|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
31.7.2011 15:43:28   
Anonimen
Čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
31.7.2011 16:13:50   
Lily86
Mariy - čestitke za našega prvega "avgustovčka" !!! user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
31.7.2011 21:00:58   
lipi
Čestitke vsem novim mamicam in upam, da bom kmalu med njimi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
31.7.2011 21:20:12   
mmart
Čestitke za prvega fantka izmed avgustovk!

Punce, a bi lahko z nekaj besedami opisale porod, da bi druge lažje vedela kaj pričakovati. Mogoče kakšen napotek...

Bi bila zelo hvaležna.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
31.7.2011 22:01:11   
Goldy
mariy - čestitke za Filipa! Uživajte!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
31.7.2011 22:04:02   
lili983
mmart v googla vpiši PORODNE ZGODBE.....imaš napisane cele poteke od začetka do koncauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.8.2011 8:39:08   
vilincek
Jutro,

Čestitke vsem mamicam.
Torej so ze fantki tudi na vrsti. Super.
Mi2 imava jutri spet pregled. Tale vreme mi je ful vsec. Jaz sem se kar aktivna. Za vikend sem sla cez Roznik. Mi zelo ustreza.

No, bomo videli, kdaj smo na vrsti. Jaz mam obcutek, da bo ta vikend.Srecno in uzivajte s struckami oziroma trebuscki.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.8.2011 19:04:42   
gerberafrau
Ojla..

user posted image user posted image  cestitke vsem mamicam in ockom..Jaz sem imela danes akupunkturo. Kot neka predpriprava na porod. Je blo zlo fajn. Sicer imam naslednji pregled 3.8. (odstranitev cerklaze). Sem pa tako happy, ker sva s princesko pricakali 9 mesec. Zdaj bomo od srede naprej vsi na trnih user posted image ..

cau bau

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.8.2011 19:08:34   
mmart

IZVIRNO SPOROČILO: lili983

mmart v googla vpiši PORODNE ZGODBE.....imaš napisane cele poteke od začetka do koncauser posted image

Sej vem, samo se mi zdi, da se mi med sabo malo bolj poznamo. user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.8.2011 8:25:10   
tejci01
Dobro jutro

mariy čestitke za sinčka Filipa

Danes sem pa kar utrujena, včeraj sem cel popoldan tekala za našim navihančkem in se mi še danes pozna. Ponoči sem spila Magnesol, ker sem imela skoraj non stop trd trebuh, Tako da bom danes dopoldan bolj počivala.

Ko berem, da ste nekatere še kar aktivne, jaz pa naredim zelo kratek sprehod pa imam že težke noge, glih da hodim. In nisem pridobila pretiranih kg in tudi noge mi ne veliko otekajo.

Ena je spraševala za porodne zgodbe. Vsaka ima svojo, ker vsaka od nas porod doživlja drugače.
Moj 1. porod imam v lepem spominu in tako se tudi pripravljam sedaj. Probala bom bit čim bolj sproščena in ne mislit na bolečino, ampak na darilo ki mi bo dano.

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.8.2011 10:40:47   
timnala
Hej avgustovke! user posted image

Pa je prišel vaš mesec! Kakor sem obljubila, sem vas prišla pozdravit in povedat, da sem vesela in čestitam novopečenim mamicam in malčkom in držim pesti za tiste, ki se še skrivajo v trebuščkih, da bo vse bp user posted image

Nam še žal ni uspelo pridelati novega pluseka, ampak upamo, da bo čimprej..bomo poskusili čimveč trenirati user posted image

Lepo bodite in se čimveč crkljajte, ko dobite štručke v naročje user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.8.2011 17:34:58   
lipi
Timnala tudi vam bo uspelo, vi samo pridno delajte na tem. Kmalu bo tudi pri vas en velik plusek in zatem še štručka.user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.8.2011 17:41:16   
nimanorwen
Drage punce, jest sm avgustovka 2011 in v naši RR skupinici že potekajo prvi rojstni dnevi user posted image ... kr ne morm vrjet, da je eno leto tako hitro minilo! Čestitam vsem, ki ste že rodile, tiste ki pa še čakate, vam pa povem, da vas čaka neverjetna izkušnja. Bolečine pa res pozabiš (sama namreč tega nisem mogla vrjet tega, ampak je resuser posted image ) ... tako da kar pogumno, sej veste, brez muje se še čevelj ne obujeuser posted image  vse dobro in veliko zdravja vam vsem user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.8.2011 17:41:47   
nimanorwen
popravek, sem avgustovka 2010 user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.8.2011 21:34:47   
Anonimen
Pozdravljene avgustovke.

Sem in tja sem vas brala, pridružiti pa se nisem hotela z razlogom, ki ga tu ne bom navajala user posted image
Rada bi se vam pridružila na FB, ampak vas ne najdem, oz. nekatere od vas ne najdete mene. Ker je dan, ko bom v roke prejela svoj največji zaklad user posted image user posted image vedno bližje bi se vam rada pridružila še preden grem v Rim.
Upam da me katera najde ali pa mi prosim na ZS ve pošljite vaše podatke, da vas najdem.
Vsem ki ste že rodile želim vse najlepše in najboljšeuser posted image , vam in vašim otročkomuser posted image . Pa iskrene čestitke. Tiste ki čakate pa čimlažji porod in hitro okrevanjeuser posted image . Vse bolečine bomo pa hitro pozabile user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.8.2011 21:37:40   
Anonimen
Kako sem faca user posted image saj mi ne morete poslati ZS-ja user posted image
Kontaktirala sem z lili983, ona ima moje podatke in vem da ste me že poskušale najti. Jaz lili ne najdem user posted image in ona mene ne. Nastavitve sem preverila in so ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
2.8.2011 21:43:49   
lili983
hmmm anonimna mi pošlješ še enkrat podatke,ker zdaj ne vem točno katera siuser posted image sem zadnje dneve ful mailov dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
3.8.2011 16:35:12   
gerberafrau
Halo..

danes imela odstranitev cerklaze. Bolelo..vendar za prezivet. Sedaj pocivam doma. Moja 2fanta pa sta sla na kopanje. Naslednji pregled imam 17.8., ce mogoce se obstaja seznamcek.

