Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:16:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej... Mi smo vredu, otroci so kar pridni, no na momente bi (sploh) Kristi nekam poslala Same lumparije ji hodijo po glavi. Rojstni dan minil, torta je bila itak Fifi, za darilo je od naju dobila štirikolesnik. Sta obe z Neli nore nanga. Nelijin prst Smo šli v torek spet na urgenco, je bilo spet gnojno. Tako da so še enkrat rezal in čistil. dans smo mel kontrolo, se lepo celi. Lev bi mogel imet sistematskega danes, ampak ker kašlja sva ga pripeljala kar takrat kot Neli, da smo ga samo zvagal in pljuča poslušal. Mislm, sem se že včer s sestro tako zmenila. Tko da ma naš Levči pri dobroh dveh mesecih 6300g. Kar vredu, 800g je šel gor. Vsem bolančkom in njihovim mamicam hej...ja glavn da je saj pr enih praznovanje uspelo...super za fifi.....prstek pa kaj pa pravijo, da je s prstkom, zakaj se noče in noče zacelit? kaj ma kaka zdravila.... pa še za levov kašelj, da čimprej in čim bolj mirno mine , pa super, da so pljčka ok...pa fino raste res, si dobra mati hranilka kakšen štirikolesnik?? nočko in pikapoke vsem
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:24:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:29:20
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, ma smo se čist za mal falil... Mi smo mel pa uro ob sedmih, no, ene pet do sedmih smo prišli Ma vi mate pa res sranje z zdravjem, ma šit no... Kje je pomlad da se končajo te bolezni???
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:35:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:37:35
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, ja praznovanje... No, ko smo ostal sami z T&T in mojima sva se z mat spičle tko da glih praznovanje ni bilo neki ful super. Tko srednje no... Prst pa, ne vem, zagnoji se ji, ima Amoksiklav, že skor štirinajst dni. Zakaj se je zagnojil tud ne vem, sej veš kako je z zdravniki, konkretnega odgovora ne dobiš, verjetno, predvidevava vsaj, da je moglo kej notr ostat. Ma zdej pa res upam da bo no... Ja, mulo moj rad je, moje zize so pa itak zdej skoz polne mleka, dons mi je še čez blazinico ven steklo? Sploh nisem vedla da je to možno Štirikolesnik: http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=221967
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:38:41
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo sm nardila zadnji krog pr mojih prjatlčkih pol s bla pa lačna k 100 ...sm pogruntala za kva...sm okol 3h k smo mel kosilo nazadnje jedla...pol pa sam 1 kuki pa en mini kofetek...sm se napokala mleka in corn flakesa zdej še mojo nadaljevanko počakam...dons Saška čaka z mano...k majo ju3 šele popoldne en izlet k majo na šoli informativce za devetarje drgač smo kr kul....ta stara 2 sta zagnojila totalno...je moj pograbu un dnar za zasilni izhod in jima ga fliknu dol za položnice, ker menda se je položnica za elektriko neki dvignila in sta celo paniko zagnala...sm rekla mojmu d bom u iber popizdla, če ne bomo posebi zrihtal teh števcev al pa d kr na nas pridejo položnce...res od njunih idej se mi kr fuzla....ma kok nej še pršparam, če nas je 6...pa pravta...kdo vam je pa kriv...d bi kerga direkcijon na gobec...grdo povedan naš Jan neki kreha ....sam dons sem ga nafilala s čaji u iber in je že zdej zvečer bolš...mislim d je sam prehlad ...k so mulci frajerji in bi že kr brez bund al pa anorakov okl skakal...pa so vroči..pa popiha še ta zimski veter...eto pa imaš v glavnem...mirno noč vsem skupaj...pa en koš za ta bolančkane
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:38:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:39:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy Šime je reku d vas je zanč sreču k ste šli na sprehod...pa skos ti pozabm povedat d se ful narežim k se na uno tvojo telovadno zadevo za trebušnake spomnem .....pa Majkl je izjavu: A veš mami, tm pr bejbah majo pa tut atija, sam se je u sobo skril tale vaš Majkl...
