KIRA -> najina obletnica poroke (5.8.2005 18:03:56)
|
Ha, pa mi je ratal. Sem se sicer danes naštudirala verzov, ampak mi noben ni kaj dosti pomogel, zato sem se zamislila in iz sebe spravila tole: V vseh teh letih, odkar se poznava in tako zelo rada se imava, se je ljubezen najina dobro razvila, zelo trdna je postala, kar sva s poroko dokazala, čudovite rezultate obrodila - najino hčerko sva dobila, druga pa kmalu bo sledila, zato upam, da nama ta ljubezen večno v srcih bo ostala, da se vedno bova rada imela, še mnogo lepih stvari skupaj doživela in drug drugega vedno razumela, da bova vedno skupaj skozi življenje hodila, skupno prihodnost si tako ustvarila, kot sva vedno si želela in tudi vedno se ljubila, ko bova najine otroke skupaj vzgojila! ISKRENE ČESTITKE OB NAJINI 5. OBLETNICI! Čestitko sem pa prilepila na vhodna vrata, 15 min, preden je prišel domov moj mož. Si lahko mislite, kaka je bila njegova reakcija, ko jo je našel, ker je glih tako čustven kot jaz: krokodilčki v očeh, tako da sva pol skupaj tulila in se objemala.. Pač mu drugega veselja nisem mogla naredit, darila pa niso tako pomembna, bova že enkrat nadoknadila. Glavno je, da se razumeva in imava rada... LP:love:
|
|
|
|