Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 8:47:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Sva pa včeraj ugotovila, da zdaj pa že kak mesec mulček spi v svoji postelji In nič kaj več dosti ne trmari, če se zbudi. Je pa tok bolj mama faza na sporedu. Me mulček povsod pelje za roko Še na tobogan moram z njim. Danes greva pa z mami mal u šoping za mulčka. Je že skor vse prerastu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 9:19:42
|
|
|
|
nikolet
|
živjo mal pospravla, bila na kavi... zdej pa mal še uživam in čakam da se dec sprav v pojslo, da bom mela mir pred njim.... zunaj je sonček, uživajte jz bom papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 14:14:50
|
|
|
|
ledenka
|
a se že vse za zvečer lišpate
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 14:24:49
|
|
|
|
maja1488
|
Mhm, jst jem mumile in se mažem z Voltarenom, da bom lahko skakala zvečer. Pa lačna sem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 14:29:43
|
|
|
|
betty.ford
|
huh,... dober dan. doma imam spletni mrk... ker sem na tujem kompjuteru, bom hitra. jaz končala s prostovoljno tlako. rezultat: popečenost in utrujenost. ampak do večerje se bom že sestavila! kako fensi pa je ta restavracija? se bom sploh znala obnašat? ali naj se začnem učiti protokola? me katera pobere na Celovški? živa, kaj živiš blizu tistega bloka, ki je zadnje dni stalno v novicah? majana, naj vam domača oskrba dobro dene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 15:17:00
|
|
|
|
koala.cek
|
betka, jest grem po celovški. a te bom vidla ? kako boš oblečena ? kakšno frizuro imaš ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 15:24:19
|
|
|
|
ledenka
|
Razmišljam, če tud jaz rabim prevoz sicer ne bi bilo slabo odpešačit, glede na to, da mam do tja 15 min...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 15:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi te pridem iskat ;) Betty ne blizu... V njem :S sem cez okno vse skupaj vidla :((( Rabis prevoz?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 18:25:36
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, ampak se bom kar odsprehajala če me vidiš po poti, me pa poberi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.3.2011 22:26:58
|
|
|
|
zoja10
|
ena bo zrezek, ena njokce,maja bo solato .. litr vina.... mmmmmmmmmmmm.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 5:50:04
|
|
|
|
šivilja
|
Punce najlepša hvala za res prijeten večer!!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 8:12:49
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro spoštovane kolegice, večer je bil fajn. in HBDJP. jutri pičimo proti italiji, mivki, sončku, planiram poti, mogoče bi še celo prespali, pa kopalke bodo šle tudi z nami. a se bo celo kakšen norec našel in skočil v morje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 8:27:41
|
|
|
|
betty.ford
|
dobro jutro! se tudi jaz zahvaljujem za včerajšnji večer - je bila prijetna popestritev tega tedna! luštno vas je bilo videt! koalčka, Leela, upam, da bomo naslednjič kaj bolj bližje sedele pa kakšno več rekle. šivilja, hvala za prevoz. danes delam na tem, da ugotovim, kaj mi povzroča internetni mrk... tiste, ki se odpravljate na dopustovanje - naj bo prijetno in sončno! ostale pa dodobra izkoristite tale petek - čudovit bo! majana, ste že kaj bolje? zoja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 9:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz! Super vas je bilo spoznat in hvala da ste me tko lepo posvojile Imela sem se odlično in naslednjič se vam tudi pridružim Spali pa tko tko... Tamau pri nama, zato sem bla ponoči enih parkrat tepena z gipsom Ampak danes gre gips dol, tko da upam, da bo bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 9:54:22
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro. Ženskice, super ste. Mislim zoja...sej je bla po solati konkretna sladica . Grem kejd elat, bo kratek delovnik danes. Morm že ob pol 12 po otroke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 9:58:34
|
|
|
|
ledenka
|
fajn je bilo šivilja in petra, prosim za cifre mojstrov!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 10:08:35
|
|
|
|
nikolet
|
živjo punce evo bila na kavi, in po opravkih, zdej pa kosilo kuham ... potem grem pa po napotnico za pregled k dr. irmanu... da bom šla končno na operacijo za oko leela: me zanima če bomo kaj vzgojiteljicam kupili, k grejo letos otroc v šolo???