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:40:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:40:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Petrušk, ja praznovanje... No, ko smo ostal sami z T&T in mojima sva se z mat spičle tko da glih praznovanje ni bilo neki ful super. Tko srednje no... Prst pa, ne vem, zagnoji se ji, ima Amoksiklav, že skor štirinajst dni. Zakaj se je zagnojil tud ne vem, sej veš kako je z zdravniki, konkretnega odgovora ne dobiš, verjetno, predvidevava vsaj, da je moglo kej notr ostat. Ma zdej pa res upam da bo no... Ja, mulo moj rad je, moje zize so pa itak zdej skoz polne mleka, dons mi je še čez blazinico ven steklo? Sploh nisem vedla da je to možno Štirikolesnik: http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=221967 za prepir ...za 4kolesnik
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:42:04
|
|
|
|
sjmm
|
aja...birdy...pa za prstek... ...pa za junaka korenjaka
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:43:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:44:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy Šime je reku d vas je zanč sreču k ste šli na sprehod...pa skos ti pozabm povedat d se ful narežim k se na uno tvojo telovadno zadevo za trebušnake spomnem .....pa Majkl je izjavu: A veš mami, tm pr bejbah majo pa tut atija, sam se je u sobo skril tale vaš Majkl... je mel mr. Birdy glih nočno pa je spal k smo bli na obisku, pol so mu pa u spalnico uetel in je Majkl pač mislu d se ati skriva za poscat
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 22:44:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:45:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy Šime je reku d vas je zanč sreču k ste šli na sprehod...pa skos ti pozabm povedat d se ful narežim k se na uno tvojo telovadno zadevo za trebušnake spomnem .....pa Majkl je izjavu: A veš mami, tm pr bejbah majo pa tut atija, sam se je u sobo skril Sem ga vidla ja... Sem mojmu rekla, evo, šime se vrača. Pol sva mela pa pogovor o tem zakaj ga na RR kličeš Šime, matr se vama je mogl kolcat, sory Za mašinco te pa moj čist razume, prav da se to sploh ne da in da jst itak narobe delam Sej je bila od ponedeljka do danes v spalnici, joj, moram še trebušnjake narest. Hihihi, moj se je pa takrat zbudu k so ga otroc prišli pogledat, je reku fda je študiru da bi en uč odprl pa reku Buuuuu. Pa raj ni da ne bi kerga od šoka kam vrglo, ne bi nikol več hotli pridet, bi rekli da straši tle pri nas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:47:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM sm pozabila pohvalt tvojo gardo.....pa sej so že vsi razn Majčita večji od tebe ja, naš Jan raste k da ga zalivamo, no ta mala se je ustavla mau pod menoj d sm še zmer a huda mat videt, Miha pa tud šiba za janom...kva čmo...sej boš vidla čez par let
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 22:48:49
|
|
|
|
sjmm
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy Šime je reku d vas je zanč sreču k ste šli na sprehod...pa skos ti pozabm povedat d se ful narežim k se na uno tvojo telovadno zadevo za trebušnake spomnem .....pa Majkl je izjavu: A veš mami, tm pr bejbah majo pa tut atija, sam se je u sobo skril Sem ga vidla ja... Sem mojmu rekla, evo, šime se vrača. Pol sva mela pa pogovor o tem zakaj ga na RR kličeš Šime, matr se vama je mogl kolcat, sory Za mašinco te pa moj čist razume, prav da se to sploh ne da in da jst itak narobe delam Sej je bila od ponedeljka do danes v spalnici, joj, moram še trebušnjake narest. Hihihi, moj se je pa takrat zbudu k so ga otroc prišli pogledat, je reku fda je študiru da bi en uč odprl pa reku Buuuuu. Pa raj ni da ne bi kerga od šoka kam vrglo, ne