betty.ford -> RE: Z-majčki 2009 - 3.del (9.3.2011 7:36:17)
|
dobro jutro! je bilo prelepo, da bi trajalo - mi je eden od otrok ponoči z gnusnim sluzom zalil posteljo. zdaj je v domači oskrbi, na opazovanju. in še izmišljuje se, kam bo šel v varstvo - očitno je z njim vse okej. pogrešam koalčko, kje se skriva? upam, da je vse okej. nikolet, zate en košek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] da se očki pozdravijo. šivilja, meni tudi pomaga osvežitev, kadar RR dela doooolge črke. ivana, superca za tv, upam, da nas ne boš zdaj zanemarjala. eelyy, pri meni je pozitiva bolj v prepričanju. se moram stalno prepričevat biti pozitiven, da ne zapadem v drugo skrajnost. ograjico bi tudi jaz priporočala. mislim, da je že kar nekaj zmajčkov, ki spijo v tavelikih posteljah. majana, sem ti danes še en zs poslala, a očitno mi jih noče pošiljati, ker v poslano pa res nimam nič. ti bom na fb napisala sporočilo. olja pa sem se znebila, ja. sem dala flaško mojemu in upam, da je res ravnal tako kot je rekel. pa super, da z J užijeta malo svežega zraka. sonček je fantastičen!
|
|
|
|