rihtanja za v vrtec je zavpila in pred vrati stala in tulila (stila "ce jst ne grem vn ne bo nihce!"), tko da sem jo koncno vprasala "a bi rada v vrtec" in je tako glasno rekla "JA" in zacela svoje oblekce pobirat da jo presvlecem, tudi meni je prinesla cevlje, sal in mobitel... tko da sem jo na koncu oddala v vrtec....do sedaj me niso klicali tko da mora bit da je fajn....ampak lekcijo smo naucili - nc vec svinjine zaenkrat... leela -uuuuuh to bo res avantura, jst tudi nisem nikoli bla v BG... mora bit prava egzotika (ena prijatelca iz ST je naredila "road trip" z mozem in 2 otroka od ST do BG...ampak moz je reku "ce nas v bosni kdo ustavi, jst peljem, se ne ustavljam, ga tud povozim ce treba", in je rekla da je bila prava egzotika, in da je hrana ful dobra. ah flaska - ma jst sm ful "slummy mummy" - hb moj pomaga, on prej ustane zjutri, skuha kavo, mleko, jst sama sebe medtem zrihtam kot zombi, potem se zbudi tamala in ji ha hitr moz da flasko mleka, jst oblecem, in potem gremo. hb da je do faksa/vrtca 5 km, tam jo oddam okrog 9.30 in sem sama do 4 - 4.30 potem pa grem po bestijo in se samo z njo ukvarjam dokler ne gre spat (8-8.30) - stanovanje je vecinoma beirut (ce moj kaj komentira, vec ne, mu recem - ce mislis da je umazano uzem sesalec pa sam posesaj) likanje je enkrat na 2 tedna, ko kilimandjaro naraste do himalaje...kuhanje, to vecinoma oba 50-50 kuhamo. drugac pa medtem ko delam dam na sporget kuhat juho ali kaj drugega, tko da je vedno neki frisno in toplo. ob sobotah pa nas hb skoraj vedno povabijo eni prijatelji tko da nam ni treba kuhat. majana - upam da razen smrka ne bo nc prevec hudega! maja - a jst bom spekla??????? aha...that''ll be the day.... leela - a kva so se v krasu tortice poslabsale? betty - ah ne darling, ti si ta najbolj pozitivna, jst sm bolj kako se temu rece "court jester" koala - za klopni...mi smo dali prvo rundo, in ni bilo nobenega stranskega ucinka, ampak tuki mi je pediater odsvetoval cepit do 2a leta, ker da so stranski ucinki lahko hudi, a da itak tako majhni otroci dobro reagirajo na ta menengitis in ta tudi po 2. letu ne priporoca, reku je -ja v avstriji in slo ful cepijo, ampak da ni najboljsa stvar, ne vem...zdaj bodi pameten ... tko da sem rekla da gremo na drugo rundo, ampak po RD takoj v juniju... tuki je hb vse zastonj preko privat zdr. zavarovanja. ja pa to mi ni jasno - v SLO moras placat do dodatno zdr. zavarovanje, in potem pa pol stvari se moras placat? zakaj pa to??
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 7.4.2011 13:27:53 >
|