majana79 -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (22.3.2011 7:35:50)
|
Jutro! V ušeska se načeloma nič ne kapa... Tea tree olje daš na prst (jaz samo podrgnem po ustju, ker se mi zdi ena kapljica ful veliko za ušesa in meni in J. naredi ornk rdečino), ter s tem nežno namažeš začetek ušesa. Kot mi je še flaškona rekla, samo toliko kolikor se ti prst ''usede'' v uho. Potem sem mazala uhelj še s tea tree kremo, no včeri sem pa zvedla, da z materino dušico namažeš za ušesom. Aja, če nimaš olja, pa namažeš samo s tea tree kremo, na istem mestu oziroma na isti način. Jaz načeloma ne pretiravam s količinami, prej dam manj kot več, ker mu koža drugače reagira. Ušeska mu jaz čistim s palčko, ampak samo na začetku ušesa. Če se ti zdi da se mu ful nabira, vprašaj P za nasvet, itak na ORL pravijo da si (nasplošno) preveč čistimo ušesa oziroma pregloboko, kar pomeni da porinemo maslo še bolj notr in da se potem vse skupaj zna zabasat. Drugače pa, za nami je ena totalno neprespana noč, non stop se je premetaval, brcal, skratka spanja nič od nič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ah ja. Upam da prebrodimo ta teden.
|
|
|
|