Tia74 in Demi sta doma (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tiamo -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:26:27)

Po 4 dneh v porodnišnici sva doma :bravo::bravo: ne moj rojstni dan. Demi je bila težko 3840 in 51 velika.

Z nama je vse OK, en dan sva podaljšale zaradi izgube mleka.

Porod je bil zame zelo težak, odtekla mi je voda 30.7 ob 3:30, rodila sem 31.7 ob 12:48. Nisem bila dosti odprta, imela sem pa svoje popadke..tako da me je bolelo :grrr::grrr:. Če me zdaj kdo vpraša ne grem šeenkrat čez to, rojeval sem pet ur, ostalo sem čakala da se odprem. Dobila sem 3 notranje šive in 4 zunanje..tako, da zdaj sedim samo na šlafu.

Potem ko Demi zgubi drugi dan na teži, sem bila čist ob živce, tako, da sem zgubila mleko. No prišel je nazaj, zdaj se privajamo dojenju, prejemati mora pa tudi dodatek, ker je zahtevna velika punca. Imava še problem pri dojenju, dojim z nastavkom, ker imam ploske bradavice, Demi pa med dojenjem večkrat zaspi, zato dojenje traja celo večnost...sem izčrpana.

Naj vam pa še zaupam, da sem v sobi ležala z Vijolinskim ključem, ima najlepšega fanka, ostalo vam bo ona napisala.

Mojo Demi ste pa lahko opazovale predvčerajšem pri poročilih, ko je bil dan o dojenju, zaden kader je bila on. Bom pa objavila slikice, ko pridem k sebi.

Se tikamo...upam, da nisem veliko zamudila. Katera je še rodila?

LP Tia74

cmokec -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:37:19)

TIA, iskrene čestitke. Smo se spraševale kje si, ko si kar na enkrat poniknila. Bravo mami :rozica::rozica::rozica::rozica:

A tudi violinski ključ je že rodila? Sevdea gredo čestitke tudi njej. :rozica::rozica::rozica::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2005 18:38:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2005 18:39:52)

cmokec -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:40:40)

Predviden šele v drugi polovici oktobra.

Sash -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:41:27)

:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE za malo Demi!....Lepo se crtajte in razvajajte. :rozica::rozica::rozica::rozica:
Sash:kuza:

Maxica -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:45:54)

Čestitke novopečenim mamicam!!!:rozica::rozica::rozica:

Teya -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:49:25)

čestitke Tia! :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: in lupčka mali Demi....:love:

ku hudo, da sta se z vijolinskim ključem znašle v isti sobi :bravo::bravo::bravo: čestitke seveda tudi njej! :bravo:

Anonimen -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:49:59)

Še enkrat iskrene čestitke tudi od mene. Drži se, kmalu bo boljše.:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

Poljubček Demi.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jessy -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 18:50:44)

:rozica::rozica::rozica:Tia, čestitam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Imate pa vredu korenjakinjo. Naša se je rodila s 3380 g, danes pa je imela 3330 g. Tudi moja je izgubila na teži, vendar me to ni nič skrbelo, ker sem vedela, da se to zgodi. No, zdaj pa pridno papca in se redi!

ČESTITKE ŠE ENKRAT!!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Tiamo -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 19:06:50)

hvala za čestitke...

zdajle sva se podojile, upam ,da bo za par ur...

Ja nemoreš verjet, da sva se z vijolinskim ključem našle v isti sobi..veste kako to psihično pomaga..res je uredu punca..spoznala sem tudi njeno Lano, lepa punčka.

Jessy tudi tebi čestitke...

india -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 19:31:37)

Tia,čestitke tudi od mene! Dojenje pa bo tudi steklo in kmalu bo to rutina!:rozica::rozica::rozica::rozica:

urši* -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 19:37:39)

čestitke
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kety -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 19:44:27)

Tia74, vse cestitke!!!! Pa Vijolinski kljuc tudi,...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jessy, tebi sem ze voscila, upam, da jo bom tako dobro odnesla kot ti. Ampak, jaz bom rodila v LJ, tako da bo postopek itak drugacen. Me je G. vprasala, ce bi sla raje v Postojno, pa mojemu :love: to ne odgovarja, ker bi se moral vsak dan ful dalec vozit!

SRECNO AVGUSTOVSKE MAMICE!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Kety

lex -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 20:13:55)

Č:kuza:E:kuza:S:kuza:T:kuza:I:kuza:T:kuza:K:kuza:E:kuza:

In spodbuda za dojenje - saj bo, samo nadaljuj:rozica::rozica::rozica:

Lunca1 -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 20:22:00)

Čestitke.:rozica::rozica::rozica:

hugolina -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 20:23:54)

ČESTITKE TUDI IZ MOJE STRANI!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lepo se cartajte!

Seven* -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 20:44:11)

Cestitke!!! Nic bat glede nastavkov. VSe je odvisno od tega koliko bos trmasta. Jaz sem imela izredno ploske bradavic, pa mi jih je Jakob ven potegnil.. Tako da.. Ti samo vztrajaj!! Cetudi z nastavkom..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2005 21:00:00)

ameli -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 21:03:26)

:bravo::bravo::bravo: za tebe in tvojo lepotičko. Čim več cartanja in počivanja. No, pa še filmski divi sta postali:bravo::bravo::bravo:

miševi -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 21:06:03)

Tia, iskrene čestitke tebi in tvojemu :love: za deklico Demi:rozica::rozica::rozica:!!!

Lepo se crkljajte, imejte se radi in uživajte skupaj, ti pa še malo počivaj:rozica:.

Čestitke tudi violinskemu ključu:rozica::rozica::rozica:. Lepo, da sta bili skupaj.

LP

tinkamiška -> Tia74 in Demi sta doma (4.8.2005 21:28:17)

Čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tina104 -> Tia74 in Demi sta doma (5.8.2005 8:34:05)

Čestitke še od mene!!! :bravo::bravo::bravo:
Lepo se imejte in javi se še kaj.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tanaja* -> Tia74 in Demi sta doma (5.8.2005 9:02:19)

oj :rozica::rozica::rozica: Tia 74!
Pa si jo dočakala:bravo::bravo::bravo:. Iskrene čestitke, pa veliko cartanja. Težave bodo pa sčasoma izginile. Le pogumno!9nebesa9nebesa9nebesa

tea01 -> Tia74 in Demi sta doma (5.8.2005 11:25:27)

Jupiiiiiiiiii za vse štiri. Se mi je zdelo, da ste pobegnile.

Čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tia74, počasi in uživaj. Upam, da se violinski ključ čimprej javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Zdaj se pa cartajte!!!!

LUbčka vsem!

TEa01

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>