Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 10:31:26
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Leela, nikolet, VSE NAJBOLJŠE! Šivilja, upam da bo uredu tale migrena. Naj gre že proč. Jogi sva pa tut midva menjala prejšnji teden. Je moj skoz težil, da ne more vstat... No zdaj je vredu. Ga nč več ne boli. Sicer pa zdej skoz govori, da ne more vstat, ker je ne more oči odpret kr baje tko trdno spi. Ah, nikoli jim ni prav Viš, si me spomnila da morm dat jogi na bolho. Tastar, ki sploh ni tok star. Grem kuhat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 10:34:36
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja da čimprej mine! Jaz pa ob nedeljah ne delam nič,samo zlikala sm kar rabmo za oblečt maja kakšen jogi mata pol zdej da je ok?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 12:04:56
|
|
|
|
majana79
|
nikolet, veš kaj, tvoj je očitno tak, k moj, da mu je treba rečt. Ne šparej besed, veš. Če ne boš samo slabe volje pa utrujena. Jaz mojemu govorim že 2 tedna da odnese ene stvari, danes sem jih pa na vhod vrgla in jih je enostavno mogu. Pa ni nič pregovarjal. Tako da ni treba čakat, da sam 'vpraša', ampak mu kr lepo zdirigirej, tako kot otrokom. Ker večina decev so itak še zmeri otroc. jao ej... danes prideta k nam na 'kosilo' brat pa sestra, moji so na obisku pr moji tašči. Valda da ne bom kuhala, gremo lepo iskat pa bomo doma pojedl, torta bo pa kr lepo iz Hoferja, je čist dobra. In se pogovarja prej tašča z mojim pa J. prek skypa: J., kaj dela mami? A kosilo kuha? Bo kej dobrega nardila? Prav moj, ne bomo šli kr po čevapčiče, ne bomo kuhal. T.: joj pa to je tako zanič hrana, pa kako lahko to jeste, to dajo vse najslabše notr... (že obračam oči...). Spet T: J., a je mami spekla tortico k dobite obiske? Je bla pridna? Prav moj, ne smo jo kr kupil. T: tišina.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 14:11:56
|
|
|
|
ledenka
|
čudovit dialog nikolet in leela, vse najboljše jupi, M še kar driska tako da bova jutri še doma... bljak. vse mi smrdi...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 15:34:11
|
|
|
|
koala.cek
|
o ledenka - vidim da imaš cel žur. naš tavelik je šel v kino. imam dve uri miru. tamali pa futra nodija. in ima tudi cel žur okoli sebe. pa na riti se mu je naredil en mozolj, notranji in ga izgleda malo boli. to bo tudi še žur.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 17:04:29
|
|
|
|
nikolet
|
majana: ja vem kaj moram, sam on pravi da naj delam ženska dela on bo pa moška.... pol sem ga pa vprašala čigavo je pa drva štimat in centralno kurt... je bil pa čist tih, k jz to delam.... no uglavnem sem se mela danes super
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 17:11:16
|
|
|
|
koala.cek
|
evo, gospod mož se gredo slikat z ''oskarji'' preden odjadrajo danes v holivud.......pišuka sem mu fouš....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 17:47:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek evo, gospod mož se gredo slikat z ''oskarji'' preden odjadrajo danes v holivud.......pišuka sem mu fouš.... o fensi, a to je šel službeno? nikolet, ja itak da so pol tiho... no sam da si se ti mela fajn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 18:11:01
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - ja itak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 19:15:19
|
|
|
|
majana79
|
aaa, zato nisem dobila darila (ker si pač obljubljala neki, čist tko, by the mimo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 19:27:19
|
|
|
|
Leela
|
punce hvala za želje in slikce nikolet tudi tebi vse najboljše bolančkom miljon . Tudi F. je bolan, poleg tega se mi dogajajo zoprne stvari in sem precej znervirana. Bit če bolje pravijo. majana si kar predtavljam pogovor, ja, mama mora kuhat pa pečt V dober jogi se pa splača investirat ja. Bila sem v kinu. Kraljev govor, dober film.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 19:36:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer! Pri nas kar sneži Jutri pa spet v službo leela upam da te zoprne stvari kmal izginejo in da pridejo boljši časi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 19:47:47