bi nikol več hotli pridet, bi rekli da straši tle pri nas IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy Šime je reku d vas je zanč sreču k ste šli na sprehod...pa skos ti pozabm povedat d se ful narežim k se na uno tvojo telovadno zadevo za trebušnake spomnem .....pa Majkl je izjavu: A veš mami, tm pr bejbah majo pa tut atija, sam se je u sobo skril Sem ga vidla ja... Sem mojmu rekla, evo, šime se vrača. Pol sva mela pa pogovor o tem zakaj ga na RR kličeš Šime, matr se vama je mogl kolcat, sory Za mašinco te pa moj čist razume, prav da se to sploh ne da in da jst itak narobe delam Sej je bila od ponedeljka do danes v spalnici, joj, moram še trebušnjake narest. Hihihi, moj se je pa takrat zbudu k so ga otroc prišli pogledat, je reku fda je študiru da bi en uč odprl pa reku Buuuuu. Pa raj ni da ne bi kerga od šoka kam vrglo, ne bi nikol več hotli pridet, bi rekli da straši tle pri nas
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2011 5:11:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2011 5:12:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 7:24:20
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Kolumbo - vidim, da si spet ponečevala. Naj vse vaše bolezni čimprej zapustijo vašo hišo. za tvoje bolančke Evo js sem se pa danes ponoč res lepo naspala, tk da moram rečt, da sem prav spočita.Sam ne vem kaj bom še danes počela. Včeraj sem vse pospravila, tk da danes nimam kaj. Mogla bi iti eno darilo za kolegico kupit, ker gremo jutri na rojstni dan. Pa sploh ne vem kaj ji naj kupim. Namreč njej grem julija za pričo. Ima katera kakšno idejo????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 7:24:58
|
|
|
|
brkn83
|
< Sporočilo je popravil brkn83 -- 11.2.2011 7:26:26 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 7:39:24
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz se spomnim teh fotk od Hane res so enkratne Si se tokrat tud slikala? ne še-smo se mislili it ta mesec in upam,da nas ne prehiti Joj dekleta nisem vas glih brala... full mam gužvo.... LEPO POZDRAVLJENE VSE!!!!!!! Čebelc@ - če se imaš namen it slikat, nikar ne oklevaj...ko sem bila noseča, sem imela namen se iti slikat v soboto, pa sem v četrtek rodila, tako da šibajjjjjjj predem bo prepozno!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 8:02:14
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja punce.... pozabla sem vam povedat, da sva v torek šla z mojm v ikejo in da sva kupila ene omarice za Žigovo sobo in od tistega dne spi Žiga sam v svoji sobici... je sam tako želel.... no bol na dolho si pa lahko preberete na: http://www.ringaraja.net/uporabnik/deja/dnevnik/sopinguspel_704.html lep pozdrav vsem.... bravo žiga. Super sta to uredila. In te omare iz ikee za igrače so res super. Nik jih tudi ima, in zdej ko bova zopet šla moram še eno kupiti, da bo še kej prostora za igrače. Zdej so vsi zaboji do vrha polni.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.2.2011 8:43:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz se spomnim teh fotk od Hane res so enkratne Si se tokrat tud slikala? ne še-smo se mislili it ta mesec in upam,da nas ne prehiti Joj dekleta nisem vas glih brala... full mam gužvo.... LEPO POZDRAVLJENE VSE!!!!!!! Čebelc@ - če se imaš namen it slikat, nikar ne oklevaj...ko sem bila noseča, sem imela namen se iti slikat v soboto, pa sem v četrtek rodila, tako da šibajjjjjjj predem bo prepozno! hey ta vikend gre fotograf na morje,nasledji vikend ima Hana žurko,pol naslednjega se pa dobimo-sem pa sama hotla na soboto popoldan,da imamo mir ......ja držite pesti da nas res ne prehiti....se je že kar precej umiril,trebuh se je spustil,tko da,..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!