sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (6.12.2010 22:18:38)
|
naše uspavanje dons spet mau potrajal...se je mogel nasiskat k popoldne nisva bla skupi...sam sem se kr bol resno držala, da se bo ja čimhitreje umiril...no, pa še mlekca se mu je zdel premalo..pa sm dala 7 meric, pa 2 piškota, seveda po večerji...men se zdi to kr dost, sam po moje je hotel sam mamico mau na finto...je že pogruntal , da mene se pa res da urša....potem, če ne pride kak bacilček vmes...se vidimo v sredo...že komaj čakam ajvy...joj, no kok vs matrajo....res fuuul stiskamo pesti, da se uredi in gre na bolje, pa super za uspešen knjižni ulov...zame je nakup knjig tudi vedno nekaj zelo dragocenega....še lepše pa je to, da skušamo to prenesti tudi na naš podmladek...k je itak v virtualnem svetu rojen kolumbo...uuu, ti si tud lego frik...jz sm vedno znova čist fascinirana..padm u igro k mali otrok[sm=smiley1.gif] katjuša...kok sm vesela d ste v kompletu!!!!!naj bo zdej kr za zmer tko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] nč...bejbe...drage...grem k mojmu lubiju mau se stisnit...se neki pogrešava te dni k so skoz eni alarmi[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|