|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 8:51:15   
koala.cek
majana - kolegica hodi k nekemu homeopatu. tudi stalno ponavljanje vnetih ušes. not good. zares.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 8:54:52   
majana79
homeopatija mi je kul, ampak... sem slišala že tolk različnih mnenj in pr nas je ful mal takih k dejansko najdejo vzrok za vnetje in potem prav zdravijo

ker če ne, lahko spušiš tam par sto evrov po tamalem, učinkov pa ni

pa tut finančno mi zdele ne znese, nikakor

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 9:09:37   
petrazg
Jutro...

Očitno se samo menjamo pri boleznih... user posted image Naš je sedaj po 10 dnevnih počitnicah, šel v vrtec... upam, da zdrži čim čim dlje....
Pikicepokice za vse bolančke user posted image

Červar ima zelo slabo plažo... malo ti naj pokažejo slikce plaže. Kolikor imam v spominu je pesek in skale. Senčka je , ampak tam si prav na zemlji... ni travice. Je vsaj nekaj let nazaj ni bilo. Veliko se jih hodi od tam kopat v Uliko, to je nudistični kemp drugače, ali pa na bližnje plaže. Imaš pa na drugi strani zaliva full dobro restavracijo z morskimi zadevami... santa lucija ali nekaj takega. Nam je tako dobro, da se 1x na leto samo jest zapeljemo dol user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 9:14:11   
petrazg
Betka ... držim pesti...

Lella kaKo je F.? A vedo kakšen razlog?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 9:35:00   
eelyy
Jutrooo!

Spali odlično,ker ima možek avto je zelo fajn,ko ga je oblekel in odpeljal v vrtec midve z L. sva spale. Danes je tak lep sonček,sem pa uničena od včeraj ker smo tok prehodili in vozičkali....pa grem raje potem ven,o grem po T.

Sej pravim,nočem nekaj komplicirati v agenciji pa zdej spreminjat,sej sploh nevem,če se da,ker imam vplačano akontacijo.Namen sem imela biti zjutraj blizu apartmaja,otroke bi kakšen dan dala spati in skuhala šli bi popldne v Poreč,kakšen dan če bi uspela zaspati na plaži bi bili cel dan v Poreču al kje drugje. Sej meni je osebno vseno,le tko mal gledam,zaradi tamalih bosta obadva mejhna in tko prakticiram in se orientriam,da bo vse v bližini.
Drugače sem že gledala slike plaž pa je bolj tko pa to....Dopust je pa itak tako kot si ga vzameš.

Za vse bolanče velikooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 9:58:05   
ledenka
jutro!

HB za sonce... in za napovedano popoldne pri šivilji user posted image  tale seznam likohola je zeloooo mikaven user posted image  

dopust - pravzaprav upam, da bom uspela M podat kateri babici za par dni... da se vsaj eno noč naspim.

bolančki user posted image user posted image user posted image  

M je tudi čudno kakal v soboto, pa spet ma rdečo ritko... vsake 3 tedne smo na Lamisilu. moram našo P vprašat, a je to ok ali ga moram pripeljat na pregled...

majana, premisli glede cepljenja proti pnevmokoku. pri tolikih vnetjih ušes lahko da P predlog, da gre na zzzs.

eelyy, jaz glede celodnevnih izletov ne kompliciram. če je zaspan, spi kjerkoli, v avtu ali vozičku. če ne spi, pa ga že motiviram, je treba vedno met kup kock in avtkov zraven.

betty user posted image user posted image user posted image  za današnji razgovor!

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 10:28:35   
betty.ford
sem že nazaj.
hvala vam za podporo. ampak mislim, da ni to to, kar bi si želela. je bila pa krasna uvertura zaposlitvenega razgovora!

sem morala pred razgovorom  še na bencinsko postajo in tam me je tako prepihalo, da sem imela čist ledene roke!user posted image  naslednjič vzamem s seboj rokavice!user posted image

majana user posted image  žal ti glede ušeskov nič nimam svetovati.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 10:35:28   
ivanamdb
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrcek       a je res pomlad a ne!user posted image user posted image

betty - pesti drzim!!!! uh, zal vas nism nc ta vikend brala, drugac bi ti poslala ene linke za kako se pripravit na te razgovore. ce rabis samo povej.

