Nujno- avgustovke pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lucy32 -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 8:38:44)

Kaj mislite, že predvčerajšnjim sem imela tanko nitko krvi med izcedkom, včeraj malo na vložku, danes zjutraj pa kar konkretno sluz s temno in malo rdeče krvi. :duda: se še vedno obrača torej ga čutim , ali še počakam na popadke ali naj grem v porodnišnico? Rok imam 10/08. Boli me v spodnjem delu trebuha, kot bi se pripravljala na menstruacijo.

Kaj mi svetujete
Hvala L:metulj:

Nyah* -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 8:40:23)

Jaz bi na tvojem mestu poklicala G ali urgenco, pa razlozila stvar!

Mogoce je ze cas, da gres po svojo :duda:, saj ves, da je rok samo okviren!

Drzi se, :miska::miska::miska::miska::miska::miska:, pa sporoci, kaj je s tabo!

flecker -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 8:50:17)

Pojdi na porodnišnico. Jaz sem imela pri prvi nosečnosti krvav izcedek, šla tja in ugotovili da sem bla odprta 3 cm, brez popadkov. Nakar so mi tali umetne popadke, čez 3 ure porod.

lucy32 -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 8:53:43)

Strah me je samo da me ne bodo zadržali 5 dni noter brez popadkov, a mi bodo dali umetne? Ali bodo počakali na prave?

Anonimen -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 9:03:38)

Zakaj pa da bi te držali 5 dni noter? če si slučajno že kaj odprta, ti bodo dali umetne pa bo.

Maxica -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 9:05:40)

Po moje se ti je kr lepo odluščil čep. Ko se je meni, sem počakala, da so se pričeli popadki (po dobrih dveh dneh) in nato šla v porodnišnico.

lucy32 -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 9:56:59)

maxica najboljše da počakam na popadke a ne?

Maxica -> Nujno- avgustovke pomagajte (5.8.2005 17:17:16)

:ups:Šele zdaj sem videla tvoje vprašanje-glej, če je izcedek tak poln sluzi, s kakšno krvavo nitko noter, potem je to verjetno čep in se bodo popadki pričeli, slej ali prej. Jaz bi počakala, no, tudi sem tako naredila, ko sem bila v taki situaciji.;)
Ti pa tako na daleč težko rečem, kaj naredi, ker ne vem, kakšen izcedek imaš-da ne bom jaz pol kriva, če ta izcedek ni čep.:( No, verjetno pa je, in če se ti nič drugega ne dogaja, ti kr v miru počakaj na popadke. Srečno!:rozica:

Stran: [1]