|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
6.12.2010 11:15:48   
brkn83
kolumbo - vidim, da si že rodila. Iskrene čestitke, pa čeprav z malo zamude. In vidim da imate zopet fantka. Superca.

Čebela - lepo, lepo. Boste imeli pa parček.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.12.2010 11:17:46   
Urša08
Ajvy dobro opravita s Tiso? Kako pa da imata pregled?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.12.2010 11:19:49   
Urša08
Kolumbo pri nas vsem trem iz noskov teče, no Evi še najmanj sam mi je pa najhujš k je tok micenauser posted image . Dej mi povej a se pri 14 dni starih dojenčkih lahko uporablja nosni aspirator? Pa super za uspešen miklavžev vikend user posted image user posted image user posted image tole potniško letalo mene mika že pol leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.12.2010 11:20:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy dobro opravita s Tiso? Kako pa da imata pregled?

ker je imela takrat trikrat zaporedoma vnetje ušesk....6 tednov....tko da je rekla , da prideva čez tri mesece na kontrolo....pa sva šele po pol leta uspeli it....no, bova uspeli it....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.12.2010 11:26:36   
Čebel@
kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za igrače.....en koš user posted image user posted image user posted image za vas

ajvy....user posted image user posted image user posted image za knjige......kakšne pa bereš?.....dobr opravita s Tisouser posted image

urša....jaz sem tako mejčkeno dala kar na bok in v zgornjo nosnico špricnila fiziološko,da je čez spodnjo priteklo venuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.12.2010 11:30:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ajvy....user posted image user posted image user posted image za knjige......kakšne pa bereš?.....dobr opravita s Tisouser posted image

he he ...če verjameš..nisva niti eno knjigo zase kupili....temveč vse za otroke......hja...časi so se spremenili user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.12.2010 11:31:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

he he ...če verjameš..nisva niti eno knjigo zase kupili....temveč vse za otroke......hja...časi so se spremenili user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .....vem kako je...v trgovini gledam samo za otroke,ko pa zase kaj rabim pa itak nimajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.12.2010 11:33:37   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image .....vem kako je...v trgovini gledam samo za otroke,ko pa zase kaj rabim pa itak nimajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 11:43:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 11:49:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
6.12.2010 11:55:09   
TAMIKA3
sem vam pozabila povedat, da imajo danes pri Mai-u srečanje z dedki in babicami - je šla moja mami in so šli na Miklavžev sejem user posted image user posted image

http://sobotainfo.com/fotogalerije/slika/4542/322751#slika_26

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.12.2010 12:22:03   
Urša08
Kolumbo hvala za informacijo user posted image user posted image user posted image user posted image Joj tole glede cunj mi pa ni jasno, zakaj ne vprašajo preden kej kupijo. Jurček se pa pridno redi user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo na št. 56, 62 še prevelikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.12.2010 12:23:34   
Urša08
Pri nas dva spita - Eva in Žiga. Nejc in možek sta šla pa v trgovino, sem ju v mullerja poslala, pa v bc po eno preprogo, pa še po par malenkosti da napolnimo hladilnikuser posted image . Jaz pa uživam v miru in tišiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.12.2010 12:24:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

sem vam pozabila povedat, da imajo danes pri Mai-u srečanje z dedki in babicami - je šla moja mami in so šli na Miklavžev sejem user posted image user posted image

http://sobotainfo.com/fotogalerije/slika/4542/322751#slika_26

Ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.12.2010 12:25:49   
Urša08

Še ena taka k po večini samo za otroke kupujeuser posted image user posted image user posted image Ajvy kere otroške knjigice si pa kej nakupla? Pri nas imata oba ful rada knjigice tko da to z veseljem kupujemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.12.2010 12:40:19   
baki
evo kosilo kuhano.....kurja juhica z vlivanci+čokoladne palačinke.ni mesa.....sem razpoložena vremenu primernouser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.12.2010 13:14:37   
Čebel@
sunny....kako si zrihtala pri G?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.12.2010 14:10:58   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika uvau ste pa uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm
kaj pa bo dobil Jan za roj. dan?

