Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 9:26:26
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Da se še jst oglasim, vas preberem, ampak pol se mi ne lub nič napisat . Kje je sonce, tuki na Bledu je popoln dolgčas od vremena. O, še dobro, da si povedal, ker sem ravno razmišljala kam bi šli malo sončka ujet. BOmo pa kar doma, moram še malo šivat. Pa eno torbico moram narest za sestrično - jo dobi za rojstni dan, ker bomo ravno takrat tam (na Dunaju)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 9:27:52
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka - ti bom poslala mail kamor sem pisala. Jaz sicer nisem prepričana, če je pravi. Če ni, sem jih prosila, da mi sporočijo kje je pravi naslov (upam da bojo kaj odgovorili). Imaš ti mail ime.priimek in znana končnica?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 9:30:19
|
|
|
|
šivilja
|
Link za torbice - nenavadno, ampak najbolj všečni sta mi ena roza in ena vijolična - barvi za kateri bi rekla, da nikoli ne bom imela torbice. Hmmmm, jih moram še boljši polovici pokazat (pomoje bo zgrožen) Današnje spanje - sem mrknila ob 9.30 na kavču in se zavedla ob enih ponoči. Sem se prestavila v posteljo, kjer me je pričakalo zbujeno dete, kar se je nadaljevalo do 3.30 Ob 6.20 me je pa že odkrivala in vlekla, da je treba vstat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 9:30:42
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas je sicer sonček in od znotraj zgleda lepo...ampak zunaj te odnese...piha kot zmešano,kar buči okrog hiše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 10:38:05
|
|
|
|
ledenka
|
jutro mi smo splai do 9.30. res je bolan... sam ležal bi in se cartal. šivilja, meni je tud ena viola všeč, ampak je nimam kam kombinirat moj mail je tak, kot si napisala betty, imela sem dost in ne dam več. prvi teden je bilo grozno, zdaj se pa že umirja... sem pa dojila na konc sam še zjutraj, od 5h naprej.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 11:54:42
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka za M. da bo šlo čimprej na bolje! Jaz sm dala oba spat tako da imam malo miru Pol pa že kosilo kuhat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 18:18:51
|
|
|
|
koala.cek
|
uh sem premražena. tele moje stare kosti rabijo grelec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 19:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama sebi se smilim, tok sem utrujena :(((( Se pojem in grem po otroke in direkt u postlo... Sem resnicno umrta :/
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 20:23:12
|
|
|
|
ivanamdb
|
uh ziva! ampak zdaj ste se preselili a ne? ledenka i mi smo tudi bogi...danes se je D normalno zbudila, ampak za malco ni imela apetita, in za kosilo je ko je pojedla en koscek lepo vse od zajtrka naprej zbruhala...in je sla spat. ko se je zbudila je sam mal pila, in je ob 3 tudi to pobruhala.... moj je medtem do 2 bil zuni, kao neke obveze, in je se eno frendico na kosilo povabil... tko da sm imela bruhanje session pred publiko.... smo imeli se eno vecerjo, moj je reku - daj pejd ti, tko da se mal sprostis, jst sm rekla da ne grem, ker ce je D tko boga kaj bom jst sla?!?! rekla sem mu, ce hoces pejd ti...in ni 5 ni 6 je reku da gre, samo na pol urce, ker, kao bilo je organizirano da vsak neki prinese, tko da kao ne moremo v zadnji moment rect da ne gremo.... aha...medtem je D tudi temperatura sla gor, on pa na vecerjo... jupiiiiiiiiii sm fajn utrujena pa se prevajat moram..... nc, grem rihtat D nocko punce!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 26.2.2011 20:27:41 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 20:29:51
|
|
|
|
maja1488
|
O ivana..sej bo kmalu marec, pa pridete v deželo ane? Živa, še en dan pa bo ane? Boš pa pol tolko bolj mirna, ker boš tam kjer si si želela. Ivanina D, ledenkin M, zojina T in še kak bolanček Koktejl kakice, a ste kej boljše? Mi smo kavčali cel dan. Zunaj je pihalo ful in nas ni nč vleklo. Pa še obe imata eno težavno obdobje spet. M je gluha, Z je začela pa teror izvajat nad ostalimi družinskimi člani. Nč dobrega za moje glasilke. No, je pa vsaj mož skuhal kosilo, da sm jst odspala 2 urci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 20:34:28
|
|
|
|
betty.ford
|
jutri bo boljši dan, poln pozitivne energije! bo poskrbela, da boste čez noč ozdraveli in dobili baterije napolnjene! lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 20:44:51
|
|
|
|
ivanamdb
|
hvala punce! jp marec ze kuka za vogalom! kvescion - je bila lacna in je en koscek kruha pojedla, in seveda je tudi to slo vn... to pomeni tretjic danes (kakala je enkrat, zjutraj ko se zbudila, in je bil normalen kakec), svecka paracetamola je ze prijela, tko je temperatura zdaj okrog 37. kaj zdaj? a jo jutr peljem v ZD ce sevedno bruha? kaj ji lahk dam jest? skuhala kamilico, in neki mal pije, ampak ne veliko. (do sedaj nismo nikoli bruhali tko da ne vem kaj in kako, in kaksne simptome iskat...) hvala!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 21:06:26
|
|
|
|
maja1488
|
ivana, jst je nebi vozila. Peljem, če ne pije in se bojim da dehidrira. Če je plenička na 4 ure polulana, ne vozim. Tam ti bo še kak virus pobrala. Za jest ji daj kaj nevtralnega. Riž je dober za bruhce in driske, bobi palčke, coca cola, če jo hoče pit, drugače pa vse tele športne pijače, ki imajo ful elektrolitov. Al pa prašek za rehidracijo, ki kupiš v lekarni. Važno je, da pije. Brez hrane komot zdrži par dni. Če se ti bo pa zazdelo, da bi jo peljala pa le. Tvoj občutek je najbolj vreden. Z tut kuha po novem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 26.2.2011 21:51:58
|
|
|
|
ivanamdb
|
hvala maja! jp mas prav! jp palcke, prepecen kruh. prej sm ji skuhala krompir+rizo, in je po tretji zlicki vse slo vn. zaenkrat pije, ne veliko, ampak pije. tko da bom jutr kontrolirala ce lula! mojega se ni, a KAO naj bi sam pol urce sel.... aha... no comment jutr bo on vse rihtal, jaz bom delala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 4:43:26
|
|
|
|
nikolet
|
jutro včeri sem bila brez računalnika... mi ga je prijatu zrihtal naložu varovalna gesla, celga spedenu od glave do noge drugače sem mela pa včeraj RD in sem ga oddelala vsaj pol dneva, druga polovica sem pa ležala na kavču in uživala, danes pa spat ne morem se pa ful veselim kosila l.p.
