šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (9.3.2011 12:05:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jooj, tale naša direktorca res nima pametnejšega dela kot grenit življenje svojim zaposlenim. Najnovejša cvetka-ker v ZDR piše, da lahko delavec izkoristi samo en dan dopusta po svoji želji (se pravi, da koristiš naenkrat samo en dan), lahko zdej v letu izkoristimo tako samo enkrat po en dan dopusta, razen če imamo res utemeljen razlog, zakaj bi še kdaj v letu koristil po en dan [sm=zmeden.gif] Če pa vzameš dva dni dopusta skupaj, je pa vse ok [sm=zmeden.gif] Je sodelavec hotel vzeti v petek dopust, pa mu je zavrnila, kljub temu, da ima še praktično cel dopust na razpolago [sm=zmeden.gif] Mislm, tej se je res skeglal. Da ne omenjam, da lahko višek ur koristimo samo na neuradne dneve, čeprav nas je tukaj 5,ki delamo isto delo. Sej vem, da sem pravnica, ampak osebni podatki pa to res niso moje področje. A kera kej ve, če lahko direktor sprašuje, zakaj ti koristiš dopust? No, to so pa te malenkosti, zakaj se še vedno držim svoje službe. Čeprav je čista norišnica, ampak glede dopustov in bolniških pa nič ne težijo. Pa vglavnem, če res ni totalna kriza, odobrijo dopust. Sem šla v torek samo do enajstih v službo, pa se mi šteje kot cel dan - zdaj so veseli vskega, ki pride vsaj za tri ure v službo. Smo dobili izvide od He. - sveža okužba z virozo - že tretja v enem mesecu. Do konca tedna smo ziher doma
|
|
|
|