|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:26:27   
Tiamo
Po 4 dneh v porodnišnici sva doma :bravo::bravo: ne moj rojstni dan. Demi je bila težko 3840 in 51 velika.

Z nama je vse OK, en dan sva podaljšale zaradi izgube mleka.

Porod je bil zame zelo težak, odtekla mi je voda 30.7 ob 3:30, rodila sem 31.7 ob 12:48. Nisem bila dosti odprta, imela sem pa svoje popadke..tako da me je bolelo :grrr::grrr:. Če me zdaj kdo vpraša ne grem šeenkrat čez to, rojeval sem pet ur, ostalo sem čakala da se odprem. Dobila sem 3 notranje šive in 4 zunanje..tako, da zdaj sedim samo na šlafu.

Potem ko Demi zgubi drugi dan na teži, sem bila čist ob živce, tako, da sem zgubila mleko. No prišel je nazaj, zdaj se privajamo dojenju, prejemati mora pa tudi dodatek, ker je zahtevna velika punca. Imava še problem pri dojenju, dojim z nastavkom, ker imam ploske bradavice, Demi pa med dojenjem večkrat zaspi, zato dojenje traja celo večnost...sem izčrpana.

Naj vam pa še zaupam, da sem v sobi ležala z Vijolinskim ključem, ima najlepšega fanka, ostalo vam bo ona napisala.

Mojo Demi ste pa lahko opazovale predvčerajšem pri poročilih, ko je bil dan o dojenju, zaden kader je bila on. Bom pa objavila slikice, ko pridem k sebi.

Se tikamo...upam, da nisem veliko zamudila. Katera je še rodila?

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:37:19   
cmokec
TIA, iskrene čestitke. Smo se spraševale kje si, ko si kar na enkrat poniknila. Bravo mami :rozica::rozica::rozica::rozica:

A tudi violinski ključ je že rodila? Sevdea gredo čestitke tudi njej. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2005 18:38:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.8.2005 18:39:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:40:40   
cmokec
Predviden šele v drugi polovici oktobra.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:41:27   
Sash
:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE za malo Demi!....Lepo se crtajte in razvajajte. :rozica::rozica::rozica::rozica:
Sash:kuza:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:45:54   
Maxica
Čestitke novopečenim mamicam!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:49:25   
Teya
čestitke Tia! :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: in lupčka mali Demi....:love:

ku hudo, da sta se z vijolinskim ključem znašle v isti sobi :bravo::bravo::bravo: čestitke seveda tudi njej! :bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:49:59   
Anonimen
Še enkrat iskrene čestitke tudi od mene. Drži se, kmalu bo boljše.:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

Poljubček Demi.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 18:50:44   
Jessy
:rozica::rozica::rozica:Tia, čestitam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Imate pa vredu korenjakinjo. Naša se je rodila s 3380 g, danes pa je imela 3330 g. Tudi moja je izgubila na teži, vendar me to ni nič skrbelo, ker sem vedela, da se to zgodi. No, zdaj pa pridno papca in se redi!

ČESTITKE ŠE ENKRAT!!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 19:06:50   
Tiamo
hvala za čestitke...

zdajle sva se podojile, upam ,da bo za par ur...

Ja nemoreš verjet, da sva se z vijolinskim ključem našle v isti sobi..veste kako to psihično pomaga..res je uredu punca..spoznala sem tudi njeno Lano, lepa punčka.

Jessy tudi tebi čestitke...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 19:31:37   
india
Tia,čestitke tudi od mene! Dojenje pa bo tudi steklo in kmalu bo to rutina!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 19:37:39   
urši*
čestitke
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 19:44:27   
Kety
Tia74, vse cestitke!!!! Pa Vijolinski kljuc tudi,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jessy, tebi sem ze voscila, upam, da jo bom tako dobro odnesla kot ti. Ampak, jaz bom rodila v LJ, tako da bo postopek itak drugacen. Me je G. vprasala, ce bi sla raje v Postojno, pa mojemu :love: to ne odgovarja, ker bi se moral vsak dan ful dalec vozit!

SRECNO AVGUSTOVSKE MAMICE!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 20:13:55   
lex
Č:kuza:E:kuza:S:kuza:T:kuza:I:kuza:T:kuza:K:kuza:E:kuza:

In spodbuda za dojenje - saj bo, samo nadaljuj:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 20:22:00   
Lunca1
Čestitke.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 20:23:54   
hugolina
ČESTITKE TUDI IZ MOJE STRANI!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 20:44:11   
Seven*
Cestitke!!! Nic bat glede nastavkov. VSe je odvisno od tega koliko bos trmasta. Jaz sem imela izredno ploske bradavic, pa mi jih je Jakob ven potegnil.. Tako da.. Ti samo vztrajaj!! Cetudi z nastavkom..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
4.8.2005 21:00:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 21:03:26   
ameli
:bravo::bravo::bravo: za tebe in tvojo lepotičko. Čim več cartanja in počivanja. No, pa še filmski divi sta postali:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 21:06:03   
miševi
Tia, iskrene čestitke tebi in tvojemu :love: za deklico Demi:rozica::rozica::rozica:!!!

Lepo se crkljajte, imejte se radi in uživajte skupaj, ti pa še malo počivaj:rozica:.

Čestitke tudi violinskemu ključu:rozica::rozica::rozica:. Lepo, da sta bili skupaj.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tia74 in Demi sta doma
4.8.2005 21:28:17   
tinkamiška
Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tia74 in Demi sta doma
5.8.2005 8:34:05   
tina104
Čestitke še od mene!!! :bravo::bravo::bravo:
Lepo se imejte in javi se še kaj.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tia74 in Demi sta doma
5.8.2005 9:02:19   
tanaja*
oj :rozica::rozica::rozica: Tia 74!
Pa si jo dočakala:bravo::bravo::bravo:. Iskrene čestitke, pa veliko cartanja. Težave bodo pa sčasoma izginile. Le pogumno!9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tia74 in Demi sta doma
5.8.2005 11:25:27   
tea01
Jupiiiiiiiiii za vse štiri. Se mi je zdelo, da ste pobegnile.

Čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tia74, počasi in uživaj. Upam, da se violinski ključ čimprej javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Zdaj se pa cartajte!!!!

LUbčka vsem!

TEa01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?