Vsem, ki se pripravljate na veliki dogodek... CD za sproscanje je meni pri prvem porodu zelo pomagal. Tudi sedaj ga nosim vedno s seboj v torbici, ce me kaj preseneti.

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.8.2011 13:13:23   
Leona2009
Hej punce,

no jaz sem bila včeraj na pregledu v patološki ambulanti,moji izvidi so vsi odlični,tut pritisk je ok samo mali je premajhen ima komaj 2100g (37teden) posteljica pa je že zelo zrela,AFi je 4, 10.8 imam spet pregled in če bo stanje isto mi bodo porod kar sprožili isti dan,ker mali nič ne zraste .user posted image skoraj celo nosečnost sem imela brez težav,zdaj zadnje tedne pa non stop hodim od zdravnika do zdravnika.Upam,da bo še vse ok,mali je itak razvit,če posteljica ne deluje več dobro in ne dobi dovolj hrane bolje da ga spravijo ven,ni mi vseeno,se malce sekiram...Drugače pa mali ful brca tut ctg je super,pa doma ga poslušam na angelsoundu.Držite pesti v sredo!

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
4.8.2011 13:37:08   
Katjuska986
Leona2009 - držim pesti da se bo čim bolje izteklo! Jaz sem bila tudi na pregledu, pa je mala težka 2400 g v 37 tednu. Je tudi rekla da je drobižek, samo da je še vedno v mejah.

Drugače pa čestitke vsem novim mamicam in bebicam!user posted image user posted image

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
4.8.2011 13:48:41   
indy0024
Pozdravljene nosečke,da se še tu malo javim!!!user posted image Evo Leona,sem mislila,da sem edina s tem primerom tudi pri meni je enako v 38 tednu 2600 so rekli da je kilaža na spodnji meji tako,da v pon.8.08 grem še na en UZ potem mi bodo pa sprožil,ker mali ne dobiva na kilaži,posteljica je obdelala svoje,plodovnice pa bolj malo AFI 5,5,....TAKO DA SE NE SEKIRAJ,KO BO PRIŠEL NA SVET BO IMEL DOVOLJ PROSTORA DA SE NORMALNO RAZVIJA IN RASTE!!!PA VEM DA JE VSE OKEYuser posted image in tudi drugi mi pravijo,da ni s tem nič narobe,pa še lažji porod bo!!!!user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.8.2011 13:49:55   
daška91
leona2009- tudi jaz držim pesti da se bo vse dobro izšlo !! En velik user posted image (objemček) !!

Evo danes imam PDP ..dogaja sicer se , ampak popadki niso tolko redni . Jutri bomo žee trije , kajti sprožili mi bodo porod !! user posted image user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
4.8.2011 16:32:52   
nikita11
user posted image pozdravljene, Leona drži se, prav tako ti Daška, želim vam vse dobro!
Jaz imam jutri PDP, pa zaenkrat še nič ne kaže, grem pa vseeno v porodnišnico na pregled.
user posted image srečno vsem!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.8.2011 17:59:59   
Leona2009
Punce hvala za vzpodbudne besede,sj sm se že potolažila.Itak je pa z njim vse ok,se je lepo razvil,z njegovimi organi je vse ok samo pač suhec je,droben.Bo že potem nadoknadil na kg.Bomo videli kaj bo v sredo,poroda se itak ne bojim,tisto bolečino bom že prenesla,saj potem dobim najlepše darilo.Lp

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
5.8.2011 8:41:50   
Anonimen
Jaz se pa javljam s ponovnega pregleda oz. sem prejela izvide in sem se spet morala javit pri gin. - v urinu so mi našli nekakšne bakterije (baje). user posted image (Staphylococcus koagulans neg., E. Coli). user posted image user posted image Doktor je vztrajno trdil da bi morala imet težave pri uriniranju in z ledvicami in me je večkrat vprašal če me nič ne peče itd... ampak me ne. :S V glavnem, dobila sem antibiotik Ciprobay, ki ga moram jemat 5 dni. Je pa poanta v tem da v priloženih navodilih piše, da naj bi se ga nosečnice izogibale, doječe mamice pa ga sploh naj ne jemljejo, ker ga preko mleka zaužije tudi dojenček. Zdravniki včasih tudi ne premišljujejo kaj komu predpišejo... Ker še nisem rodila, ga bom pač jemala, kontrolo imam v torek, PDP pa 11.8. (če bomo zdržali tako dolgo..). V bistvu mi ga je hotel napisat za 10 dni, pa da bi pol prišla na kontrolo 16.8., ker je očitno pozabil, kdaj imam rok in sem ga morala izrecno opomnit na to (pa je imel moj karton in knjižico pred sabo). Pri nas je res kriza s kadri..
LP

(odgovor članu Leona2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......