nelky -> Se pridružujem (4.8.2005 16:17:18)
|
Živ! Danes sem se odločila, da se vam pridružim, ker sem včeraj prvič v življenju čakala na možnost začetka novega bitjeca, pa ni bilo nič, čeprav sva z mojim možkom pridno načrtovala prav v dneh, ki so bili aktualni. Sem kar malo razočarana, saj sem bila prepričana, da je ratalo. Počutila sem se že prava nosečka: srček mi je razbijal, ko sem šla po stopnicah, čeprav imam sicer dobro kondicijo, kar naprej sem podirala kupčke, pa še s prebavo ni bilo cel teden nič, običajno pa imam zelo dobro. Pa stalno me nekaj prijetno špika okrog levega jajčnika, malo tud na desni strani in na spodnjem delu trebuščka. Celo nekako omotična sem bila, pa en tak poseben nov občutek me je preveval... Ah! A je res možno, da imaš še enkrat ali dvakrat :hudicek:, čeprav si že noseča? No, se vidi, da sem še brucka na tem področju, saj sva se z mojim ljubim komaj poročila in vem, da ni nujno, da takoj rata, ampak zdelo se mi je, da vse prekipeva od rodovitnosti v nama in tako dolgo sva čakala, da sva sploh začela načrtovati... Torej vstopam :(( , a upam, da bom kmalu :bravo: Lepo se imejte, čimveč veselja z :sloncek: in na kmalu čimveč :nosecka::nosecka::nosecka: ! mladoporočenka Nelky
|
|
|
|