sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (6.12.2010 14:20:03)
|
NO, mi smo nakupili po ta velkem, popoldne pa bojo fanjtje v ta spodnem štuku in je Saška na vrsti...DRŽITE PESI D NAJDE ŠKORNJE..sej zdej nosi une od lani k sva jih ji sam kupka...sam so ful hude..in udobne...sm sporbala...zdej pa bi ona nove druge...kao d ima neki za preobut..kao..no, upam, da jih dons končn najde Majki vodoravno....sva že mau zamujala...ga je moj hotu dat spat...pa se je mali skor razčehnu v glavnem...grem kuhat..pa za ju3 morm za jančija mojga en tiramisujček sčarat...dans imamo pa fižolovo juhco od včeraj, pa še mau sm korenčkove z greskom skuhala, ker fižolovo majkiju včeri glih neki ni bla ok...sam ponavadi mu je všeč...mislim d so ga včeri štrukeljčki premamili..je pojedel 2 velika kosa in še skodelco kompota...no, pol bomo pa na očijevo željo eno fajn veliko skledo solate in pa tortilje bomo spekli , pa nadevali s tuno in koruzico, pa mau kisle smetance no, sej sm vas prebrala....sam bom pol še kej svojga prstavla...zdej šibam..d pol lahk hitr še po čevle skočmo..pa....pa
|
|
|
|