leela - a ste kaj boljse zdaj? upam da ste! uh!! veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud za majano in zojo!!! a kako maja? a vi res imate abonma punce?!?!?user posted image

majana  - za homeopatijo ne vem... mislim...prijatelj farmacevt in prijatelca prof na kemiji sta ful kontra, ona je na zacetku bila ful za, potem je pa vidla da je konstantno bolana, in da nc ne funkcionira, prijatelj farmacvt je reku da v bistvu bi doza morala bit ogromna da bi kaj ratalo, ce ne je kot placebo. jst mislim da je ful sadja in ce se obcasno rabi kaksna "kemija" ok, ampak ce postane kronicno, to ne, ker potem ga sam filajo z AB in bo zgubil imunitet. tko da se mi di ledenkin nasvet zelo dober!

ellyy - za enodnevne izlete - bit zelo flegma, in "go with the flow", mi jih prakticiramo ze od ne vem kdaj, mislim ko je D bila stara 1 mesec, smo sli prvic na cel dan v LJ s prijatelji. ja vem, tebi je mal bolj komplicirano ker sta dva, ampak vseeno se da. mi smo vceraj bli do strasbourga, cel dan (to je ene pol urce od nas), smo se dvigli ko naju je vrgla iz postle zjutraj, sm neki hrane zapakirala, smo se mal zrihtali, v ruksak sem dala eno presvleko, mal plenick, neki za pojest/spit, eno dudo in enega pliskota. v avtu je zaspala ko si rekel keks. in se je zbudila ko smo iskali parkplac. potem je vse bilo novo, in je hotela it pes, pa smo se v katedralo sli, pa na kosilo v en restorancek. gospodicna je pojedla mal od atija, mal od mami, cvekala s eno gospo za sosedno mizo. prisli smo domov okrog 8 zvecer, pojedla vecerjo, mal v kado, in potem zu schlafen, lepo utrujena je spala vse do 7.30 danes.
res povem, jst sm na zacetku bila taka da sem vse hotela imet splanirano, tip top, in sem vsakic vlekla veeeeeliko torbo za D...potem sem vidla da pol tega ne rabim, a ce kaj rabim in nimam, se ustavim in kupim.

dopust...hm...komaj cakam! rabim sonce&morje! moj se mora odlocit kdaj in kako. vec al manj smo odlocili da bomo julija sli na hvar...moj bo 14 dni, midve ostaneve vec....bomo vidli kako bo slo... pa smo se mislili septembra v kaksen all inclusive, samo se mi ne da iskat...turcija/malta/grska...mah...bomo vidli.


(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 10:43:57   
majana79
ledenka, sem ji omenila zadnjič, pa je rekla da zaenkrat še ni kandidat, ker je imel do sedaj samo 3x vneta ušesa v roku enega leta (1x lani maja, pa letos januarja in zdej marca)

bom videla kaj bo danes rekla

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 10:45:50   
eelyy
No takole sem kar kosilo začela delat počasi,ker ko T pride domov neuspem nič od ničuser posted image . Sem klicala v agencijo in bo povprašala,za spremenbo app ker tudi oni hočejo včasih kakšen % če hočejo,sem rekla nej tako ostane ,če pa ne potem spremenim....mater sem sitnauser posted image

Ledenka;jst res nerada komliciram,sam naš T. je verjetno tak otrok,da ga teško kje najdešuser posted image .Nam včasih nepomagajo nobene motivirane igrače res nič,če bo po svoje jezen in bo trmaril ga neprepričam,se bo  vrgel na tla i drl kot jesihar,zato nevem kakšne volje bo,če nebo spal dobro.Bom probala drugi vikend.
bety;Drugič pa le vzemi rokaviceuser posted image
majana;Mi smo stemi ušesi vse razno probali T je imel vnetje ene 3krat zapored sam,ko je bil manjši in je k sreči nehalo.Drugače sem jst tudi tarat razmišljala o tem cepljenju,pa potem nisem.Vem,da mi je mami eno travo oziroma eno rožo dala in sem jo imela doma dolgo in mu vedno noter nakapala kar preventivno.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 10:56:58   
Rebeka_
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Čer!!

Črvar -Leela(zakaj je katastrofa)?


Dan punce!

