|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
11.4.2011 12:27:26   
roary
O!

Vidim, da so glede akupunkture izkušnje različne... Verjetno kot pri vsaki drugi stvari, enim je ok, drugim ne... Jaz se nagibam k temu, da ne bom šla...
*dotika*, lep bušiuser posted image
TFL; superca ideje za izletuser posted image Pa za sestrino porokouser posted image  Seveda boš našla kaj za oblečt... Itak pa boš imela kot nosečka poseben žaruser posted image

Bricike: ma ne bi zdaj točno mogla definirati, kje jih čutim; malega je dosti po celem trebuhu, zaenkratuser posted image

Ross in balon_ček, dobrodošli! Drugače glede solate z vrta, če ti povem po pravici, jem jo samo, če jo sama operem v x vodahuser posted image  Drugače pa itak nisem ne vem kaki ljubitelj solate.... Saj vem, sem rahli psiho glede tega, ampak ne morem iz svoje kože...
katjakokol, super, da ste uživaliuser posted image

Ajde, se še beremo....

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.4.2011 13:35:42   
misojka
malo pozno pa vendar ... prijavljam za naš seznamček še enega fantka. Na morfologiji je ginko rekla, da ni dvoma ... da če je tole lulika, potem ji nekaj zelo čudnega iz nje visi user posted image Torej bomo imeli kmalu dva fantka in naš večji je že kar lepo ponosen, da bo dobil bratca user posted image

Ze 14 dni sem na bolniški in mi dnevi ful letijo. Razlog za bolniško naj bi bil nizka posteljica, a mi ginekologinja ni dala kakšnih posebnih navodil glede tega. Ve katera kaj o tem? Kaj smem, česa ne ipd. Kolikor jaz razumem naj bi bil resen problem šele po 28 tednu, ko naj se posteljica ne bi več dvigovala in bi bila potem varianta le še CR. Zaenkrat vse počnem kot prej, no malo bolj počivam, ker sem pač doma in mi ful ful paše. Drugače pa letam za našim malčkom, hodim naokrog, telovadim ... In upam, da mi bdo konca ne bo treba več v službo. user posted image

Sem pa te dni malo gledala variante za morje in so me cene totalno šokirale. Mi smo ponavadi hodili v šotor, letos pa v zadnjem mesecu, s povečanimi potrebami po WC-ju ne bi rinla v šotor. Zato sem najprej gledala apartmaje ... in ne moreš verjet ... so nenormalno dragi, oprema kot od moje babice, kar je malo lepšega je pa že zasedeno. user posted image Tako, da bomo šli sedaj najbrž kar v hotel. Kam in kdaj boste šle na morje ve?

Pozdravček!

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.4.2011 13:39:50   
daška91
misojka- Letos imajo za morje katastrofalne cene ! Da te kap no !! user posted image user posted image Mi gremo na slovensko obalo za kšne par dni v Portorož, ker dl ne bom upala jt. Za naslednje leto pa premišlujeva z mojim da bova kupila vikend nekje na morju.user posted image

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.4.2011 14:04:01   
Goldy
misojka - mi gremo v začetku julija v TN Amarin v Rovinj. Pa se mi cena še ni zdela pretirana. Rezervirali smo že v februarju in smo tako imeli še nekaj popusta. Ta hotel je imel nekako še najbolj solidno ceno...user posted image Upam, da bo tudi v redu.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.4.2011 14:15:16   
daška91
..včeraj sem gledala na kompasu da imajo nekaj znižano, samo imajo še zmeram dosti drago. Letos ne misliva nevem kako pretiravati z morjem , mogoče bova šla samo za vikend na morje , ker sploh ne vem kako ima moj dopust ki zelo komplicirajo user posted image . Drugo leto pa z našim miškotam za 14 dni na HVAR komaj čakam !! user posted image user posted image user posted image

