|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se pridružujem
4.8.2005 16:17:18   
nelky
Živ!

Danes sem se odločila, da se vam pridružim, ker sem včeraj prvič v življenju čakala na možnost začetka novega bitjeca, pa ni bilo nič, čeprav sva z mojim možkom pridno načrtovala prav v dneh, ki so bili aktualni. Sem kar malo razočarana, saj sem bila prepričana, da je ratalo. Počutila sem se že prava nosečka: srček mi je razbijal, ko sem šla po stopnicah, čeprav imam sicer dobro kondicijo, kar naprej sem podirala kupčke, pa še s prebavo ni bilo cel teden nič, običajno pa imam zelo dobro. Pa stalno me nekaj prijetno špika okrog levega jajčnika, malo tud na desni strani in na spodnjem delu trebuščka. Celo nekako omotična sem bila, pa en tak poseben nov občutek me je preveval... Ah! A je res možno, da imaš še enkrat ali dvakrat :hudicek:, čeprav si že noseča?

No, se vidi, da sem še brucka na tem področju, saj sva se z mojim ljubim komaj poročila in vem, da ni nujno, da takoj rata, ampak zdelo se mi je, da vse prekipeva od rodovitnosti v nama in tako dolgo sva čakala, da sva sploh začela načrtovati...

Torej vstopam :(( , a upam, da bom kmalu :bravo:

Lepo se imejte, čimveč veselja z :sloncek: in na kmalu čimveč :nosecka::nosecka::nosecka: !

mladoporočenka Nelky
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Se pridružujem
4.8.2005 16:50:20   
cmokec
:rozica::rozica: Nelky, dobrodošla med nami. :rozica::rozica:

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Se pridružujem
4.8.2005 17:01:13   
Anonimen
Dobrodošla med nami! :rozica::rozica::rozica:
Odgovor na tvoje vprašanje: Nekakšna krvavitev, podobna M. se res lahko včasih pojavi tudi med nosečnostjo. Če nisi gotova, kaj je, ponovi test.
Bom držala pestke, da bo čim prej pokazalo :roza:.

(odgovor članu nelky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Se pridružujem
4.8.2005 18:12:42   
metka11
Pozdravljena med nami!
Kar se tiče :hudicek: med nosečnostjo: moja prijateljica jo je imela še tri mesece, pa je bila že noseča, pa tega sploh ni vedela. Povedala ji je šele G, ko je šla na redni letni pregled. Tako da zgleda, da se tudi to zgodi.
Naredi kakšen test, da boš sigurna.

Lep pozdrav
metka11

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Se pridružujem
5.8.2005 8:16:50   
simonas
Pozdravljena!

Nikar že v prvo obupovati. Poglej kako dolgo že punce vztrajajo, pa so še vedno polne optimizma in prav je tako :bravo:. Saj bo, boš videla. Morda ne ravno v tistem mesecu, kot si načrtovala, a bo...

Glede znakov pa je bolj tako. Meni se je vsaki mesec zdelo, da me drugače bolijo prsi, da me drugače pika v trebuhu, da sem bolj lačna, da imam čudne lušte, pa vse skupaj ni pomenilo nič. V mesecu, ko sem zanosila, pa nisem imela popolnoma nobenih znakov in skoraj sama sebi nisem verjela da je res, ko sem naredila test in sta se pokazali lepi dve črtici.

Le pogumno in uživaj v poskusih.

Simona :nosecka:

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Se pridružujem
5.8.2005 8:21:46   
LANA37
Pozdraljena!
Nič ne obupaj. Enkrat bo sigurno uspelo, saj smo prave borke, a ne...:rozica:

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Se pridružujem
5.8.2005 8:23:48   
dolenjka
Dobrodošla! :rozica::rozica:
Ne bodi obupana že na začetku! Skupaj bomo v lepih in malo manj lepih trenutkih! Veliko sreče in seveda velikooooo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Se pridružujem
5.8.2005 9:15:29   
emaa
Dobrodošla, če ni ta mesec, bo pa naslednji, malo :sloncek::sloncek::sloncek: treninga pa ne škoduje:)-

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Se pridružujem
5.8.2005 10:46:50   
nelky
Hvala, punce, za vse prijazne spodbude. Sem kar hitro dobila nov zagon, še posebno ker sva se z dragijem potolažila ob sladoledu, potem pa še v objemčkanju. Kot kaže sem res novinka na tem področju, saj sem si nadebudno predstavljala, da bo kar prvič ratalo. Z možkom greva čez en teden na morje, pa bova spet poskusila, ker bom imela takrat po mojem o. A je res F test najbolj zanesljiv pokazatelj o-jčice?

Pa lepo se imejte!

Nelky

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Se pridružujem
5.8.2005 10:48:41   
Gea1
Tudi jaz sem mislila, da bo ratalo v prvih mesecih, pa je sedaj že dve leti mimo, pa ni še nič. :(

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Se pridružujem
5.8.2005 16:16:02   
nelky
Gea1 nič ne skrbi! Ena najina prijatelja sta bila pet let poročena in sta si ves čas želela otročka, pa ni bilo nič, a sedaj imata krasno dojenčico. Dobila sta jo po čisto naravni poti in sedaj pravita, da čisto pravi čas. Zaupam, da bo tudi zate napočil pravi trenutek. Pa še ena skrivnost: Meni zelo pomaga, če molim. Že veliko na videz nerazrešljivih problemov mi je pomagal razvozljati Bog, večkrat ko sem najmanj pričakovala. Te blagoslavljam in priporočam Njemu, ki ima v rokah vse niti življenja! :rozica: :rozica: :rozica:

Nelky

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Se pridružujem
5.8.2005 21:51:13   
aljča
Dobrodošla med nami.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
In veliko sreče pri:sloncek::sloncek::sloncek::duda::duda::duda:.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.