Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponovno uvesti uniforme v šole 25.11.2010 20:47:39
|
|
|
|
alda
|
Tu se pa jaz umikam sado-mazo ni moj stil izkazovanja ljubezni!
|
|
RE: Ponovno uvesti uniforme v šole 25.11.2010 23:15:33
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Tu se pa jaz umikam sado-mazo ni moj stil izkazovanja ljubezni! NI ljubezen v vprasanju, temvec kazen, ce bo staro kerenso zamenjal za mlado ljubico.. Ce bo Kerensa se v dobrih odnosih z mano, sicer pa itak odpade :)))))))
|
|
RE: Ponovno uvesti uniforme v šole 26.11.2010 7:12:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin jaz ga bom bicala - kvecjemu ti meni lahko placas za moje delo ...:))) Ob tem, kar bi mu sledilo, bi si bičanja še zaželel (pa nima nobenih S/M nagnjenj - vsaj ne da bi jaz vedela). ce bo staro kerenso zamenjal Niiiseeem staaaraaa!!!
|
|
|
|
RE: Ponovno uvesti uniforme v šole 26.11.2010 7:29:20
|
|
|
|
alda
|
Stara?? Stara je zemlja po kateri hodimo- MI SMO V CVETU MLADOSTI!!!
|
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!