Punce ima katera kakšne ideje kaj skuhati za kosilo? Meni je zmankalo idej..user posted image user posted image Za današnje kosilo sm nardila dušeni riž z bolonsko omako in zelenjavno juho.user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.4.2011 18:04:44   
lara2212
Spet se javljam po dolgem času, da povem kako je bilo danes na pregledu. Moj sinček kar pridno raste, je težek 520g. Tudi vsi organi so lepo razviti, tako da ni skrbi. Brcike čutim že kar nekaj časa, ampak še nisem uspela ujet njegovega ritma. Tolaži me edino to, da spi najmanj do 8.ure user posted image , ker pravijo, da že v trebuhu razvije spalne navade. Naslednji pregled imam 20.4. v 3D, naslednji redni pregled pa 12.05. .
Prejšnjič ste se pogovarjale o knjigah in vroče priporočam eno: Dojenček, Kaj pričakujemo prvo leto. Napisala jo je Arlene Eisenberg, ki pa je znana po ameriški uspešnici What to expect when you're expecting (Kaj pričakovati, ko pričakuješ ali nekaj takšnega). Je pa kot biblija za bodoče starše, ker opisuje za vsak mesec otrokovega življenja kako bi se naj razvijal, vsebuje tudi bolezni in poškodbe in kako v primeru le teh ravnati, pa še odlične recepte vsebuje za takrat, ko začne otrok jest na žlico. Je pa en problem kar se knjige tiče, da je ni možno več nikjer kupit, ker je totalno razprodana (vsaj koliko sem jaz brskala po netu). Če pa jo katera najde, pa hvala bogu. Jaz sem si jo skopirala po delih, ker je tudi debela kot biblija.
Toliko zaenkrat. Berem vas redno, zato kar pridno pišite naprej user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.4.2011 20:32:00   
araz
Moje poročila iz pregleda. Hvala bogu je vse ok. Maternični vrat je dovolj dolg in zaprt (4cm). Ena bo punčka, za drugega pa se ni videlo, ker je bil napačno obrnjen. Tako, da zaenkrat sta še obe punčki (kot na NS). Vodilna naj bi bila težka cca. 400g, druga pa 330g.
Dobila sem tud bolniško in pa napotnico za porodnišnico, kjer me bodo vsporedno spremljali. Je rekla, da naj se kar k Pušenjaku naročim. Tako da bom jutri poklicala. A katera ve koliko časa se čaka na UZ. Sem prav vesela, da je zaenkrat vse ok.

Sem pa danes prvič čutila gibe obeh. Tole bo še pestro, ker sta bile danes precej živahne skoraj cel dan, razen, ko sem imela pregled sta

(odgovor članu lara2212)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.4.2011 20:41:02   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Punce, imate pri vas kaj sončka ? user posted image Pri nas ga je zelo,zelo malo kar mi čizto nič ni všeč user posted image .Te dni do srede je treba izkoristit z sprehodki, ker v sredo napovedujejo pospabšanje groza user posted image . Upam da bo za vikend kaj bolše vreme ker se odpravljamo v terme čatež za 3 dni jupiiii user posted image .

Ne pozabite božat svojih trebuščkovuser posted image !!

uzivajte kolko se da mi smo se imeli zdaj fenomenalno vreme pa vam bo tudi posijalo

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.4.2011 20:43:15   
Katjuska986
punce super user posted image  za dobre rezultate!!!evo še moj buhi...
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjuska986 -- 11.4.2011 20:46:54 >

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.4.2011 20:43:30   
katjakokol
nauzili smo se spet soncka tavecji sin me je danes cisto otrudil samo letat sem mogla za njim. Ampak mamica si je privošćila pico za vecerjo.
Sem nekaj zasledila glede kolcanja jaz se mislim da tega nisem zasledila niti v prvi nosecnostiuser posted image al pa sem pri tem bolj nerodna in ne vem da je to touser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.4.2011 21:18:48   
Lily86
maktub - jaz sem ene take super črne pajkice za čez trebušček dobila v H&M. So malo debelejše, ful fajn material, bom šla še kar kakšne iskat! Nosečniških najlonk pa NE PRIPOROČAM!! V prejšnji nosečnosti sem si ene kupila, jih imela enkrat oblečene in skoraj znorela v službi, tako me je vse vleklo in srbelo čez trebuh! Tako da si zdaj raje kupim kar kakšno številko večje navadne najlonke in jih nosim pod trebuhom.

