|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
12.4.2011 10:47:58   
daška91
Moram vam povedat , da je naš malček navdušen nad klasično muziko ! Vsak dan poslušava mozarta , res se pomiri ! user posted image . A tudi ve date kaj vašim malčkom za poslušat ? user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.4.2011 10:53:23   
*dotika*
maktub, tebi žal ne znam odgovorit. Bodo ti punce bolj znale, ki so se tudi naročile na 3D. In ja, kar precej vas je, mene je tud primlo, da bi si to privoščila...

daška, to sem že velikokrat zasledila, da klasična glasba otročke pomirja.. Jaz tega (še) ne prakticiram. Kar naj miga sto na uro, me ful pomirja to.

Meni se je pa zaluštal mlečni riž. Brez skrbi, grem si ga kar nardit user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.4.2011 12:25:18   
maktub
*dotika*

sej jaz načeloma nisem nameravala it... pri prvem otroku sem bila in tko.. je lepo videt ampak nič kaj takega no... dejansko  ti pregleda tko kot osebna sam malo lepse vidis dete...no pol  je rekla mama ...ah pa pejdi pogledat...čeprav se mi zdi kr drago 80 eur..se za benzin 20 pa kaj pojes vzuni si takoj na 150 uer kar ni malo.. vsaj za naju...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.4.2011 13:43:19   
Leona2009
No pa je morfologija za mano,hvala bogu je vse ok se lepo razvija in avgusta se nam bo pridružil user posted image (baje,100% bomo pa avgusta).user posted image je pa težek 400g in velik 24cm.Nama je malo za lušte vklopila 3d pa je mel rokice pred obrazkom in je bil tako lep...user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.4.2011 15:24:57   
daška91
Leona2009- Čestitam za uspešno opravljeno morfologijo !! No pa tudi zauser posted image !!! user posted image

*dotika*- Ma jaz sem rekla da bom probala če bo res delovalo in je res ! user posted image
Sam mislm da ne bova poslušala to celo nosečnost user posted image user posted image

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.4.2011 16:21:53   
smajas
Punce, cestitke za vse dobro opravljene preglede!!!Se mi zdi da je kar veliko user posted image .

Pa super slikice s trebuscki, se mi zdi da je moj tudi se kar majhen user posted image  komaj cakam da bo se bolj zrastel, ceprav kile se pa kar nabirajo, haha!

za seznam: imam pregled pri G v ljubljani-predvidevam da naj bi bila morfologija-3.maj, me zanima kako bo, me skoraj vedno odpravi kar na hitrico -mi je pa zadnjic zaracunala tudi materinsko knjizico, sem sele kasneje ugotovila da naj mi je nebi...sem se pa odlocila da se narocim tudi na 3D upam da bo tudi nekje tam v zacetku maja, saj bolm takrat v Ljubljani.

Maktub- glede 3D: naj bi se delalo med 23-26 tednom, nekje pa pravijo da 20-25. Jaz bom 23 ali 24.teden-
upamuser posted image
Daska-klasika je zakon, jaz sem ternutno na Haydnuuser posted image , mi prav pase, pa prej nisem ravno poslusala klasike!!! Se mi zdi da kar sprosca...

Glede najlonk, sem jaz kupila kar najvecjo stevilko kar jih imajo, in sem zadovoljna. imam tudi nosecniske iz H&M ampak so slabekvalitete, in ne priporocam.

Pozdravcki vsem!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.4.2011 16:44:33   
maktub
smajas

Najugodnejši čas za pregled je 25. do 30. teden nosečnosti. tko pise na njihovi straani...jaz pa niti 25t polnih nebom... za prvega sem bila naročena v 29t in je bilo res super saj je bil sin že res velik., vse razvito boo

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.4.2011 16:54:43   
smajas
joj, maktub, hvala, sem sele sedaj videla da se mi je zatipkalo, ja res je. med 25-30! user posted image  

se prav zato se nisem narocila, ker bi bilo sedaj prezgodaj, naslednjic bom pa v lj. ko bom 29-pa bom najverjetneje takrat poskusila!

bozajte busije in uzivajte!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.4.2011 17:39:37   
maktub
ja jaz evem zakaj me je una tko naročila..le kaj naj naredim... naj jih pokličem in opozorim

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.4.2011 18:02:18   
*dotika*
Ja, maktub, najbolj enostavno, pokliči jih injih vprašaj oz. preveri. No, jaz sigurno ne bom šla na 3D, ker ga pri nas v Novem mestu ne delajo, vsaj samoplačniško ne. Moja G takega aparata nima. Kam drugam se pa ne morem vozit...

smajas, upam da nisem preveč firbčna user posted image ... kje pa živiš sicer?