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 10:17:06
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, lepo, da ste uživale na večerji. Jst sem pa doma čilirala, je bil mulček z babico do večera, pol pa direkt spat. Pa z mami sva nakupile cel kup cunj za mulca. Moja denarnica ji je hvaležna Madonca kok to stane, ko otrok vse preraste. Samo še trenirkice moram nakupit-predvsem hlače, puloverjev imamo dovolj. V BC majo res mal teh trenirk za fantke. Al so pa vse v takih temnih barvah...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 10:38:29
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! fous za vceraj! zihr ste se lepo imele! mi smo od vceraj zvecer v italiji, gospodicno parkirali pri noni... ko sva ji rekli "danes ostanes tuki spat, mami in ati prideta jutri" nam je odprla vrata in zacela govorit "ciao, byee" in mahat....no comment fajn je pa se zbudit ob 10ih in si pocasi kavico skuhat. pase, pase. zdaj pa v shoppinge in opravke. jp papua, strinjam se, men je tud skoraj vse prerasla, non stop kupujem, zdaj ne vem ce kupit spet bodije dolgih rokav ali ne, ker upam da bo zdaj lepse vreme in da jih vec ne rabi... pa se 2 x copatke moram, ene za v bajto ene za vrtec... a vedno so take barve za oblekce ali temne ali roza..... a ja... zacela sem ze razmisljat o birthday party, ja vem, mal je prezgodaj, ali ni... hm... zdaj, a povabit samo najine prijatelje, ker ne vem kolk ma smisla tamale iz vrtca? mislila sem naredit rostiljado na vrtu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 11:05:59
|
|
|
|
koala.cek
|
jest imam pa manijo na čevlje. mislim, da jih imasta oba po 10 parov sigurno. škornje za doma, pa škornje za vrtec, pa superge za doma, pa za v vrtec, pa tople čevlje, pa croscice za notri, za ven,...pa še vedno imam občutek, da nimasta nič za obut. zmajčku moram ene superge kupit, sej ima itak vse več ali manj od tavelikega, ampak ....mah nimam cajta sploh. mogoče kej preko superge.si dobim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 11:07:12
|
|
|
|
ledenka
|
Ivana. jaz iz vrtca ne bom vabila. Itak bodo praznovali tam, bom nesla kako torto (oz. nekaj po dogovoru z vzgojiteljicami). pa predvidevam, da bomo praznovali z žlahto, za prijatelje pa še ne vem. lani se nam ni dalo ko bodo mal starejši, bo pa seveda tud praznovanje s prijatelji, morda že od naslednjega RD. vsaj v LJ je precej varjant, najameš telovadnico in inštruktorje in ti potem izmučijo mularijo pa praznovanje v Hiši eksperimentov se mi zdi super, sam za to morajo bit pa vsaj kake 5 let stari.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 11:26:10
|
|
|
|
koala.cek
|
praznovanje rojstnega dne: sigurno doma, roštilj, prijatelji, družba...kakšen otrok iz vrtca, ker se razumemo tudi s starši. pa nobenega mušketirja ki bo zabaval otroke, ampak se bomo kar starši ukvarjali z njimi. malo idej in to je to. bomo naštimali nekaj balonov, pa kakšno tematiko, recimo skrivanje daril, kakšni zajčki, ...ah sej imamo še čas... je kar nekaj idej tukaj: http://www.magicbaloni.si/shop/567-vse-za-rojstni-dan?gclid=CPq2oNr_-qcCFZIn3wodgGrXsA
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 12:47:59
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford koalčka, Leela, upam, da bomo naslednjič kaj bolj bližje sedele pa kakšno več rekle. sem tudi jaz to rekla, pa naslednjič Zelo je bilo fino, aperitivček, sladice, fajn. nikolet...ne vem če bo kdo dal pobudo za skupno darilo bom prispevala. Drugače jima bom pa jaz sigurno kaj dala. Maja... je prišla danes sodelavka iz Londona in je tvojo A. srečala. je svet majhen sem zaspana...jutri pa na koncert ivana prideš kaj v deželo, zdaj ko si tako blizu . Rojstni dan nič posebnega ne načrtujem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 14:07:24
|
|
|
|
maja1488
|
U leela, a S.? Ej s katero iz mojih krajev se pa vozi? Mi je glih A pravla zdej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.4.2011 14:07:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf koalči, maš pa res manijo. Naš ima ene čevlje pa škornje za primer dežja. Pa crocsice, ki mu bodo itak vsak čas premajhne. Rojstni dan-mi mamo itak tok žlahte (pa sam bližnje povabimo), da nas je že tko dost, iz vrtca so pa itak še premajhni, če mene vprašaš. Mogoče kasneje...bova pa z mulčkom skupaj praznovala (piknik varianta), ker sva samo en teden narazen, pa takrat imamo že tko gužvo z rojstnimi dnevi in hodimo od ene fešte do druge. Zdej pa domov. Sem mislila še v milerja po plenice, ampak grem itak jutri fotru po darilo, tko da bom takrat še plenice kupila, da ne bom dvakrat hodila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?