Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:49:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 morje: 2.7. - 16.7. otok Rab Lopar hotel? kakšen link? hotel apartmajska soba http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:50:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si pa že mal plana glede morja naredila. Če bo vse po sreči bomo šli dvakrat in sicer na Pag - straško in v kamp Zaton - Zadar. Oboje ima vse tisto kar iščem za moje sončke. Tamika tale Zaton bi bil tud za vas k mate radi mivko vi hodite v mobilne kučice a ne?.....a se da določeno hiško rezervirat?......pa kok kvadratov veliko vi vzamete?.....a je kakšen ločen prostor(kao svoja soba)? čebela v Straškem maš 3 vrste kučic, če dost hitro rezerviraš lahko izbiraš. Sta pa dve ločeni spalnici in osrednji prostor + kopalnica in wc. Luštno zelo Mi smo šli še z enim parom in ni bilo nobene gužve. Midva z Žigom v spalnici, ta drug par v drugi spalnici, v jedilnici kjer je dodatno ležišče za dve osebi pa Nejc. Prostora dovolj. Pa všeč nam je senčka na plaži in igrala v senci , zraven pa barček za kak kapučinček
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:52:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si pa že mal plana glede morja naredila. Če bo vse po sreči bomo šli dvakrat in sicer na Pag - straško in v kamp Zaton - Zadar. Oboje ima vse tisto kar iščem za moje sončke. Tamika tale Zaton bi bil tud za vas k mate radi mivko vi hodite v mobilne kučice a ne?.....a se da določeno hiško rezervirat?......pa kok kvadratov veliko vi vzamete?.....a je kakšen ločen prostor(kao svoja soba)? čebela v Straškem maš 3 vrste kučic, če dost hitro rezerviraš lahko izbiraš. Sta pa dve ločeni spalnici in osrednji prostor + kopalnica in wc. Luštno zelo Mi smo šli še z enim parom in ni bilo nobene gužve. Midva z Žigom v spalnici, ta drug par v drugi spalnici, v jedilnici kjer je dodatno ležišče za dve osebi pa Nejc. Prostora dovolj. Pa všeč nam je senčka na plaži in igrala v senci , zraven pa barček za kak kapučinček sej zato pa sprašujem-bi najela le preverjeno kučico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:52:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 morje: 2.7. - 16.7. otok Rab Lopar hotel? kakšen link? hotel apartmajska soba http://www.hrvaska.net/hoteli/rab/hn_san_marino.htm tenks-bova prečikerala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:53:45
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika za kolk otrok maš pa zastonj? Ponavadi je v hotelih velikokrat kakšna akcija? Ja maš prav tale plaža v Zatonu mislim da ni čista mivka - mogoče bolj droben pesek , pa hitrejše lahko zaplavaš vsaj pomoje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:55:12
|
|
|
|
Urša08
|
čebela v straškota lahko pošlješ mail in poveš da bi rada mela npr. kučico v prvih treh vrstah ob morju, al pa v senci, al pa blizu igrišča,... poveš svoje želje in dobiš, če je na voljo. Mi smo šli 2 x in obakrat zadovolni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:56:19
|
|
|
|
Urša08
|
Šibam mal pospravit dokler imam tak mir
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 11:57:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela v straškota lahko pošlješ mail in poveš da bi rada mela npr. kučico v prvih treh vrstah ob morju, al pa v senci, al pa blizu igrišča,... poveš svoje želje in dobiš, če je na voljo. Mi smo šli 2 x in obakrat zadovolni v slovenščini pišem,ali je treba po njihovo?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 12:12:27
|
|
|
|
birdy
|
Ooooo, a vi pa že o morju razmišljate? No, sej midva sva tud že, če bo vse po sreči gremo v Medulin (tako kot lansko leto, smo bili ful navdušeni) v apartma. Se mi zdi krugodna varjanta, cena apartmaja 30eur/dan, ena ločena spalnica, kuhinja, wc. Luksuz napram šotoru Aja, pa vrt z kaminom
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 12:17:21
|
|
|
|
birdy
|
Drugač smo mi vredu, tamalidve dons neverjetno pridne, tud Levči. Kristi in Lev zdej spita, Neli nori okol. Jst pa čakam da bo že končno ura pol treh da moj pride domov. Danes pa dobim nekaj novega, joj, veselje, končno bova zamenjala tale jajc, ne jajček od računalnika Traja približno 15minut da se sploh normalno da kej delat na njem, šteka, zmrzuje... Yes, kmalu se bom javljala iz ganz novega lap topa
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 12:32:12
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy super da ste vsi ok in da so otrc pridni A ni luksuz ko ti 2 od 3 spita Za morčija je pa res ugodna varianta 30e . Čebela jaz kar v slovenščini napišem, oni pa v hrvaščini pa se zastopimo Nejc je kosilo, ta maledva spita, jaz sem pa uspela pospravt kuhinjo tko da sem mal frej. Sva z mami govorile in mata željo Nejca na vikend vzet za čez vikend. Nejcu sploh še ne upam povedat k bo že pred vrati čakal ga vedno zadnji moment vprašam in še potem je nestrpen . Mi daje tale sonček energijo tko da grem mal še dnevno v red dat - beri igrače pospravt.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 12:32:56
