Tiamo -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:26:27)
|
Po 4 dneh v porodnišnici sva doma :bravo::bravo: ne moj rojstni dan. Demi je bila težko 3840 in 51 velika. Z nama je vse OK, en dan sva podaljšale zaradi izgube mleka. Porod je bil zame zelo težak, odtekla mi je voda 30.7 ob 3:30, rodila sem 31.7 ob 12:48. Nisem bila dosti odprta, imela sem pa svoje popadke..tako da me je bolelo :grrr::grrr:. Če me zdaj kdo vpraša ne grem šeenkrat čez to, rojeval sem pet ur, ostalo sem čakala da se odprem. Dobila sem 3 notranje šive in 4 zunanje..tako, da zdaj sedim samo na šlafu. Potem ko Demi zgubi drugi dan na teži, sem bila čist ob živce, tako, da sem zgubila mleko. No prišel je nazaj, zdaj se privajamo dojenju, prejemati mora pa tudi dodatek, ker je zahtevna velika punca. Imava še problem pri dojenju, dojim z nastavkom, ker imam ploske bradavice, Demi pa med dojenjem večkrat zaspi, zato dojenje traja celo večnost...sem izčrpana. Naj vam pa še zaupam, da sem v sobi ležala z Vijolinskim ključem, ima najlepšega fanka, ostalo vam bo ona napisala. Mojo Demi ste pa lahko opazovale predvčerajšem pri poročilih, ko je bil dan o dojenju, zaden kader je bila on. Bom pa objavila slikice, ko pridem k sebi. Se tikamo...upam, da nisem veliko zamudila. Katera je še rodila? LP Tia74
|
|
|
|