Tudi naši dojenčici se že redno kolca. To kolcanje je najbolj smešno v zadnjih mesecih, ko ti kar cel trebuh skače. Pri prejšnji dojenčici imam celo posneto, ko se ji je kolcalo - zgleda kot da imam vesoljčka v trebuščku user posted image . Sicer pa pridno brcamo, rastemo, se redimo in vse kar sodi zraven... Moram reči, da še vedno nosim svoje kavbojke, je pa res da imam večinoma precej nizek pas, nosim pa kar visoko zaenkrat. Se pa počasi poslavljam od njih, ker gredo že malo težko čez rito... user posted image  Vidim da ste kar pridne s temi kg, jaz sem že na +7... GrOzA! Ampak če je tako težko reči ne sladoledu in čokoladicam...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.4.2011 21:18:59   
wessna
pozdravljene nosečke

sama imam ta mesec rok..pišem vam pa z zanimanjem če katera potrebuje banico za dojenčka...sem v dar namreč dobila kr dve in eno z veseljem podarim, je pa modre barve..tko da če katero zanima mi naj piše na zs, pa ji jo dam. prevzem možen v lj..

lp

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.4.2011 21:19:37   
Lily86
pa še moj buši - v drugi nosečnosti res hitreje raste...

user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.4.2011 21:25:17   
Katjuska986
Lily86 - sej si kot iz reklame user posted image user posted image

Super je tole s slikami, mene je prou malo pomirilo, ker ugotavljam, da nisem tako ogromna kot sem mislila oz. so mi drugi pravili user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.4.2011 21:58:08   
Goldy
Lepi bušiji.....user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.4.2011 22:14:07   
lipi
ej ej lepi bušiji. user posted image user posted image Zdaj je pa še mene prijelo, da bi se slikala. Bomo videli.

Pravkar sem zlikala en velik kup perila, sedaj pa imam občutek kot da mi bodo noge odpadle. Se grem malo v bano razvajat potem pa v miževo.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
12.4.2011 7:58:57   
Rebeka_
Jutrček! user posted image

Kakšni lepi bušiji, sem se tudi sama malo oddahnila, da pa le nisem edina z ogromnim trebuškom, he he he! Druga nosečnost se pri meni tudi veliko bolj pozna!

Čestitke za uspešne preglede!

Mi smo imeli včeraj morfologijo, vse ok, le lego ima tako zanimivo, da mu ni mogla naredit celotnega pregleda srčka, tako da imam 28.04. ponovitev ultrazvoka. Naš lumpi - aja, za statistiko, tudi mi pričakujemo user posted image  in bomo tako imeli parček user posted image  - leži tam nekje med mojimi kolki in medenično kostjo in mu prav nič ne paše se dvignit kaj višje. Posledično pa mamico (torej mene) grozno boli hrbet, in vse te možne kosti, tako da se vsak večer skoraj ne morem več premikat. Če se ne bo popravil malo višje, bo vse še težje.... Pa še mojo sončico normalno dvigujem in se poskusim čisto normalno ukvarjati z njo, tko da je potem vse skupaj še malo hujše. Ampak, se ne dam! user posted image  user posted image  Aja, tudi brcike tako čutim v spodnjem delu trebuha in v vseh okoliških kosteh. Včasih kar malo zaškrta. user posted image  

Glede kolcanja - hčerkica je v trebuščku non stop kolcala, ko se je končno malo umirila (bila je namreč zelo zelo aktivna v trebuščku, vsak dan točna kot ura od 7.00 zjutraj pa vse do večernega tuširanja) je začela kolcat, he he he, tko nekako vsaj 10x na dan. Je pa res zanimiv občutek, sploh na koncu, ko ti kar trebuh skače! :) Aja, še vedno ima nek isti ritem spanja kot v trebušku, v vsem času je mogoče 2x spala do 8ih, drugače je 7.00 zadnja ura za ustajanje! Je pa res, da že od 4 meseca starosti spi prav celo noč!

