levcy
|
Wiwiwi, čestitke vsem novim mamicam! Jaz sem pa že en dan čez rok in se ne dogaja nič. Od prejšnjega četrtka in vaginalnega pregleda imam sicer rjav izcedek, včeraj sem imela spet pregled, CTG ne pokaže nič, UZ je pokazal, da ima še dovolj primerne plodovnice, spet mi je naredila vaginalni pregled in sem še kar odprta samo 1 cm. Za rjavi izcedek je rekla, da je to popolnoma normalno po vaginalnem pregledu... Dogaja se nič ne, sicer hodit ravno ne morem veliko, ker mi zgornji del trebuha otrdi, križ me nič ne boli, če sedim ali ležim se nič ne dogaja. V četrtek imam sedaj naslednji pregled, 3 dni po roku. Je rekla, da se sproža nič ne, če se mali veliko giba in je plodovnica OK. Mali je res aktiven, očitno bo do konca, danes sem bila spet ob 3h pokonci, je imel razgibovalne vaje. Sedaj jih ima spet. Meni drugače ni problem čakati, da pride ven, ko bo sam hotel, samo skoraj vsi okoli mene me nekaj "priganjajo", kao a ne mislim it rodit sploh, kaj še čakam, kako, da nimam popadkov, mislm a je kej od mene odvisno to. Vsak dan polno klicev in smsjev in nonstop govorit, da se še nič ne dogaja... in to še od partnerjevih sorodnikov s katerimi se vidimi po 2x na leto, sedaj pa vsi nestrpni nekaj. No sej, mislim, da če ne drugega, da bo polna luna v soboto kaj pospešila zadevo
|