betty.ford -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (21.3.2011 8:21:27)
|
dobro jutro! čez eno uro grem pogledat, kako všečna sem iskalcem zaposlitve. to bo moj prvi razgovor po 3 letih!!! sem še vedno malček jezna nase, ker sem takrat stisnila rep med noge pa ostala tu, kjer sem še vedno. eelyy, sama se ne bi toliko ozirala na kritike drugih, ker ima vsak svoje predstave o dopustu. je otroška prijateljica vsako leto hodila v Črvar in njej je bilo prav super. jaz bi se en dan zapeljala do tja - saj ni tako daleč. ali pa malo poglej po internetu slikice. tudi na google earth se fajn vidi obala. mi, odkar imamo 2 otroka, izkoriščamo počitniške kapacitete firme - je bolj ugodno (čeprav so letos povišali cene nekje za 20%) letos bi šla tja, kamor smo šli lansko poletje, a me malo zaustavlja, ker ne vem, kako bom s službo. prijavila se bom vseeno. je pa pri meni tako, da ko sem na morju, imam samo destinacija bivalni prostor-plaža. pa kakšen večer se v kopalkah na kakšnih igralih znajdemo. to je meni oddih. si grem še malo lase navijat, da bom izgledala bolj simpatična[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lepo mi bodite pa upam, da je več zdravja pri vas kot včeraj!
|
|
|
|