Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:26:21
|
|
|
|
KIRA
|
in to 5. - danes...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa ker sva finančno pač malo bolj na tesnem in vsak tolar vlagava v hišo, si pač ne obva nič kupovala, tud na večerjo ali kaj takega ne, bova enkrat drugič nadoknadila. bi pa rada vseeno možu naredila eno manjše veselje, pa mu naredila kakšno čestitko, pa en lep verz not. ampak se žal nič pametnega ne morem spomnit, pa sem brskala že vsepovsod..:(( a ima kera kaj primernega, da mi malo pomore z zagate??? rada bi res nekaj lepega in romantičnega, da bo vidu, da ga imam še vedno tako rada, kot 1. dan.....:love::love::love::love::love::love::love:
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek: Č :sloncek: E :sloncek: S :sloncek: T :sloncek: I :sloncek: T :sloncek: K :sloncek: E :sloncek: !!! :sloncek: Pa nič komplicirat z darilom - rdečo pentljo okrog sebe, pa bo najbolj vesel!!! :)-:)-:)-
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:35:05
|
|
|
|
daddy
|
Točno, ne mu pisat kako ga imaš rada. POKAŽI MU :)
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:40:07
|
|
|
|
KIRA
|
sem mu že danes pononči:sloncek:, pa sem mal pretiravala, me malo buši buli od takrat:((, ampak bebica lepo brca, tako da je vse v redu9nebesa9nebesa. sedaj bi pa rada še kakšno lepo čestitko, sam en romantičen verz mi še manjka....:love::love::love:
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mu za valentinovo naredila kupončke,ki jih vnovči pri meni seveda(je že vse porabil)Npr. bon za erotično masažo z golo maserko,....Ne vem no,moj predlog:)
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:50:34
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke9nebesa9nebesa9nebesa!
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 8:52:53
|
|
|
|
daddy
|
****, very good one .... bom namignil moji :) KIRA, a misliš v stilu "ljubim te kljub temu da si moški"? Neee, hecam se, no. Kaj pa tole : Nate mislim še bolj kot nekoč, nama ljubezen dala bo moč da 5. obletnico zdaj proslavima in najmanj do zlate poroke pustima rasti, le rasti ... najino ljubezen .... ...ljubim te bolj kot včeraj in manj kot jutri. ????
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 9:11:20
|
|
|
|
anadejka
|
Wauuuu Daddy to si lepo napisal....ljubim te bolj kot učeri in manj kot jutri......full mi je to ušeč:bravo::bravo::bravo: Kira jest sm tut mojmu enkrat za valentinovo nardila čestitko.Sem nalimala gor srčke iz usnja not pa sem zlila besede direkt iz srca.Sej ni važn da se rima,važn da je iskren.In on bo to vedu-čutu. Pa srečno in veselo obletnico:zajcek:
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 9:32:50
|
|
|
|
zoya_
|
Ena zelo poceni in dobra ideja za darilo.... striptiz - tvoj seveda :)- pa pol :sloncek::sloncek::sloncek: :)-
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 10:47:51
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ce imas cas in nisi prevec zmatrana, mu speci torto in s smetano narisi srcke in napisi kaj srckanega.
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 13:48:06
|
|
|
|
Pupica
|
čestitke:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
najina obletnica poroke 5.8.2005 18:03:56
|
|
|
|
KIRA
|
Ha, pa mi je ratal. Sem se sicer danes naštudirala verzov, ampak mi noben ni kaj dosti pomogel, zato sem se zamislila in iz sebe spravila tole: V vseh teh letih, odkar se poznava in tako zelo rada se imava, se je ljubezen najina dobro razvila, zelo trdna je postala, kar sva s poroko dokazala, čudovite rezultate obrodila - najino hčerko sva dobila, druga pa kmalu bo sledila, zato upam, da nama ta ljubezen večno v srcih bo ostala, da se vedno bova rada imela, še mnogo lepih stvari skupaj doživela in drug drugega vedno razumela, da bova vedno skupaj skozi življenje hodila, skupno prihodnost si tako ustvarila, kot sva vedno si želela in tudi vedno se ljubila, ko bova najine otroke skupaj vzgojila! ISKRENE ČESTITKE OB NAJINI 5. OBLETNICI! Čestitko sem pa prilepila na vhodna vrata, 15 min, preden je prišel domov moj mož. Si lahko mislite, kaka je bila njegova reakcija, ko jo je našel, ker je glih tako čustven kot jaz: krokodilčki v očeh, tako da sva pol skupaj tulila in se objemala.. Pač mu drugega veselja nisem mogla naredit, darila pa niso tako pomembna, bova že enkrat nadoknadila. Glavno je, da se razumeva in imava rada... LP:love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?