Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 18:40:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce,kako ste kaj? Mi smo vredu...Danes je bila patronazna 2.na obisku,ne redimo se zadosti in se ugotavljamo v cem je problem...Verjetno da je problem ,ker je Sonja prava zaspanka in jo je treba spodbujat,zbujati z previjanjem,ker mleka imam veliko ...ko je patronazna pokontrolirala koliko poje je bilo 70ml ampak v dveh dneh se je za 25g zredila...v bolnici se je pa 4.dan v enem dnevu za 110g zredila...v petek spet pride ,do takrat jo pa moram zbujati in ko se naje in zaspi na dojki jo moram previt in zopet pristaviti ,to je danes delovalo je veliko jedla upajmo ,da bo tudi tehtnica ok pokazala..za vikend mi bo pa se tehtnico pustila,da kontroliram kako je...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:09:35
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! popoldne sami in je blo kr fajn....sam zvečer mau velik dela d smo vse pregledal za šolo, poštimal še psa, pa kopalnica, pa posoda...sam zdej sm že frej čebelc@...lepe slikce!!!! kok si lepa nosečka,...ful ti pristaja!!! a si vedla d bojo objavlene??
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:16:08
|
|
|
|
sjmm
|
evo naša lepa nedelja....zabeležena.. Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. NA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!!Dodaj opisNA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!! Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. MOJI MULČKI!!!!Dodaj opisNA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:29:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo naša lepa nedelja....zabeležena.. Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. NA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!!Dodaj opisNA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!! Za označevanje oseb na fotografiji klikni na njihove obraze. MOJI MULČKI!!!!Dodaj opisNA LEP ZIMSKI DAN...MAU MORJAAAAA!!!!! kok ste luštni ka niste povedal bi se lahko dobil na kakem sokecu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:33:34
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša....smo okol 1h doma jedlo kosilo in pade ideja...gremo via Portorož....ob 2h smo bli že na poti...tak d velja za drugič!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:35:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hey!!!! "KADAR MIŠI NI DOMA, MAČKA PLEŠE!" ... danes čistilna akcija ... že lep čas v svetu sanj, giro je že tudi za nama še tuš in kaj več pa ju3 ... mirno in dolgo noč
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 22:40:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 hey!!!! "KADAR MIŠI NI DOMA, MAČKA PLEŠE!" ... danes čistilna akcija ... že lep čas v svetu sanj, giro je že tudi za nama še tuš in kaj več pa ju3 ... mirno in dolgo noč ojoj, spet si glancala...pridna, pridna....šit bo spet mene ju3 držal bajto okol obrnt...sam pri nas so miši skoz na broju!!! lepo nočkooooooo
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 23:08:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.2.2011 23:48:23
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 23:51:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2011 23:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 0:12:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PLOHA KAKO S KEJ bo bo...tolele zdelele poslušam http://www.youtube.com/watch?v=d9dTmcOEsv0&feature=related pa daj ne sekiraj se tolk noooo...veš kje je še nedelja. Vse bo OK! In to ti jst govorim, k me kr panika grab, če mi kera al pa če ker od naju zboli ravno 26. al pa mal prej
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 7:03:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kolumbo do nedelje je pa še kar nekaj časa tko da bo majkl že čist ok za Majkla. Pa nej gredo ti bacilčki že stran Sjmm kok ste luštni si mi kar lušte naredila z morčijem Tamika pridna, pridna, danes pa le prid mal na rr pokukat Je Tristan v vrtcu? no sem mislila kok bom spisala se je pa že Eva zbudila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:40:35
|
|
|
|
Urša08
|
Pa sem tudi jaz prišla do mojega kapučinčka Otročki popedenčkani, siti in v igri. Eva pa že spančka. Sem ugotovila, da je Nejcu noga zrastla in so nogavičke vse premajhne, tko da sem kar spisek začela delat kaj mu manjka. Pa obema bo treba superge kupit, Nejcu še ene tri spodnje dele trtenerk, za Žiga morm it pa po kako tanko kapico. Sedaj vas grem pa res mal za nazaj prebrat .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:46:29
|
|
|
|
brkn83
|
jutro kolumbo zate in za majkla, da čimprej pošljete stran vse bacile in napolnite svoj imunski sistem, da bo potem končn mir. Majklu pa da bo čimprej uredu. Tamika - včeraj si bila pa res pridna. sjmm - ful lepe fotke. Ste imeli pa res lep nedeljski popoldan Men se pa danes prav nič ne da. No v trgovini sem že bila, zzdej pa bom počasi mal pripravila za kosilo. Danes bodo kr makarončki in bolongnese omaka, pa zelena solata s fižolom.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:46:29
|
|
|
|
Urša08
|
čebela superca za vse nakupe in da je zibka pri tebi sunny za Gajo Ajvy, Petrušk, Birdy kako ste Brkn dobro jutro Je katera kaj razmišljala o prvomajskih počitnicah? Mate plan kam it? Men se morje lušta Nejc me kliče da pridem pogledat progo tko da letim. Izkoristite sončka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:46:32
|
|
|
|
Čebel@
|
we are soryyyyyy jeb*** RR mala je v vrtcu,jaz fruštkam slike....na teh slikah sem bila s Hano in NE nisem vedela da jih bojo objavili-sej zato me je pa šoknilo ......zdej gruntam,ali ga čem klicat da jih naj dajo dol ali čem vse skupaj pustiti ....po eni strani sem pa malo počaščena da je izbral mene in ne svojo punco sjmm.....full ste luštni tamika.....vsi zdravi? kolumbo.....šit nooo ......super da ste se zmenili za tortice-kok je svet mejhen a ne? urša.....jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:48:46
|
|
|
|
sunny24
|
Dan bejbe! Danes mam spet pol dneva rezerviranga za dohtarje...Lih zdej sem pršla iz bolnice, k so mi un holter dol pobrali-KONČNO! Ker mi je šel res na živce, vse tiste kable okoli jošk met, polepljena z enmi 6 senzorji, pa okoli vrata met uno napravo obešeno... Še pod tuš nism mogla it... Popoldne pa ma Gaja dohtarja...Upam, da ugotovimo, kaj je naši madam in kaj so tisti fleki pr bogi! Madam še spi, moj tudi, jst pa nimam kej delat... kolumbo, pošiljam puhno za Majkla!!! Ja, pa za torto za madam za RD sem naročila...Tudi pri nas bo Nodi style! čebela, lepe fotke! Ma to je iz te nosečnosti al še od Hane? A si vedla, da boš objavljena? Kdo tle?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:51:43
|
|
|
|
Urša08
|
sunny helov Smem vprašat zakaj ti to merjo? Glede flekov pa tud jaz upam da ti povejo kaj je. Kako pa je drugače Gaja - kaj boljša?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:52:31
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jaz se spomnim teh fotk od Hane res so enkratne Si se tokrat tud slikala?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:53:06
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....pri nas tudi obvezno nove supergice...drugo pa mislim da kar ima ....tudi vi iskoristite sonček,ker naprej je slabo vreme napovedano brkn.....dobra ideja za kosilo ....ker danes sem pa res brez idej sunny......dober opravita pri dohtarju .....za slike sem pa v prejšnjem postu pisala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.2.2011 8:54:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela jaz se spomnim teh fotk od Hane res so enkratne Si se tokrat tud slikala? ne še-smo se mislili it ta mesec in upam,da nas ne prehiti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?