Leona 2009, čestitke za user posted image . Res orng vodijo pred user posted image

Hja, pri nas se je pa sonček skriluser posted image . Zgleda bo res slabše vreme v naslednjih dneh. Nič, grem večerjat, potem pa počasi kar pod tuš in na kavč pred TV. Danes je FUZBAAAAAL user posted image !!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.4.2011 21:22:38   
zolika
...glede 3D. Jaz sem klicala k dr.Lukmanu in vprašala....kdaj je idealni čas? In mi je rekla od 23t naprej...tako,da čist različno to opravljajo. Saj pomoje, ko poveš v kerem tednu si - oni to že vedo. Glede na to,da enim 3D vklopijo tudi na nuhalni - ni nekega pravega časa...
Tako,da po moje je od sestre in od G odvisno kdaj....user posted image
Glede na to,da pa (velik) stane - pa lahko pokličeš še 1x in vprašaš!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.4.2011 21:59:13   
indy0024
heyyyuser posted image moje,kako ste???evo jaz zaenkrat dobr,najraj tipkam,ko moja miška spi,ker takrat,ko je budna mi tudi ne pusti,......hehehe išče preveč pozornosti, ampak kaj čmo vsi smo bili isti!!!!user posted image no mi pa se nismo spuščal v 3D, ker se pri mali miški nismo in smo rekl,da se tudi pri njemu ne bomo. Lepo,da  nas je več fantkov kajti,ko sem bila noseča leta 2009 se mi je zdelo,da je bilo veliko user posted image , bodo imeli fantki malo več za zbirat "starejše" ali "mlajše" saj je vseeno.Aja Čestitke vsem za uspešne preglede in za morfologijo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz že čutim,kako me mali skoz brca ampak največ v spodnjem delu trebuha,zgleda da mu že paše tako,......hihihiuser posted image No lepo pančkajte pa božajte svojega bušijaaaa,pa lepe bušijeee imate!!! cmokkkkkkkuser posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.4.2011 22:28:43   
Lily86
dotika - slikico z bušijem sva z mojim ustvarila. Oba imava ful veselje do fotografiranja. Jaz ponavadi preko neta poiščem slikice ki so mi všeč, malo prekopiram in dodelam ideje, potem pa dava zadaj črno rjuho in improvizirava :) Ponavadi kar dobre ratajo, ker profesionalno fotografiranje je pa malo predrago za nas... Pa še fajn občutek je, ko ti kakšna fotka fajn rata in veš da je čisto tvoj izdelek. Edino poročne sva prepustila drugim, pa še to bi se najbrž sama, če bi se lahko user posted image

Me je pa danes ena kolegica, ki je tudi nosečka malo prestrašila. Je rekla, da je včeraj dobila izvide in še ni prebolela tokse. In da jo skrbi, ker je veliko solate iz vrta in je letos pojedla veliko regrata. Jaz se na regrat sploh nisem spomnila, sem ga tudi veliko pojedla. Zdaj pa se kar malo sekiram, da sploh nisem pomislila na to... No, sicer pa bi morala imeti res nesrečo, da bi jo ravno zdaj staknila...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.4.2011 7:58:41   
daška91
Dobro jutro punce! user posted image Kako ste kaj danes ? Jaz sem zeloo super user posted image .Dones vidimo spet našega sončka na 3D uz kooomaj čakam user posted image user posted image .Joooj smo še jutri , potem pa v čatež do nedelje, da se malo sprostim heheuser posted image

lep sončen dan vam želim , pa ne pozabit božat svojih bušijov !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.4.2011 8:34:40   
majči22
Hey, hey... no pa je spet sonček...HURA!!!!

