Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 19:36:06
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala spančka .....jaz sem si še lase umla,da se me jutr petrušk ne bo preveč ustrašila ....dedec je dobil diagnozo da ima preveč holesterola,da je alergičen na cigaretni dim,bencinske hlape,kavo in konzervanse,da mu ščitnica ne deluje najboljše in da mu ena ledvica ne odvaja čist ok...iz prehrane mu je vzela belo moko,jajca,mleko in ml. izdelke in dodala olivno olje zdej se grem pa fotkat o ti šment kaj vse mu fali.upam da se bo spravlo nazaj zdej ko bo mel dieto
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:02:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala spančka .....jaz sem si še lase umla,da se me jutr petrušk ne bo preveč ustrašila ....dedec je dobil diagnozo da ima preveč holesterola,da je alergičen na cigaretni dim,bencinske hlape,kavo in konzervanse,da mu ščitnica ne deluje najboljše in da mu ena ledvica ne odvaja čist ok...iz prehrane mu je vzela belo moko,jajca,mleko in ml. izdelke in dodala olivno olje zdej se grem pa fotkat o ti šment kaj vse mu fali.upam da se bo spravlo nazaj zdej ko bo mel dieto šment je to,da bomo na tej dieti vsi ....pozabila sem še čokolado napisat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:07:09
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mojo malenkost v 30t
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:12:23
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela super zgledaš.... buši tud lepo raste ni kej:) sej te še spoznala nebi se mi zdi da si vsak dan mlajša:) tole je pa za možeka..... kolk časa se pa mora držat dijete?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:14:13
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....točno me še nisi vidla postriženo ......hvala za pohvale .....čez 3 mesece ima kontrolo ....sej ni tako hudo kot se bere
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2011 20:17:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2011 20:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2011 20:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:24:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VERJETN JUTR ULETIM S COTAM K SM GLIH KAR ŠE ENO VREČO NABRALA, pol si pa boste same potalalle kar vam bo sedl AJE OK? za kavico boš imela čas?...greva v en lokal STOP zraven proge-baje čist zraven centra....čene me pa pokliči ....pa hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:29:53
|
|
|
|
Čebel@
|
sem pojedla en velik sendvič .....zdej grem pa v mižule....papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2011 20:37:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:58:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA a sm ti zanč poslala kakšen SMS nazaj k sm zmešana k kura.....uglavnem ful te pogrešam in upam d se kmal kej vidmo.......glede na službico bi jst s ta tretjim bejbiijem počakala še ene 2 leti, ker si itak še mlada pa tut Beni bo pol bolj razumen nisi sej ni panike sem bila ful vesela, da si se spomnla name sam žal sem videla šele zjutraj:) ja sej itak bomo mal počakal sma tak si ne predstavljam... koko bi blo... itak moj pravi da ne več no sam tud še ni rekel zadnje mlada ja mlada čebelo si poglej veliko časa pa več ravno ni če vzamem v obzir, da se za vsakega bebija matramo mal dlje k bi si to želel... tud zdej sva nezaščitena že skos pa se čudež še ni zgodil... punce zadnjič sme narobe parkirala in sem dobila listek... danes pa sem dobila priporočeno pošto (jo morem it v soboto na pošto dvignt) ampak kr 2 in zdej mi je kr slabo k razmišljam kaj bi še lahko narobe naredila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 20:59:27
|
|
|
|
Urša08
|
čer Punce hvala vam ker mislite na naju, seveda hvala za sms -je Eva je še vedno na intenzivni v Mariboru. Jaz zaenkrat hodim domov ker na intenzivni niso mamice ponoči pri . Ko pa Eva ne bo priklopljena na kisik in jo bom lahko pocartala bom pa skupaj z njo hospitalizirana. Joj sploh vam ne morem povedat kako je vse skup boleče ko gledaš nemočno bitjece in ne moraš nič pomagat, samo gledaš lahko. Samo nalahko jo lahko pobožam več pa ne. Držte pestke da se čim prej pozdravi. Rada vas mam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:00:03
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo jst vas tud pogrešam na ful pa vidim da se boste neki dobile verjemi jst bi tud..... sej se mormo zmenit za kako srečanje sam jst bi raje mogoče mal bolj spomladi, ko bomo lahko že kje zunaj, da se ne zadržujemo v kakem zaprtem prostoru....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:01:36
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo, tanci in sjmm hvala vam za te besede (sms) vas bom poskušala obveščati kako je. Ko bom pa tudi jaz ves čas z njo vas pa tudi kaj pokličem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:02:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Punce hvala vam ker mislite na naju, seveda hvala za sms -je Eva je še vedno na intenzivni v Mariboru. Jaz zaenkrat hodim domov ker na intenzivni niso mamice ponoči pri . Ko pa Eva ne bo priklopljena na kisik in jo bom lahko pocartala bom pa skupaj z njo hospitalizirana. Joj sploh vam ne morem povedat kako je vse skup boleče ko gledaš nemočno bitjece in ne moraš nič pomagat, samo gledaš lahko. Samo nalahko jo lahko pobožam več pa ne. Držte pestke da se čim prej pozdravi. Rada vas mam Urša moja zlata če rabiš kdaj kje prespat lahko pri nas do maribora je vseeno še nekje dobre pol ure ampak lej ni panike malo bližje pa je...... kak pa to da je v MB? za malo Evo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:05:28
|
|
|
|
baki
|
hajjj katjuša .ste vredu?......urša ja kako pa pol dojiš,al je ne moreš?to je pa res hudo.a je dobla AB.?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:06:18
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša hvala za povabilo. V Mariboru je ker v Ljubljani na intenzivni ni bilo prostora in so jo z rešilcem peljali v MB. So pa zdravnice, sestre, ma vsi tako prijazni, res super.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:07:37
|
|
|
|
Katjusa
|
baki hvala super smo razn benjamin, ki je še vedno neki smrkav in kašlja.... drgač pa skos se nam neki dogaja... komaj čakamo sončka da bomo lahko spet mal več zunaj. pa vi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:07:59
|
|
|
|
Urša08
|
Baki Eva dobiva antibiotik, je na infuziji, pa počasi ji dodajajo moje mleko, ki ga črpam. Danes so ji že povečali dozo mojega mleka na 15ml vsake tri ure. Trenutno se ne sme naprezati zato ves čas spi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:08:53
|
|
|
|
baki
|
NO JST SEM VSE POSPRAVLA,cote obesla,tk da mi jutr praktično nč nebo treba naredit.razen kuhat .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:10:03
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki Eva dobiva antibiotik, je na infuziji, pa počasi ji dodajajo moje mleko, ki ga črpam. Danes so ji že povečali dozo mojega mleka na 15ml vsake tri ure. Trenutno se ne sme naprezati zato ves čas spi. boga revca
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:10:27
|
|
|
|
Urša08
|
Nočka punce moje, čuvajte vaše sončke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:10:43
|
|
|
|
birdy
|
Urša, Druzga res ne vem napisat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 21:11:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša hvala za povabilo. V Mariboru je ker v Ljubljani na intenzivni ni bilo prostora in so jo z rešilcem peljali v MB. So pa zdravnice, sestre, ma vsi tako prijazni, res super. ni kej če boš rabla res ni nobenega problema......o joj da je tako vse polno??? sem vesela, da je vsaj osebje prijazno..... mislim na vas in mali Evi pošiljam veliko pozitivne energije, da bo čim prej ozdravela
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......