Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:32:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala ti ......bom klicala ni za kaj...le dobr zrihtej, pa sporoč če bojo kej kompliciral, da jst to mojo pokličem če bojo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:35:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala ti ......bom klicala ni za kaj...le dobr zrihtej, pa sporoč če bojo kej kompliciral, da jst to mojo pokličem če bojo.... sem kar naročila ....nič ni komplicirala.....sem rekla da je kolegica priporočala,pa jo je zanimal katero ceno si me rekla....pa je rekla da mi bo po akciski poslala....dobim ga pa že jutri ....res ti hvala-upam,da bo mali odgovarjal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:49:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala ti ......bom klicala ni za kaj...le dobr zrihtej, pa sporoč če bojo kej kompliciral, da jst to mojo pokličem če bojo.... sem kar naročila ....nič ni komplicirala.....sem rekla da je kolegica priporočala,pa jo je zanimal katero ceno si me rekla....pa je rekla da mi bo po akciski poslala....dobim ga pa že jutri ....res ti hvala-upam,da bo mali odgovarjal koj od začetka ji zihr ne bo odgovarjal...ampak morš vztrajat....k res pomaga...pr nas lepo rečemo, da gremo dihat, da ne bo več kašljala in sm prvi teden vedno tud jst pol dihala in je vidla da ni nč hudga, tko da zj se včasih mal pritožuje k več kot 5 minut nima potrpljenja, ampak ob nodiju ali mojstru mihu ni problema... še to ti morm povedat...zj k bosta obe inhalirale morš obvezno razkužit med 1 in drugo uporabo....ker drugač se bacilčki podajajo...eni rečejo prekuhat, ampak v navodilih izrecno piše da se ne sme prekuhavat - verjetn da se nebi kej skrčl.... men so priporočil, naj kupim SPITADERM razkužilo in pošpricam pol pa pod vročo vodo splaknem...in res vsakič to naredim, sm pa zj naročila dodaten komplet nebulatorja in cevke k gre do maske...maske sta pa itaq 2....sm ti pozabla rečt da še to zraven naroč in pol ni treba razkuževat...lohk še enkrat pokličeš.... pri nas v glavnem pali 100 na uro!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:52:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala ti ......bom klicala ni za kaj...le dobr zrihtej, pa sporoč če bojo kej kompliciral, da jst to mojo pokličem če bojo.... sem kar naročila ....nič ni komplicirala.....sem rekla da je kolegica priporočala,pa jo je zanimal katero ceno si me rekla....pa je rekla da mi bo po akciski poslala....dobim ga pa že jutri ....res ti hvala-upam,da bo mali odgovarjal koj od začetka ji zihr ne bo odgovarjal...ampak morš vztrajat....k res pomaga...pr nas lepo rečemo, da gremo dihat, da ne bo več kašljala in sm prvi teden vedno tud jst pol dihala in je vidla da ni nč hudga, tko da zj se včasih mal pritožuje k več kot 5 minut nima potrpljenja, ampak ob nodiju ali mojstru mihu ni problema... še to ti morm povedat...zj k bosta obe inhalirale morš obvezno razkužit med 1 in drugo uporabo....ker drugač se bacilčki podajajo...eni rečejo prekuhat, ampak v navodilih izrecno piše da se ne sme prekuhavat - verjetn da se nebi kej skrčl.... men so priporočil, naj kupim SPITADERM razkužilo in pošpricam pol pa pod vročo vodo splaknem...in res vsakič to naredim, sm pa zj naročila dodaten komplet nebulatorja in cevke k gre do maske...maske sta pa itaq 2....sm ti pozabla rečt da še to zraven naroč in pol ni treba razkuževat...lohk še enkrat pokličeš.... pri nas v glavnem pali 100 na uro!! zaenkrat Hana nič ne kašlja-trkam!....hvala ti za vse informacije ......če mi kaj ne bo jasno,te pa žoknem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:56:07
