|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
15.1.2011 7:21:38   
baki
kolumbo šment no.to je pa res za znoret.se mi še nikoli ni tk vlekla zima samo zaradi teh butastih virusov.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.1.2011 7:39:25   
baki
mam eno uprašanje?sem v sredo podpisala pogodbo na boxmarku.včeraj pa sem zvedla da jih na polna zaposlujejo na johnsonu,kamor sem hotla it.kaj naj naredim????.a naj nesem prošnjo kljub temu tudina johnsona?a je lahko kaj narobe če sem tam podpisala pogodbo za 1 mesec,pa da se odločim da ne grem.......POMOČ PROSIM....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.1.2011 7:40:21   
baki
SEM ŽIVČNA KO HUDIČ K SEM V DILEMI KAJ NAREST.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.1.2011 8:12:56   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.1.2011 8:17:11   
Urša08
jutro

Včeraj mi sploh ni več zneslo pridt na rr, je bilo kar pestro spet s tremiuser posted image user posted image user posted image .

Sem presrečna da sva z Evo doma. V mariboru so bili res zlati, ma vsi po vrsti so bili tako v redu, vse povedali sproti, vedno najdli čas, prijazno besedo,... vsak zdravnik ko naju je videl se je ustavil mal poklepetal, ma sploh nisem navajena. Očitno so štajerci bolj odprti, prijazniuser posted image . Sedaj se moramo pa izogibati obiskov, centrov,... pa seveda nič vrtca do marca. Do treh mesecev so dojenčki najbolj občutljivi in Eva ima čist sesut imunski sistem tko da jo mormo čuvati. Bom pa najbrž kar nekaj časa potrebovala da bom po vsem tem k sebi prišla, je bila kar težka preizkušnja.

Sedaj mam pa mal časa in bom poskusila mal prebratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.1.2011 8:19:14   
Urša08
Baki če si podpisala samo za en mesec, pejt na johnsons povprašat kaka je šansa da dobiš za nedoločen čas in potem če maš možnost pejt se pogovort na boxmark če lahko odstopiš od pogodbe al pa če te na johnsonu zaposlije čez en mesec. Držim pestke da se izteče najboljšeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.1.2011 8:20:08   
Urša08
Punce a lahko katera mal napiše povzetek kaj se je dogajalo? So otročki zdravi, je mIhailo, rebeka,  rodila,...????

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.1.2011 8:20:46   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

mi spet žuramo......danes z majklomuser posted image .....vročina 38 8...mal sumim d ma angino....spet je brez glasu....zutri gremo u ZD upam d dela naša P ali vsaj šolska, če ne gremo pa pač k splošnemu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.1.2011 8:22:12   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a lahko katera mal napiše povzetek kaj se je dogajalo? So otročki zdravi, je mIhailo, rebeka,  rodila,...????

jutro user posted image
rodila ni še nobena ... vsaj še nismo obveščene ... pa bolezni so kar na obhodu user posted image

kako ste vi??

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.1.2011 8:23:18   
TAMIKA3

user posted image

hvala, sem jo prav pogrešala user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.1.2011 8:24:06   
TAMIKA3

Baki če si podpisala samo za en mesec, pejt na johnsons povprašat kaka je šansa da dobiš za nedoločen čas in potem če maš možnost pejt se pogovort na boxmark če lahko odstopiš od pogodbe al pa če te na johnsonu zaposlije čez en mesec. Držim pestke da se izteče najboljšeuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.1.2011 8:26:53   
Urša08
Tamika jutro user posted image kako ste pri vas? Ste zdravi? Sem videla da obleko zbiraš - smem vprašat kaj imate?

Pri nas trkamsta oba zdrava, no Nejc more še atb do konca pojest ampak je včeraj rekla zdravnica da je zdrav. Ma če ne bi bil bi šle me k mojim še za par dni. Eva spančka, morve pa mal ritem nazaj dobit. Tam na intenzivni majo svaoj ritem, ki se ga morš držat, hodiš na vsake 4 ure k otročku da ga porihtaš. Vmes si pa frej.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.1.2011 8:28:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

mi spet žuramo......danes z majklomuser posted image .....vročina 38 8...mal sumim d ma angino....spet je brez glasu....zutri gremo u ZD upam d dela naša P ali vsaj šolska, če ne gremo pa pač k splošnemu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo k sem jaz mislila da ma Nejc angino ker ga je grlo bolelo in je mel vročino je dobil adena virus. Držim pestke da se pozdravi čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.1.2011 8:30:15   
Urša08
Sjmm kaj jaz to berem a je pravlica s čoko princem končanauser posted image boga tvoja pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa spet vam avto nagaja user posted image joj tole se vam pa že pol leta vleče, upam da boste mel počasi mir in bo lepo delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.1.2011 8:32:46   
TAMIKA3

jutro

Včeraj mi sploh ni več zneslo pridt na rr, je bilo kar pestro spet s tremiuser posted image user posted image user posted image .