Najprej vsem en lep pozdravček, vas redno berem, pa nič ne pišem, ja, grozna sem! :)

Najprej za Eelyy: Mi smo bili lani v Červarju na dopustu. No, edina stvar, katera mi je bila všeč, je bila senca. Voda umazana, Červar umazan, majhen, nimaš kam na sprehod z otročkom, niti sam, plaža umazana, sicer so kamni in malo malo trave, ampak... totalen poraz. Mene Červar ne vidi več. Res pa je ponudba ugodna. Saj pravim - edina dobra stran je bila senca in znosne temperature na plaži.

user posted image za vse bolančke. Tudi moja miška je imela čez vikend vročino, danes pa je malo hripava in malo kašlja. Upam, da se hitro pozdravi. Drugače pa je v vrtcu teden, 14 dni, pa spet jovo na novo doma s kakšno zanimivo virozo. Se tolažim s tem, da bo (upam) pridobila malo odpornosti in bo drugo leto lažje.

Sama pa sem bolj aktivna na temi V pričakovanju, Avgustovke 2011, saj 27.08. pričakujemo drugega člana naše družinice, spola sicer še ne vemo, čakamo morfologijo, se pa kar lepo redim in debelim! Sem rekla, da bom uživala čisto vsak dan nosečnosti posebej, če še kdaj zanosim. Zdaj pa mi ne dnevi, celi tedni, minevajo kot bi mignil in samo pred pregledom začnem gledat v katerem tednu sem že, he he he. Malo me je strah kako bom zmogla z našo falotko še enega dojenčka, ampak bomo že, saj nismo edini! user posted image  Še večjo skrb mi predstavlja ljubosumnost moje prvorojenke, zna biti kar zanimivo, saj si me čisto lasti, tudi oči me ne sme pobožat, ker je mami njena! Ja, bomo že natuhtali pravi način, upam. Zdaj je vsa v pričakovanju dojenčita, ker ga bova previjale skupaj, se bova igrale z njem, itd. itd., samo predstavlja si pa še ne kaj točno pomeni dobiti dojenčita! No, upam na najboljše. user posted image

Zobke pa ima moja zmajčica že čisto vse, okoli 20 meseca so ji še vse petke ven pogledale, tako da smo s tem zaključili. Zdaj smo v fazi ko bo vse sama. In potem ji uspe si obut Croccse in je vsa ponosna! :) Seveda jo tudi jaz pohvalim! Problem nastane, ko želi bundo oblečt namesto hlač! :) :) Čeblja pa že na polno, že v celih stavkih! user posted image  

Vsem skupaj pošiljam pozdravčke in se beremo!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 11:13:17   
ivanamdb
uuuuu rebeka cestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image

eelyy - a kva mislis da nasa ni taka - ce ne dobi TAKOJ kaj zeli je jok in stok, nasred ulice se vrze na tleh in kriiiiiiciiiiii. mi smo odkrili trik....je pustimo in recemo pa-pa.... in kao gremo naprej. (enkrat je tako kricala okrog 30 min)
taka je zdaj faza, vidla sem tudi enega fantka ki zivi na drugem vhodu...totalno enako...neki ni hotu, in je blo rolanje na tleh, kricanje kot da je kaksen prasic.... pa kaj ce te nekdo pogleda krivo....a niso nikoli bili otroci, ali niso nikoli vidli majhnega otroka?!?!?!? mah!
mi tud vec veliko igrac ne nosimo, ker niso tolk zanimive, samo tega najlubsega pliskota, in mozno kaksen avto ali knjigo.  pa tud kaksen svincnik in kos paprija (oz. mamin notes).
vceraj v restoranu, moram rect da je bila relativno pridna - ker ko zacne kricat, ali ji povem zelo tiho in mirno  - poglej druge osebe, noben ne krici, vsi so pridni in se lepo vedejo, ponavad pokazem, ce je kaksna starejsa punca, da se pridno vede, in jo to vec al manj umiri (za 5 minut), ali pa jo vzamem, in jo peljem ven in jo dobr v oci poglem in recem - ce bos taka gremo direkt domov, nobenega igranja, nobenih igrac, nobenega kosila ker je mami zelo uzaljena ker nisi pridna. a bos pridna? in to ponavad recem mirno, tiho, in hocem da me gleda, in da sve midve same. ponavad funkcionira (ampak mores bit zelo miren)
potem pa se kelnarji so fajn, ko vidijo majhno punco, ji vedno nekaj prinesejo, se mal poigrajo.

a ja, to pa sem pozabal rect -tuki mi je ful vsec, ko gres v kaksno trgovino, supermarket ali pekarno, vedno D nekaj dajo - ali snito sunke, ali sira, ali pa kaksen kruhek, tuki je to ful normalno, in zelo lepo, tega se spomnem da je blo ko smo bili majhni, v zadnje case to nisem vec vidla.