|
|
|
|
majana79
|
leela ti tut rabiš en koktejl, samo ne iz cantine dudi, a kr sneg mate? upam da ga tle ne bo... sneg sux, jaz bi pomlad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 20:38:52
|
|
|
|
Dudica1
|
jp sneg,sneg zdej pa gledam tole emo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 21:12:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, mi smo se tut fino najedli pri tastu, zdej pa po dolgem času gledamo emo. Smo jo zadnjih nekaj let kar bojkotirali, ker je bilo vse preveč razvlečeno, zdej je pa kr ok Mali je ok, danes je sicer ene dvakrat kot da bi neki drisknil, ampak vse skupaj ni bilo nič, pa še to je bilo nazadnje dopoldne, tko da gre jutri, če ne bo ponoči kakšnih poslabšanj, v vrtec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 21:43:47
|
|
|
|
zoja10
|
večerko.... pri nas kakec še vedno ni klobaska... sicer mi je ena rekla da je njena punčka driskala en mesec 1-2x na dan in je šlo mimo, tudi jaz čakam boljše čase.... včeri smo šle s kolegicami boulat,.. da ne govorim o likoholu...danes sem aut... mačk..fuj.. še dobro da smo bli pri naših doma da sm ležala celo popoldne, mi je mati konkretno juhe nalila je težko prestajat mačka z majhnim otrokom... jutri spet delat,..bljak... najboljš da se spokam spat, komi še gledam... pa vse najboljše slavljenkam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 7:36:53
|
|
|
|
Leela
|
jutro dudi, majana hvala... ja koktejl bi pa fajn prišel. zdaj pa veselo na delo...as if
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 7:45:05
|
|
|
|
Leela
|
Colin je oskarja dobil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 8:18:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Colin je oskarja dobil Colin je kul. Maj fejvorit Mr. Darcy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 8:23:11
|
|
|
|
Leela
|
ja mr. darcy je pa za pojest (obakrat)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 8:51:14
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro družba a lahko rečem danes, da sem vesela da je ponedeljek ? prav spočit sem se prišla v službo. pa spet se me nekaj loteva, kašljam, smrkam...bljak fuj. moj imunski sistem padaaaaa...in še naporen teden me čaka. džizus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 8:57:23
|
|
|
|
majana79
|
koalka, pejt v lekarno kej iskat... sej vem da prisegaš na rožce, samo včasih je treba vzet kej kemije imunoglukan, immunogran al pa kej tazga, definitivno pomaga leela, ja obakrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 9:25:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Edino malo polomljena sem, ker sem zaspala pred tv na kavču do pol petih al kok je bla ura, ko me je mulo zbudil. Zdej se moram pa počasi dela lotit. No, neki je že narejeno, pa še kopica čaka..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 13:36:04
|
|
|
|
ledenka
|
dan M je boljši, danes kakal samo 1x. upam, da popoldan ne bo poslabšanja... je pa bogi še zvečer med spanjem kakal, k sreči ravno predno sem šla spat. sem ga morala preoblečt... pa postlo tud sicer pa nič posebnega. sem mal iskala ZK podatke, rabi moj za vpisat na en obrazec. pa skuhala sem za parkrat za M. mogoče ne bi blo slabo kaj jest, pa nimam nekega teka.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.2.2011 14:35:10
|
|
|
|
Nincy_29
|
Najprej en lep pozdrav! Že zelo dolgo spremljam te forume sedaj pa sem se odločila, da tudi nekaj napišem in vprašam. Sem mlada mamica 6-mesečne Lane in moram povedati, da nimava nikakršnih težav in problemov, razen malo težjega poroda, kar pa tudi ni nekaj posebnega dandanes. Rada bi vas vprašala kako je kaj s temi castingi za reklame za dojenčke!? A imaste kakšne izkušnje, kako zvem kje in kdaj so,....??? Za pomoč se vam vnaprej zelo zahvaljujem! P.S.: Hvala tudi, da delite z nami vaše izkušnje, ki so nam nekaterim v veliko pomoč!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.