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala ti ......bom klicala ni za kaj...le dobr zrihtej, pa sporoč če bojo kej kompliciral, da jst to mojo pokličem če bojo.... sem kar naročila ....nič ni komplicirala.....sem rekla da je kolegica priporočala,pa jo je zanimal katero ceno si me rekla....pa je rekla da mi bo po akciski poslala....dobim ga pa že jutri ....res ti hvala-upam,da bo mali odgovarjal koj od začetka ji zihr ne bo odgovarjal...ampak morš vztrajat....k res pomaga...pr nas lepo rečemo, da gremo dihat, da ne bo več kašljala in sm prvi teden vedno tud jst pol dihala in je vidla da ni nč hudga, tko da zj se včasih mal pritožuje k več kot 5 minut nima potrpljenja, ampak ob nodiju ali mojstru mihu ni problema... še to ti morm povedat...zj k bosta obe inhalirale morš obvezno razkužit med 1 in drugo uporabo....ker drugač se bacilčki podajajo...eni rečejo prekuhat, ampak v navodilih izrecno piše da se ne sme prekuhavat - verjetn da se nebi kej skrčl.... men so priporočil, naj kupim SPITADERM razkužilo in pošpricam pol pa pod vročo vodo splaknem...in res vsakič to naredim, sm pa zj naročila dodaten komplet nebulatorja in cevke k gre do maske...maske sta pa itaq 2....sm ti pozabla rečt da še to zraven naroč in pol ni treba razkuževat...lohk še enkrat pokličeš.... pri nas v glavnem pali 100 na uro!! zaenkrat Hana nič ne kašlja-trkam!....hvala ti za vse informacije ......če mi kaj ne bo jasno,te pa žoknem itaq sj glej, da boš ti zj inhalirala k ga dobiš...boš vidla da boš v roku 2 dni 100 % manj kašljala... kdaj pa uletiš v mercator na kavico?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 10:56:44
|
|
|
|
petrušk_
|
se je urša keri kej javla??? upam, da je eva boljš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:02:39
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:03:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ se je urša keri kej javla??? upam, da je eva boljš jaz jo ne upam,nič klicat,ker je ziher pri Evi v MB
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:03:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:04:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ se je urša keri kej javla??? upam, da je eva boljš jaz jo ne upam,nič klicat,ker je ziher pri Evi v MB pa kako to da je v MB?? kera ve? a niso nekje blizu kranja doma?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:07:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:09:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:11:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš? po Hano greva ob 14.00,ampak moram prej še kaj za kosilo narediti....lahko ob 11.00,da sem jaz že pred 13.00 nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:18:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš? po Hano greva ob 14.00,ampak moram prej še kaj za kosilo narediti....lahko ob 11.00,da sem jaz že pred 13.00 nazaj kaj pa ob 8h zjutraj?...da bi se pred mojim šihtom dobile... k ob 11h bi lahko šele v torek
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:23:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš? po Hano greva ob 14.00,ampak moram prej še kaj za kosilo narediti....lahko ob 11.00,da sem jaz že pred 13.00 nazaj kaj pa ob 8h zjutraj?...da bi se pred mojim šihtom dobile... k ob 11h bi lahko šele v torek kvečem ob 8.30 ker ob 8.00 odam Hano in pol malo rabim da pridem do LJ glede dneva je meni praktično vseeno,le da še ne vem ali grem jutri ali pa v ponedeljek zjutraj do zdravnice
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:25:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš? po Hano greva ob 14.00,ampak moram prej še kaj za kosilo narediti....lahko ob 11.00,da sem jaz že pred 13.00 nazaj kaj pa ob 8h zjutraj?...da bi se pred mojim šihtom dobile... k ob 11h bi lahko šele v torek kvečem ob 8.30 ker ob 8.00 odam Hano in pol malo rabim da pridem do LJ glede dneva je meni praktično vseeno,le da še ne vem ali grem jutri ali pa v ponedeljek zjutraj do zdravnice sporoči če greš k zdravniku pa se dobiva...jutr je možno to jutranjo uro in v torek, pondelk sm pa 8 ur in ne bo zneslo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:33:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....itak bom najprej na sebi probala ...kdaj pa imaš čas za kavico? vsak dan tam od ene 12h pa do pol 2h pol pa šibnem po evo uf imaš pozne ure ....ti sporočim