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 11:24:32   
betty.ford
a ja, to pa sem pozabal rect -tuki mi je ful vsec, ko gres v kaksno trgovino, supermarket ali pekarno, vedno D nekaj dajo - ali snito sunke, ali sira, ali pa kaksen kruhek, tuki je to ful normalno, in zelo lepo, tega se spomnem da je blo ko smo bili majhni, v zadnje case to nisem vec vidla.


ja, tega skoraj ni več.
nam se je to zgodilo lansko leto v Medulinu. ko smo z mulčkoma šli na plažo in se vmes ustavili v trafiki s kruhom - in je za konec vsakemu od otrok dala še en rogljič.

ivana, daj, prilimaj tiste linke o pripravi na razgovor, da vidim, kaj sem delala narobe.

Rebeka, čestitke! veš da bo šlo dobro! ponavadi ravno takšni ljubosumni otročki najlepše sprejmejo sorojenca! kakšen mesec pred porodom prebirajta knjigice o rojstvu in bratcih,...

na, pa je dopoldneva konec: malo interneta, malo gospodinjskih opravil, hranjenja,...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 11:40:13   
Tanja_
Dan!
Ponedeljkovo razpoloženje na vrhuncu-še dobro da je sonček in za popoldanski miting pri šivilji. Gre prec lažje delo od rokuser posted image .

Mi gremo pa letos prvič po nevemkolikem času na dopust v vrhuncu sezone-in mi čisto nič ne diši. Gužva,vročina....Ampak nimam kej,ker imamo kolektivca takrat.Gremo pa najbrž na Rodos.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 11:42:19   
ivanamdb
betty - tuki sta dva youtube videa, ki sem jih glih prejsnjiteden dobila. moram se drugi laptop vzgat ker tam imam shranjene se ene linke, in ti jih pozneje posljem.

http://www.youtube.com/watch?v=yOe6VEoqOLE
http://www.youtube.com/watch?v=muSSM3HmXhU

drugac jst sm enkrat brskala po forumih na www.monster.co.uk

ma res so tuki ljudje friendly, recimo, se sosedi so ful fajn, vsake tolk ko gremo po stolpnicah, odpre vrata en sosed in da kaksen piskotek ali keks D, pa se eni drugi sosedi so ji dali en koledarcek od winny the poo...zdaj vsakic hoce trkat na njuna vrata.... pa tud ce kaj tezi v stacuni, noben te krivo ne gleda, vsi ti vrata odprejo, te pustijo naprej...res tega ze dolgo nisem vidla (mislim da so vsi, ali velika vecina, da so taki!)

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 11:52:17   
koala.cek
ma ja, naša delželica enostavno ni people friendly. vsi so nekam depresivni, zagrenjeni, foušni..intintd...

pa sej tega prej nisem toliko čutila, dokler nismo živeli v zda. ko smo prišli domov, sem bila nekaj časa v šoku prav zaradi teh stvari. tudi tam so bili prijazni, piškotki, v trgovni so ogovarjali malega, spraševali koliko je star ( sem skoraj vsak dan točno vedela koliko mesecev in dni je star ). pa me je ne vem zadnjič ena, vprašala koliko je star, sem mogla prav pomislit in sem seštevala koliko mesecev je zdaj to...jah, takle imamo...prav za en klinc palec.

je pezdir dober rekel: ''mladi izselite se''.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 12:17:36   
betty.ford
ma ne, koalčka, ne izselt, spremenit se moramo. ker če ne bo drugje isto. navade nosimo s seboj.

jaz sem po duši en tak dobrovoljen človek, a ko grem med ljudi, se včasih zaprem za eno strogo masko - iz tega razloga, da ne izpadem čudna.
moj pa je ostane takšen kot je: ga včasih kar občudujem! ko smo npr. na plaži, igrišču,... se obnaša v smislu kar je moje, je od vseh (no, zato pa smo kmalu brez vsegauser posted image ...) ampak ljudje tega niso navajeni, se kar odmaknejo (ne vsi) v smislu kje je tukaj skrita kamera...