ŽE DOLGO SI ŽELI EN FAJN MOBITEL NA DOTIK IN MU BOVA KR TO ŽELJO IZPOLNILA IN PA EN VRHNJI DEL TRENIRKE S KAPUCO IZ CHAMPIONA...MISLM D BO DOSTuser posted image
Glede obiska pa seveda boš dobila Evo v naročje da mal spomine obudiš na

A BI BLO MOŽN D SE MI3 PRPELJEMO V SREDO DOPOLDAN D PREVZAMEMO LAPTOP IN ŠE MAU EVICO POCRKLJAMO ZA 10 MINUTK...VAS NE BOMO MOTILI...SPOROČI...SMO PA ZDEJ VSI ZDRAVIuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas dežujeuser posted image . Mah tole vreme je čist zakleto, če bo tko se bom bolj malo sprehajala z Evouser posted image No sej danes mi bolj paše počivat ker je bil vikend pester. Moram ta teden še mal zabušavat potem bomo spet na starih tirih.

Grem en jogurt pojest.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.12.2010 14:20:03   
sjmm
NO, mi smo nakupili po ta velkem, popoldne pa bojo fanjtje v ta spodnem štuku in je Saška na vrsti...DRŽITE PESI D NAJDE ŠKORNJE..sej zdej nosi une od lani k sva jih ji sam kupka...sam so ful hude..in udobne...sm sporbala...zdej pa bi ona nove druge...kao d ima neki za preobut..kao..no, upam, da jih dons končn najde

Majki vodoravno....sva že mau zamujala...ga je moj hotu dat spat...pa se je mali skor razčehnu

v glavnem...grem kuhat..pa za ju3 morm za jančija mojga en tiramisujček sčarat...dans imamo pa fižolovo juhco od včeraj, pa še mau sm korenčkove z greskom skuhala, ker fižolovo majkiju včeri glih neki ni bla ok...sam ponavadi mu je všeč...mislim d so ga včeri štrukeljčki premamili..je pojedel 2 velika kosa in še skodelco kompota...no, pol bomo pa na očijevo željo eno fajn veliko skledo solate in pa tortilje bomo spekli , pa nadevali s tuno in koruzico, pa mau kisle smetance

no, sej sm vas prebrala....sam bom pol še kej svojga prstavla...zdej šibam..d pol lahk hitr še po čevle skočmo..pa....pa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 15:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
   [Brisano sporočilo]
6.12.2010 16:37:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 546
6.12.2010 18:09:03   
Čebel@
ati in Hana sta že večerjala-makarončke,mami bo kasneje si naredila solato z govejim mesom in jajčkom....smo šli v Intersport pogledat za kapo za moža pa nimajo nič pametnega-bom šla še v BTC

ati in mala rišeta jaz bom pa izkoristila tušuser posted image .....pol pa kmalu pančevouser posted image

pridem še pol kej okrog

Neposredna povezava do sporočila: 547
6.12.2010 18:20:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA A SI TLE PROBALA NAROČIT?....sm mal brskala pa je to zgleda ena "veja" od  Sončka tko d če na sončku nimajo pol tut tle ni

http://www.kockeshop.si/si/lego-5543-duplo-percy-at-the-sheds-i12273.shtml

Kolumbo sem vidla ja, sam potem k sem vidla da je to sonček nisem naročila. Ma sem vesela da sem sploh dva vlakca najdla.

Neposredna povezava do sporočila: 548
6.12.2010 18:22:35   
Urša08
Kolumbo samo da je sedaj z Birdy in njenim sinčkom vse ok. Me je pa kr stisnilo tole celodnevno matranjeuser posted image user posted image user posted image . Sem se spomnila na eno k je prišla mal za mano rodit pa ko je k men v sobo pripeljali cimro ob pol osmih zjutraj se je baje tista še kar matralauser posted image me kr spreleti. Cote bodo pa počakale tko da rajš še mal počivaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.12.2010 18:23:39   
Urša08
Sjmm v sredo dopoldan se komot lahko oglasite. Bomo fletno kako kavico v miru popiliuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?