ali se dobiva jutri ali pa v ponedeljek aja greš tud ti pol že po hano...sj se pa lohk kak dan zmenva za fiksno pa bo moj peljal evo v vrtec, pa sm jst prej v službi in lohk tud prej grem...ampak prej ko ob 11h pa ne bo šlo... kaj praviš? po Hano greva ob 14.00,ampak moram prej še kaj za kosilo narediti....lahko ob 11.00,da sem jaz že pred 13.00 nazaj kaj pa ob 8h zjutraj?...da bi se pred mojim šihtom dobile... k ob 11h bi lahko šele v torek kvečem ob 8.30 ker ob 8.00 odam Hano in pol malo rabim da pridem do LJ glede dneva je meni praktično vseeno,le da še ne vem ali grem jutri ali pa v ponedeljek zjutraj do zdravnice sporoči če greš k zdravniku pa se dobiva...jutr je možno to jutranjo uro in v torek, pondelk sm pa 8 ur in ne bo zneslo bom šla pa v ponedeljek do dohtarce in se jutri dobiva...samo ne vem kdaj se center odpre .....pa kar ti povej ali ob 8.30 ali ob 11.00
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 11:56:31
|
|
|
|
petrušk_
|
hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:01:07
|
|
|
|
baki
|
da vas malo pozdravim.....kako ste?sem vidla da se menite o kavici.jst bi tudi sam uh kje je LJ.120 km stran.URŠA....SKOS MISLIM NATE.upam da se stanje popravlja.pa še malo .se mi taki dolenčki ko so bolani full smilijo.so enga včeri pelali po hodniku na oddelek takega micenega dojenčka bi najraj kr jokala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:02:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen??? zmenjeno ...se dobiva pred hiperjem ob 8.30?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:04:07
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen??? zmenjeno ...se dobiva pred hiperjem ob 8.30? evo me pridem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:06:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen??? zmenjeno ...se dobiva pred hiperjem ob 8.30? evo me pridem baki....ti kar pridi več nas bo bolj bo luštno.... čebel@...te rufnem...boš uletela tle do stopa, če ti je vseen, k jst drgač pol težko parking nazaj dobim.... do cone boš uletela...boš?? sj te pokličem pa povem kje boš šla...zmenen? če ti je pa tečno pa pridem jst tja čebel
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:21:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen??? zmenjeno ...se dobiva pred hiperjem ob 8.30? evo me pridem baki....ti kar pridi več nas bo bolj bo luštno.... čebel@...te rufnem...boš uletela tle do stopa, če ti je vseen, k jst drgač pol težko parking nazaj dobim.... do cone boš uletela...boš?? sj te pokličem pa povem kje boš šla...zmenen? če ti je pa tečno pa pridem jst tja čebel baki......kar pridi petrušk....bova se slišale ok?....bom šla magari do mercatorja,pa me boš pol ti po telefonu usmerjala do tebe ....dej mi povej-a imaš rdečga fredija za posodit,da ne bo urša še to imela na pomni?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:29:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ hiper se šele ob 9h odpre...bova pa drugje kofetkale...bliz mojga šihta če si za jst bi rajš zjutri pol...če ti je vseen??? zmenjeno ...se dobiva pred hiperjem ob 8.30? evo me pridem baki....ti kar pridi več nas bo bolj bo luštno.... čebel@...te rufnem...boš uletela tle do stopa, če ti je vseen, k jst drgač pol težko parking nazaj dobim.... do cone boš uletela...boš?? sj te pokličem pa povem kje boš šla...zmenen? če ti je pa tečno pa pridem jst tja čebel baki......kar pridi petrušk....bova se slišale ok?....bom šla magari do mercatorja,pa me boš pol ti po telefonu usmerjala do tebe ....dej mi povej-a imaš rdečga fredija za posodit,da ne bo urša še to imela na pomni? ok, zmenen se slišva... ja mam fredija..ti prnesem...se nism nč ponujala k si mela že tolk kandidatov.... pa še navaden obroč mam...un k se notr vsede, k eva v frediju sploh noče več bit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 6.1.2011 12:30:41
|
|
|
|
Čebel@
|
rižota skuhana ....mož je tudi že doma ..... kosilčkat.....se kasneje še tipkamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......