ivana, hvala, bom pogledala v službiuser posted image  (mi doma računalnik odpira in odpira,... je že star pa potrebuje nov ram ali dvauser posted image )

no, pa se popokam pa grem. lepo mi izkoristite ta dan! tudi bolančki - naj vam sonček izbriše bolezni!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 12:41:09   
zoja10
morgen,...
celi noč jamranja, šele po calpolu smo fajn zaspale, vse kaže da je res zob na vidiku...
danes še vedno brez vročine ,HB .
smo šle v potujočo knjižnico je bil to definitivno dogodek današnjega dne user posted image

pri nas hm.. dopust bo 10 dni smo se odločli, kdo ga bo plačal nimam pojma...ker letos mislimo kočat fasado, balkone itd... najraje bi pla nekam blizu ker se mi ne da vozit ... mogoče kakšen krk masimalno.... pa vikend pobegi z vsemi ki nas vzamejo s sabo user posted image user posted image

danes me preseneča..se ful sama igra...(no pravkar se dere v mojem naričju ker ji ne pustim sedet pred ekranom na mizi,,,... včasih morš res pomislit kaj pustiš, ker hoče potem imet vedno tako)

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 13:12:35   
majana79
no tko, otrok ma eno uho pordelo, ni še na AB, mora bit pa doma

preden mi kolegica flaškona odgovori, a ve še katera kolkokrat na dan ga lahko mažem z Justom? ker se mi zdi da bo znal pomagat, če vztrajam

problem je v tem, ker se mu ne izenačuje pritisk in se mu baše vse notr... mogu bi več grizt (kar ne mara počet) in veliko pit (kar tut ne mara počet), zato da bi se mu to izenačevalo in bi se zmanjšala možnost vnetja

dobil smo tut bronhomunal (itak je za plačat... no comment), tako da bomo še probal s tem, no ni pa meu še dons temperature.

juhej.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 13:35:31   
koala.cek
majana - najprej ga namaži z materino dušico in potem z oljem tea3. če pa kaj ne veš, pa kar tisto gospo pokliči. sej imaš njeno telefonsko na škatlici. ti bo znala lepo povedati.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 14:01:19   
majana79
z dušico ga itak mažemo vsak večer, že celo zimo...

flaškona je rekla 2x na dan, zjutrej in zvečer, bom pa še gospo poklicala proti večeru

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 14:08:10   
ivanamdb
uh majanauser posted image user posted image user posted image pa tudi za vaju zoja ....vi punce res "tekmujete"!

ah koalcek, ne mislit da je v italiji kaj boljse ali na hrvaskem (tam bi te ko preckas cesto s vozickom vsi rad povozili!), men se zdi da je SLO vec al manj civilizirana do otrok (vsaj PO je, ker je malo mesto, in te vsi poznajo), v italiji, ce si v kaksni stacuni s vozickom in si (sam, of course) odpiras vrata, hocejo se prek tebe in vozicka prehodit, ne da bi ti kaj vrata odprli (hb na imamo velik vozicek, tko da vsakega takega lepo mal v noge brcnem user posted image pa recem sorry).... pa ce se otrok kaj smeji ali maha gospi na blagajni, ga cist slabo pogleda, tipa "kaj me motis", zadnjic ko sm sla v trgovino tam sama s D, mi je ta na blagajni tko metala stvari, in to tko hitro in divje, da sem mislila da bo kaj polomila. jst sm si rekla, a ves kaj, kolk ti bolj divje jst bom bolj pocasi, in potem me je grdo gledala medtem ko sm v vrecke stvari krcala....
zal je danes vse vec ljudi ki ne tolerirajo otroke....

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 14:11:50   
ivanamdb
a ja, tolk mi se spi...moj je bil na kosilu pa je potem odpedaliral nazaj v sluzbo. jst zdaj grem po bestijico ker sem kao zmenjena na en "playgroup" s unmi zenskami iz "desperate housewives".... ne da se mi, najrajs bi kavcala...user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 14:19:15   
koala.cek
ivana - hrvaško, ali pa italijo, še manj pa slovenijo, ne štejem kot civilizirano državo. sorry..

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.3.2011 14:24:47   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ivana - hrvaško, ali pa italijo, še manj pa slovenijo, ne štejem kot civilizirano državo. sorry..


user posted image user posted image (mislim da je slo mal mal boljsa od te druge dve...je da niso velika konkurencija user posted image )

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Koga je težje vzgajati: fantka ali deklico?
Disciplina, spoštovanje, šola - kdo vam bo delal več težav: deklica ali deček? Čeprav so si otroci različni, so otroški ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?