Bomo videli kaj nas čaka pri malem fantičku, katerega še čuvam v trebuščku! Naš oči je bil presrečen, sploh ni verjel najprej, he he he. Jaz pa sem bila presrečna, ko je rekla da je vse ok. user posted image

Božajte svoje trebuščke in se beremo!

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
12.4.2011 8:47:45   
barni
Zdravo!

Mene pa zanima ali tudi ve čutite brce otroka kdaj tako nizko, kot bi vas brcal direkt v nožnico? Meni je to tak zoprn občutek, pa ne vem kako za vraga je obrnjen, da me tako suva tja dol. Sem pa v 25. tednu.

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.4.2011 9:01:22   
araz
TUdi pri meni je ena zelo nizko in me brca čisto spodaj.

Včeraj sem pozabila povedat, da imam naslednji pregled 12.05.2011. Pa pri Pušenjaku sem naročena 06.05.2011. Zdej bom verjetno hodila mal k moji mal pa k Pušenjaku. Zaradi dvojčkov me bodo mal bolj spremljali in prav je tako.

Joj, kolk lepe bušije imate. Samo grem stavit, da imam jest največjega. Tudi mene je prijelo, da bi ga mal poslikala. Se bom zmenila za sestrično za kakšno bolj umetniško fotko user posted image .

Od danes naprej pa sem v službi samo po štiri ure - še dve oddelam pol pa domov user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.4.2011 9:02:16   
araz
Rebeka čestitam za uspešno morfologijo in za fantka.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.4.2011 9:07:05   
daška91
Katjuska986- Luškan trebušček user posted image user posted image !! user posted image
Lily86- Vaaaav res profesionalna slikca user posted image !! Trebušček je pa sploh leep ! user posted image

Jutri pa spet vidimo našega sončka user posted image user posted image !! Punce a mi lahko katera pove, tista ki je že imela 3D UZ a rabiš dat materinsko knjižico al nič , ki je samoplačniško ??user posted image user posted image

Rebeka_ : Tudi jaz ti čestitam za uspešno morfologijo in za user posted image !! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 12.4.2011 9:09:43 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.4.2011 9:15:38   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 13.4. (3D UZ), 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 14.4., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 20.4. (3D UZ), 12.5., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 12.4., kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image ,  15.4. (3D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., kraj

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 21.4., Ptuj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.4., 11.4., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 19.4., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 17      user posted image : 10      user posted image : 43

SKUPAJ NAS JE: 70
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 12.4.2011 9:21:29 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1672
    12.4.2011 9:22:28   
    *dotika*
    PREGLED

12.4.: rosajelka
    13.4.: daška91 (3D UZ)
    14.4.: misa79
    15.4.: lili983 (3D UZ)

MORFOLOGIJA

12.4.: Leona2009
    14.4.: vilincek, kasper, *dotika*

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1673
    12.4.2011 9:25:10   
    *dotika*
    Uuuuu, kakšne lepe bušije imate user posted image . Lily86, kdo te je pa tako lepo poslikal? Menda se nisi sama user posted image ?

Pozdravljeni novi nosečki in bravo za vse uspešne preglede user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1674
    12.4.2011 9:34:59   
    maktub
    jutroooo...

no končno sem se naročila na 3D..ampak neki me zanima.... se mi zdi da me je naročila prezgodaj... namreč 11.5.. a ni da je pregled med 25 in 30 t.. pri prvem sinu mi je rekla da čim kasneje boljse je.. sedaj pa tko??
    a so tudi vas  tako naročili=

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Vrtec
    lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!