|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno- avgustovke pomagajte
5.8.2005 8:38:44   
lucy32
Kaj mislite, že predvčerajšnjim sem imela tanko nitko krvi med izcedkom, včeraj malo na vložku, danes zjutraj pa kar konkretno sluz s temno in malo rdeče krvi. :duda: se še vedno obrača torej ga čutim , ali še počakam na popadke ali naj grem v porodnišnico? Rok imam 10/08. Boli me v spodnjem delu trebuha, kot bi se pripravljala na menstruacijo.

Kaj mi svetujete
Hvala L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.8.2005 8:40:23   
Nyah*
Jaz bi na tvojem mestu poklicala G ali urgenco, pa razlozila stvar!

Mogoce je ze cas, da gres po svojo :duda:, saj ves, da je rok samo okviren!

Drzi se, :miska::miska::miska::miska::miska::miska:, pa sporoci, kaj je s tabo!

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2005 8:50:17   
flecker
Pojdi na porodnišnico. Jaz sem imela pri prvi nosečnosti krvav izcedek, šla tja in ugotovili da sem bla odprta 3 cm, brez popadkov. Nakar so mi tali umetne popadke, čez 3 ure porod.

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2005 8:53:43   
lucy32
Strah me je samo da me ne bodo zadržali 5 dni noter brez popadkov, a mi bodo dali umetne? Ali bodo počakali na prave?

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2005 9:03:38   
Anonimen
Zakaj pa da bi te držali 5 dni noter? če si slučajno že kaj odprta, ti bodo dali umetne pa bo.

(odgovor članu lucy32)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2005 9:05:40   
Maxica
Po moje se ti je kr lepo odluščil čep. Ko se je meni, sem počakala, da so se pričeli popadki (po dobrih dveh dneh) in nato šla v porodnišnico.

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2005 9:56:59   
lucy32
maxica najboljše da počakam na popadke a ne?

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2005 17:17:16   
Maxica
:ups:Šele zdaj sem videla tvoje vprašanje-glej, če je izcedek tak poln sluzi, s kakšno krvavo nitko noter, potem je to verjetno čep in se bodo popadki pričeli, slej ali prej. Jaz bi počakala, no, tudi sem tako naredila, ko sem bila v taki situaciji.;)
Ti pa tako na daleč težko rečem, kaj naredi, ker ne vem, kakšen izcedek imaš-da ne bom jaz pol kriva, če ta izcedek ni čep.:( No, verjetno pa je, in če se ti nič drugega ne dogaja, ti kr v miru počakaj na popadke. Srečno!:rozica:

(odgovor članu lucy32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?