ines82ka -> RE: Avgustovke 2011 (15.6.2011 19:12:45)
|
Kterga ginekologa pa maš to? Mene je meu en drug na morfologiji pa je biu tut čist tih...pojma nisva mela kaj gledava...za sploh pa sploh ni hotu nč rečt...tko d azdej odštevam dneve do pondelka k mam pri svojem pa je oblubu da bomo ful pogledal;) IZVIRNO SPOROČILO: KIRA1 Živijo punce, se vam mal javljam s pregleda. Bebica pridno raste, zdejle imamo 1700 pa še nekaj gramčkov, po UZ 31 4/7, PDP naj bi bil 11-12.8. No to sem že vedela. V bistvu nič novga, sam vleklo se je pa kot jara kača. Še preden sem dala kri in vodo, sem čakala ko butl, pol pa še izvide eno uro, pa še na pregled, pol pa še na UZ eno uro... Si moraš kar cel dan fraj vzet, da sploh kaj nardiš. Sem pa malo zafrustrirana. Dohtar je imel spet enega svojih dni, tak da mi ni nič odgovarjal. Bebica je brcala v UZ, vprašam če brca z nogicami ali z rokicami, ker sem hotla vedet kak je obrnjena, pa nič. Glede spola tud nič, češ da mu bom po porodu javila. :S Naš dedc je bil poleg, on je monitor vidu (UZ), pa pravi, da pojma ni imel kaj gleda. [sm=zmeden.gif] Butl. Zakuga ga sploh vlačim s sabo!. Jest monitorja itak ne morem videt ker je obrnjen vstran, tak da pojma nimam kaj se je dogajalo. [sm=smiley19.gif] Malo se tolažim s tem da je vse vredu, le slabokrvna sem in moram jemat Retafer. Me pa hudič zapira pa ne upam jemat več ko 1 tbl. na dan. NAstop porodniške mi je napisu za 15.7., PDP pa 12.8., to pomeni, da sem že pozna z papirji za CSD??? Potrdila o PDP pa baje ne dajejo več, tko da bom morala skopirat materinsko knjižico pa to priložit kot potrdilo. Uh..... Dejte mi neki lepega rečt, da se pomirim... PLS.....
|
|
|
|