Tudi sama se moram slikat in pokazat bušija...sam moj je res ogromenuser posted image . Vse slikice bušijev so izjemne.user posted image

3D - pri Lini nisem bila in tudi sedaj ne bom šla. Sem pa tudi sama slišala, da je najbolj primeren čas tam med 25 in 30  tednom.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.4.2011 8:45:16   
daška91
Upam da se bo pri meni dobro vidlona 3D user posted image , danes je 26.tednov že..madonca gre hitro user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.4.2011 8:47:45   
maktub
jutro...oo kočno sonček...ponoči je takooo ma takoo grmelo  da sem bla kr trda...

no za 3D sem pisala jim na email pa bom vidla kaj mi  bodo javli...

mamice ki ste 2. noseče: kaj to nosečnost lazje prenasate al tezje...jaz tko tezje,,,me vse boli., hrbet, medenica, kriz, pritiska mi tak na mehur da je veselica....:).. ko pomislim da  je se skoraj 5m do konca... oo mama moja..pa ze zdaj stočem...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.4.2011 8:52:42   
araz
Jutro! Kako lep sonček user posted image .

Maktub, jest tud veliko težke prenašan to 2. nosečnost. Me tudi medenica in križ boli za znoret. Pa tud skoz na WC hodim.  Verjetno mi je težje tudi zarad idvojčkov in pa 16 mesečnice doma. Ampak bomo že nekako preživele, sploh ker bomo na koncu dobile darilo za ves naš trud in trpljenje. 

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.4.2011 8:58:54   
*dotika*
Lily86, bom jaz tud mojga naluštala, da se malo bolj potrudi za fotko. Vidiš, dobra ideja glede ozadja, črna rjuha pa je.
Hja, regrat, jaz sem ga tud ogromno pojedla, pa sem vsakič pomislila na to toxo. Ampak, če je res temeljito opran, ne more bit nič narobe!!! Moja tašča ga vrhunsko pripravi, z jajčki in krompirčkom in še malo špehca. Mmmmmm...user posted image

Ma daška, ti kar malo zavidam user posted image . Oboje, 3D in toplice. Ne ne, hec hec, vidva na muč uživajta!

Mene ponoči dostikrat zbudi bolečina v kolku oz. medenici na levi strani. Uf, skrajno neprijetno, ampak tako pač je.

Tako, pri nas sonček sije, upam da se ne skrije user posted image .

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.4.2011 9:01:54   
maktub
araz: ja sam res... kdaj pa kdaj se počutim ko ena nonica od 90 let:) sam stočem...tamali me tko oponasa..aaaa busii..aa hrbet aaa...
sam če pa res..pride  dan ko sem čistoo čistoo  kaput ..v 1.nosečnosti sem imela velike tezave ampak glede drugega sem bila res ko gazela... nič meni bolelo ma super ..sedaj pa tko...
ja mene pa matra mehur..nevem al je vnetje al mi sam user posted image tam fajn pritiska bo...

a tudi kaki otrdeva trebuH?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.4.2011 9:04:29   
daška91
*dotika*- hehehe pa saj boš tudi ti uživala, če še ne user posted image . Bova se potrudla da bova uživala user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.4.2011 9:05:10   
indy0024
jutrčekkkk vsem user posted image kako ste kaj ajale???jz bolj slabo,ker se mi miška skoz ponoči zbuja,te težave prenašam že od kar sem jo rodila ampak sem že navajena.Maktub jaz ravnotako težje prenašam drugo nosečnost,križ,pa non stop wc-ji,pa neverjetn izrazit vonj,sploh se mi ne sanja,kako si bom pobarvala laske,ker mi vse smrdi,.....user posted image ampak full bi si jih in bom mal potrpela,si bom na nos nadela šćipalko,hehehe da bom dlje zdržalauser posted image .Vsem,ki pa še imate morfologijo srečno pa obvezno poročatttttt!!!user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.4.2011 9:07:09   
daška91
indy0024- Sem zasledila , da si hočeš barvati lase. Uporabi brarvo brez amoniaka.user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.4.2011 9:09:19   
indy0024
DAŠKAAA uživajjj na dopustu še namest mene!!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.4.2011 9:10:59   
daška91
Joooj punce prov težko mi je pisati da grem na oddih v Čatež user posted image . Drugače pa bom z mislimi z vsemi vami user posted image user posted image .

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.