|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled po abraziji
4.8.2005 14:20:04   
upanje-upanje
Danes sem imela pregled po abraziji, ki so mi jo naredili 12.07.05. V bistvu je bil posvet ne pa pregled in da vam povem kako so tej doktorji šlampasti?Doktor, ki mi je opravil abrazijo ni poslal "ostanke- ploda" na preiskave. Tako da moja G nima izvidov in se ne ve in se ne bo vedlo zakaj je prišlo do odmrtja.Noro! V glavnem, z mano je ok, G pravi, da naj počakam eno ali dve M pol pa na delo:sloncek:. Iz izkušenj prosim povejte mi, kako dolgo naj počakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregled po abraziji
4.8.2005 14:35:32   
Teya
meni je moja G rekla, naj počakam 3 mesece, en stari doktor v bolnici pa celo, da naj 6!!!!! :zmeden::zmeden::zmeden: evo, počakali smo, da sta minila 2....več ni zneslo :bravo::bravo::bravo:

aja, imela pa sem abrazijo v 9 t....

SREČNO!!! :rozica:

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregled po abraziji
4.8.2005 15:08:33   
urši77
Jaz sem prosila za pošiljanje izpraskane vsebine, ko se mi je to zgodilo že tretjič, pa sem od mlade in nadobudne G dobila odgovor, da se to pa ne pošilja kar tako, da je preiskava zelo draga,
Ko sem rekla, koliko stane in da jo bom plačala sama(stane 180.000-genetika namreč), se mi je še enkrat posmejala:"ne, ne, ne bomo poslali..."

Če ne bi bla že mal zadeta od narkoze, ji skočim za vrat:hudicek:
Kasneje je moja G seveda dobila ta mal živčni zlom, ko je to slišala, za nameček me je pa tudi slabo sčistila...
NO COMENT...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregled po abraziji
4.8.2005 15:19:21   
mamči
Zakaj pride do odmrtja ploda, se ne preverja in tud ni možno ugotoviti s kakimi rutinskimi preiskavami, se tud tkivo nikamor ne pošilja. Razen v primerih, ko si SS sledijo se delajo testi. Če pride do odmrtja (odvisno sicer, kdaj- v katerem tednu ?) so največkrat krive kromosomske nepravilnosti- neskladja.Počakaj pa 1-2 M in nič se ne boj,ker se SS zelo redko ponovi- gre bolj za nesrečno naključje, razen v primeru kakšnih nepravilnosti maternice, drugih bolezni rodil, komplikacije (neprehodnost jajcevodov )po hudih vnetjih rodil, pregradah v maternici itd. ma kar bi te pa itak G opozoril. Malo torej počakaj, pol pa veselo na :sloncek:, na poti :kuza: do svojega :duda: - in pol bota ti in tvoj :love: v 9nebesa! SREČNO!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregled po abraziji
4.8.2005 15:26:45   
mamči
Pa ne pozabi že kar jemat folne kisline !

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.