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sem pozabla čestitat za nov računalnik
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 12:41:26
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy...... za pridne otročke in nov računalnik.....kako je Medi? urša....hvala za informacije ....kok je to fajn,da ti vsaj 1 otroka odpeljeta na lepše neki se mi .....se vidi,da nisem navajena ob 22.00 hodit spat .....si grem en brcafe naredit ....upam,da bo sonček zdržal,da bomo lahko šli še na kakšen sprehod kok prej ste prištimale torbo za v P?sem že pozabila kaj naj bi nesla s sabo-spomnite me
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:44:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika super za razvajanje Sjmm si kaj boljša? JA, JA ...SVA OBA ČIST U FORMI, VSE SPEDENALA, KUHA SE TUD, ZDELE PA SI S SAŠKO EN KAPUČINČEK PRVOŠVE...K MAJ BO ITAK GLIH ENE POL URE SPAL...SVA BLA ZUNI...FUL SONČEK..PIHA PA K 100 Kolumbo kakšno je kaj stanje pri vas? Jaz sem si pa že mal plana glede morja naredila. Če bo vse po sreči bomo šli dvakrat in sicer na Pag - straško in v kamp Zaton - Zadar. Oboje ima vse tisto kar iščem za moje sončke. Tamika tale Zaton bi bil tud za vas k mate radi mivko No kje ste zdaj vse
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:46:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...Pri nas je bila zjutraj patronazna in je rekla da se vedno ne napredujemo dovolj...Vsredo je Sonja vagala 3460g danes pa 3520g...Se pravi 60g je dobila in ona pravi da je to premalo...Me je cisto zmedla in je rekla da pac naj bi se redili 20g na dan da se pa je Sonja 14g...Zdaj sem mal k seb prisla ker me je cist v bad spravla in tehtnico pustila,da ce v pon ne bo ok bomo sle v bolnico,pa kr neki...ampak ce jaz zracunam je ona bila v sredo tukaj ko je vagala 3460g in danes je prisla in je 3520g a ni to 20g na dan??? Ne vem od kje njej 14g???Jaz imam full mleka in ona je to videla in rekla da se ji zdi skoda brizgat pa po flaski devat ali pa dodatek,ampak ,da je Sonja zaspanka in jo je treba spodbujat,ker malo je pa zaspi in spet tako...zdaj ko imam tehtnico bom spremljala in rekla je da naj bi v 24h popila 530ml...Punce dejte mi vi mal povedat...Sem se vedno pozitivnega razmisljanja in verjamem da bomo uspele, do pon dokazat da se vredu redimo...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:48:55
|
|
|
|
sjmm
|
čebelcv...ful huda kuhna...iz milerja, če sem prav zasledila??? al je iz pikapolonce....jz tud o tem razmišljam...k smo tok kuharki vsi pri naši hiši evo, mam vse ptiče v gnezdu...kok fajn filing grem kej na mizo postavt...vsi lačni zgledajo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:49:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy...... za pridne otročke in nov računalnik.....kako je Medi? urša....hvala za informacije ....kok je to fajn,da ti vsaj 1 otroka odpeljeta na lepše neki se mi .....se vidi,da nisem navajena ob 22.00 hodit spat .....si grem en brcafe naredit ....upam,da bo sonček zdržal,da bomo lahko šli še na kakšen sprehod kok prej ste prištimale torbo za v P?sem že pozabila kaj naj bi nesla s sabo-spomnite me Kr pristimaj jo pocasi...Jaz sem nesla ZASE-copate,kopalni plasc,vezelin za usta,kozmetiko,dudo za dojencka,lanolin mazilo za bradavice...Za otroka sem pa pripravila za oblect ampak je moz prinesel...Ni pa slabo ,ce ti tudi to moz prinese prej in potem ,ko je treba domov imas pri sebi in ,ko hoces obleces otroka v te svoje cote in potem samo podojis in greste domov...da ne cakas cotice ...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:51:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce...Pri nas je bila zjutraj patronazna in je rekla da se vedno ne napredujemo dovolj...Vsredo je Sonja vagala 3460g danes pa 3520g...Se pravi 60g je dobila in ona pravi da je to premalo...Me je cisto zmedla in je rekla da pac naj bi se redili 20g na dan da se pa je Sonja 14g...Zdaj sem mal k seb prisla ker me je cist v bad spravla in tehtnico pustila,da ce v pon ne bo ok bomo sle v bolnico,pa kr neki...ampak ce jaz zracunam je ona bila v sredo tukaj ko je vagala 3460g in danes je prisla in je 3520g a ni to 20g na dan??? Ne vem od kje njej 14g???Jaz imam full mleka in ona je to videla in rekla da se ji zdi skoda brizgat pa po flaski devat ali pa dodatek,ampak ,da je Sonja zaspanka in jo je treba spodbujat,ker malo je pa zaspi in spet tako...zdaj ko imam tehtnico bom spremljala in rekla je da naj bi v 24h popila 530ml...Punce dejte mi vi mal povedat...Sem se vedno pozitivnega razmisljanja in verjamem da bomo uspele, do pon dokazat da se vredu redimo... nikar se dat preveč sprovucirat...nakladajo k 100 ...ti sam lepo po občutku, še posebej, če imaš dovolj mleka, pač niso vsi taki požeruhi...sej bo hitr steklo, pa patronažno v šolo pošlji d bo znala vsaj računat...sam ne se sekirat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:51:37