< Sporočilo je popravil nikolet -- 27.2.2011 4:48:47 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 7:15:52
|
|
|
|
šivilja
|
K meni je prišla pa na obisk moja prijateljica Migrena. Sem že ob osmih zvećer nehala gledat. Mal me skrbi zaradi kontr. tablet, ker piše, da niso debre pri migreni, sploh taki z avro. Upam, da me ne bo kap že danes. Drugače gremo pa danes na neko slavje (90. let ene daljnje moževe sorodnice) Bo tudi ena od mojih ljubenih svakinj tam, upam da nas ne vsedejo skupi.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 7:16:35
|
|
|
|
šivilja
|
P a jogi mormo zamenjat, se vsako jutro komaj sestavim, tako me križ boli.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 7:46:59
|
|
|
|
koala.cek
|
nikolet - vse najlepše, najboljše, najsrečnejše
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 27.2.2011 7:47:23 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 7:48:49
|
|
|
|
koala.cek
|
mi smo tudi spali. ob pol petih je prilezel k meni. naslednjega sem slišala ob pol sedmih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 8:00:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Smo meli včeraj sestanek z službo zvečer in se je kar zavlekel smo fajn plesali leela in nikolet vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 8:08:02
|
|
|
|
betty.ford
|
a dve slavljenki imamo danes?? nikolet, Leela... danes sta taglavni! jaz se bom lotila enega od odlagalnih kupov,... samo odločit se moram še, katerega. maja, ivana, šivilja,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 8:16:37
|
|
|
|
šivilja
|
Slavljenki - VSA NAJBOLJŠE!!!!! Migrena - je trenutno bolje (se ne smem prehitro hvalit) - sem kar takoj, ko se mi je vid zameglil in preden je začelo boleti vzela nalgesin, pa se z Justovimi anti stress kapljicami namazala ter šla v posteljo. Tam sem se trudila še z avtogenitreningom, kar je bilo malo težje, saj je H. stalno nekaj pojokavala, amapk veste punce, da to dela čudeže. Sem naredila samo nekaj tistih začetnih stvari, kose v bistvu spoščaš in mi je konkretno odleglo, pa hitro mi je uspelo zaspati. Sem pa ravnokar ugotovila (ko se je malo zdanilo), da ima H. zahrustane učke. Jao meni, pa ven moramo, pa dva dni moram nujno v službo, pa v čer, pet in sob sem dežurna. Torcher never stops. AJa, sem jo ravnokar previla in v roku ene minute je narinla hudiča in pol, zdaj moram pa ponovit vajo. Ivana - ti je že Maja napisala. Dokler lula, ima slino in solze, ter je kolikortoliko razpoloženi (da ni letargična, pretirano zaspana, odsotna), je ni treba nikamor vozit, ker bo samo še kaj pobrala. Je pa pijača dosti bolj pomembna kot hrana - moraš pa pazit, da dobiva sladkor in elektrolite (to je pa v športnih pijačah), ali pa šipkov čaj s sladkorjem in zrncem soli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 10:13:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi se pa z enega družinca na drugega prestavljamo. Včeraj je taščin partner praznoval, danes pa tast priravlja kosilo. Včasih niso napačne te ločene familije. Mali je ok, o noricah ne duha ne sluha. Še tistih nekaj pikic je izginilo brez sledu, tako da gre jutri v vrtec. Pa veselo prepeva že celo dopoldne. Spi sicer nekoliko slabše, ampak tega sem že vajena. Zdej pa še malce počakam, pa ga grem zmatrat ven na igrišče in okolico. Je spal do sedmih, tko da če ga hočem v doglednem času spat spravit, ga je treba zmučit do konca. Vse naj naj slavljenkama, bolančkom pa eno pošiljko zdravja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.2.2011 10:22:39
|
|
|
|
nikolet
|
leela.vse najboljše!!!! evo sem bila že pridna pospravla, posesala, speglala oprala dva stroja cujn, razobesla cujne... možek je pa ostal rz pojsle, T. je pojslo pospravu, no in možek spet leži na kavču in pol me vpraša a ti kaj pomagam, ko končam z vsem delom.... aja pa centralno sem zakurla..... mislm deci... namest da bi pomagal prej ti šele pol ko si fertik ponudjo pomoč uglavnem pol gremo na kosilo.... njami... časti slavlenka mami ..... uglavnem upam da bo dobro k gremo nekam k še nsmo bili..... grem pogledat kva mulčka razgrajata pr tastu.. papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.