Sem presrečna da sva z Evo doma. V mariboru so bili res zlati, ma vsi po vrsti so bili tako v redu, vse povedali sproti, vedno najdli čas, prijazno besedo,... vsak zdravnik ko naju je videl se je ustavil mal poklepetal, ma sploh nisem navajena. Očitno so štajerci bolj odprti, prijazniuser posted image . Sedaj se moramo pa izogibati obiskov, centrov,... pa seveda nič vrtca do marca. Do treh mesecev so dojenčki najbolj občutljivi in Eva ima čist sesut imunski sistem tko da jo mormo čuvati. Bom pa najbrž kar nekaj časa potrebovala da bom po vsem tem k sebi prišla, je bila kar težka preizkušnja.

Sedaj mam pa mal časa in bom poskusila mal prebratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izkušnja je bila zelo grenka, ki pa te je naredila močnejšo user posted image ... zdaj ti bo ostal samo še slab spomin ... čuvaj svoje zakladke in veliko uživanja v njihovi družbi, vragolijah in veeeeeeeeelikooooooo CARTANJA Z VSEM user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.1.2011 8:33:31   
Urša08
Tanci uvau kaka kuhinjica user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepa. Jaz komi čakam da bom za našo princesko začela igračke kupovat. Bo prav pasalo kupit kaj bolj punčkastegauser posted image user posted image user posted image Pa super za kino user posted image user posted image user posted image Jaz sem šla 26.12 s prijateljico in je prav pasalo resuser posted image . Uf plačilna lista jah če nisi pričakovala potem je to res sranjeuser posted image user posted image user posted image bo pa drug mesec boljše. Kako sta Hana in Erik? Kdaj šibate v Avstralijo in za kolk časa? Greste vsi štirje? Aja zadnjič sem te potem nazaj klicala, ko sem utegnila, no potem mi je pa še baterije zmanjkalouser posted image se kej slišive da mal počvekave user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
15.1.2011 8:35:17   
Urša08
Tamika hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse lepo in resnično napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A vi ste zdravi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.1.2011 8:36:43   
TAMIKA3

Tamika jutro user posted image kako ste pri vas? Ste zdravi? Sem videla da obleko zbiraš - smem vprašat kaj imate?

Pri nas trkamsta oba zdrava, no Nejc more še atb do konca pojest ampak je včeraj rekla zdravnica da je zdrav. Ma če ne bi bil bi šle me k mojim še za par dni. Eva spančka, morve pa mal ritem nazaj dobit. Tam na intenzivni majo svaoj ritem, ki se ga morš držat, hodiš na vsake 4 ure k otročku da ga porihtaš. Vmes si pa frej.

vsi na kupu razen atija, ki je šel polagat stiropor za talno gretje ... kosilo dobimo od moje mame ... Tristan je na AB, Tian je tudi začel pokašljevat, tako da ....

22.maja imamo obhajilo user posted image

držim pesti, da čim prej spet vzpostavite svoj ritem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.1.2011 8:43:08   
baki

tudi na johnsonu ni za nedoločen čas je pa vseeno za več kot tu pa še večja plača jeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.1.2011 8:47:23   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: baki

tudi na johnsonu ni za nedoločen čas je pa vseeno za več kot tu pa še večja plača jeuser posted image

jaz bi na tvojem mestu šla vprašat ... držim pesti, da se vse isteče kakor si sama želiš user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.1.2011 8:47:40   
Urša08
Tamika pikepoke za Tristana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ima?

Birdy pri vas mate tud atb - kaj pa je Kristi? Pa seveda držim pestke za Levčka, da ostane zdrav fant user posted image user posted image user posted image

čebela kaj pa kaka varianta postelce 70x140 ki jo lahko sestaviš kot malo posteljo? A si jo lahko kje izposodiš? Pri nas mamo gužvo v otroški in imava zato dve postelci 70x140, ker je ravno tok velika da bo otrok do šole komot notriuser posted image   Pa prebralča sem da te duda muči - nisem natančno prebrala zakaj se greuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.1.2011 8:48:19   
Urša08
Sedaj grem pa otročke zrihtat user posted image se še tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.1.2011 8:56:55   
sjmm
dan!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, uršina kavica za zjutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok paše!!!!!!!!!!!!!!!!jz sm tok vesela, da ste doma, mam še zmer solzne oči, verjamem, da je bila tole kr grenka izkušnja, a dnevi v družbi svojih sončkov, ti bodo počasi zabrisali grenkobo in bo spet veliko vedelja v tvojem srcu, brez skrbi...sej veš, kaki sončki so naši malčki...pa še nas imašuser posted image

jz sm dons k zombi.....sm mislila včeri d morm vse poštimat, vse pospravt, vse mulčke pod komando imet...kmojga ni blo...in pol sm bla tok in, da do pol2h nism mogla zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol je blo treba ob 6h pa že mojgazbudit, pa zajtrk, pa malco za s seboj...sam sm šla pol še kr mau k Majkiju...zdej pa mebuča boli k vrag....bom še mau kofetkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.1.2011 8:58:56   
sjmm
kolumbo....evo, no, pa spet rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se šarmerček hitr pocajta.....no, ko boš imela čas pa nič sanjat...ti kr pridi in ti sam jej!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki držim pesti, da ti dobro uspe s službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.1.2011 9:08:12   
TAMIKA3

Tamika pikepoke za Tristana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ima?

virozo, samo je na pljučih že slišala hropce user posted image ... hvala za user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......