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo isto se je na začetku dogajalo meni in Birdy ti samo lepo vztrajaj. Jaz bi ti predlagala da ji večerni al pa en obrok tekom dneva daš po flaški - si izčrpaš in ponudiš po flaški - otrok laži in več poje, pa še mal kontrole je. Nama se je v 14 dneh popravilo. Aja pa meni je na začetku še shujšala tko da bo čist ok.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:52:42
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo sem še enkrat prebrala pa sej teb se je zredila čist ok, ma da se ne bi sekirala. Čist ok vama gre.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:55:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo isto se je na začetku dogajalo meni in Birdy ti samo lepo vztrajaj. Jaz bi ti predlagala da ji večerni al pa en obrok tekom dneva daš po flaški - si izčrpaš in ponudiš po flaški - otrok laži in več poje, pa še mal kontrole je. Nama se je v 14 dneh popravilo. Aja pa meni je na začetku še shujšala tko da bo čist ok. Zdaj ,ko imam tehtnico je mogoce brezveze po flaski dajat ,ker lahko po tehtnici vidim koliko je pojedla kajne??
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:56:51
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo še to. Mene so zdele v bolnici sestre spet čist psihirale zarad teh mililitrov, da premalo poje, da je spet shujšala,... potem je pa zdravnica rekla da je teža ne skrbi, da je Eva zadovolna punca da se to vidi, da teža bo šla pa itak čez kak dan gor in je res šla. Tako da se ne sekiraj. JAz bi jo čez dan mogoče res zbujala na 4 ure ponoči bi jo pa pustila spati, saj se bo sama zbudila ko bo lakota. No takole sva medve z Evo delale.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:57:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo sem še enkrat prebrala pa sej teb se je zredila čist ok, ma da se ne bi sekirala. Čist ok vama gre. Ja sej ,zdaj sem tok jezna da bi jo poklicala in povedala od kje njej 14g?...Ampak v ponedeljek ji bom ziher...Sej je taka smotana patronazna sploh ni nic nasmejana...Pa ko sem ji zadnjic rekla ,kaj ce bi jo zvagale da vidimo koliko poje pa je rekla ne nebomo jo ,da vas ne bom zaskrbela...to mi rece namesto da me se spodbuja ampak vsa sreca da sem jaz pozitivna in ne gledam tko negativno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:57:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo isto se je na začetku dogajalo meni in Birdy ti samo lepo vztrajaj. Jaz bi ti predlagala da ji večerni al pa en obrok tekom dneva daš po flaški - si izčrpaš in ponudiš po flaški - otrok laži in več poje, pa še mal kontrole je. Nama se je v 14 dneh popravilo. Aja pa meni je na začetku še shujšala tko da bo čist ok. Zdaj ,ko imam tehtnico je mogoce brezveze po flaski dajat ,ker lahko po tehtnici vidim koliko je pojedla kajne?? Ja to je res. Kolk ti pa poje na obrok in na kolk časa?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 13:57:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce...Pri nas je bila zjutraj patronazna in je rekla da se vedno ne napredujemo dovolj...Vsredo je Sonja vagala 3460g danes pa 3520g...Se pravi 60g je dobila in ona pravi da je to premalo...Me je cisto zmedla in je rekla da pac naj bi se redili 20g na dan da se pa je Sonja 14g...Zdaj sem mal k seb prisla ker me je cist v bad spravla in tehtnico pustila,da ce v pon ne bo ok bomo sle v bolnico,pa kr neki...ampak ce jaz zracunam je ona bila v sredo tukaj ko je vagala 3460g in danes je prisla in je 3520g a ni to 20g na dan??? Ne vem od kje njej 14g???Jaz imam full mleka in ona je to videla in rekla da se ji zdi skoda brizgat pa po flaski devat ali pa dodatek,ampak ,da je Sonja zaspanka in jo je treba spodbujat,ker malo je pa zaspi in spet tako...zdaj ko imam tehtnico bom spremljala in rekla je da naj bi v 24h popila 530ml...Punce dejte mi vi mal povedat...Sem se vedno pozitivnega razmisljanja in verjamem da bomo uspele, do pon dokazat da se vredu redimo... nikar se dat preveč sprovucirat...nakladajo k 100 ...ti sam lepo po občutku, še posebej, če imaš dovolj mleka, pač niso vsi taki požeruhi...sej bo hitr steklo, pa patronažno v šolo pošlji d bo znala vsaj računat...sam ne se sekirat.... Ja bi rabila mal instrukcij v matematiki ...hVALA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ZajtrkMichonne RRAli vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
64%)
Ne (
28%)
Občasno (
8%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!