pregled po abraziji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

upanje-upanje -> pregled po abraziji (4.8.2005 14:20:04)

Danes sem imela pregled po abraziji, ki so mi jo naredili 12.07.05. V bistvu je bil posvet ne pa pregled in da vam povem kako so tej doktorji šlampasti?Doktor, ki mi je opravil abrazijo ni poslal "ostanke- ploda" na preiskave. Tako da moja G nima izvidov in se ne ve in se ne bo vedlo zakaj je prišlo do odmrtja.Noro! V glavnem, z mano je ok, G pravi, da naj počakam eno ali dve M pol pa na delo:sloncek:. Iz izkušenj prosim povejte mi, kako dolgo naj počakam?

Teya -> pregled po abraziji (4.8.2005 14:35:32)

meni je moja G rekla, naj počakam 3 mesece, en stari doktor v bolnici pa celo, da naj 6!!!!! :zmeden::zmeden::zmeden: evo, počakali smo, da sta minila 2....več ni zneslo :bravo::bravo::bravo:

aja, imela pa sem abrazijo v 9 t....

SREČNO!!! :rozica:

urši77 -> pregled po abraziji (4.8.2005 15:08:33)

Jaz sem prosila za pošiljanje izpraskane vsebine, ko se mi je to zgodilo že tretjič, pa sem od mlade in nadobudne G dobila odgovor, da se to pa ne pošilja kar tako, da je preiskava zelo draga,
Ko sem rekla, koliko stane in da jo bom plačala sama(stane 180.000-genetika namreč), se mi je še enkrat posmejala:"ne, ne, ne bomo poslali..."

Če ne bi bla že mal zadeta od narkoze, ji skočim za vrat:hudicek:
Kasneje je moja G seveda dobila ta mal živčni zlom, ko je to slišala, za nameček me je pa tudi slabo sčistila...
NO COMENT...

mamči -> pregled po abraziji (4.8.2005 15:19:21)

Zakaj pride do odmrtja ploda, se ne preverja in tud ni možno ugotoviti s kakimi rutinskimi preiskavami, se tud tkivo nikamor ne pošilja. Razen v primerih, ko si SS sledijo se delajo testi. Če pride do odmrtja (odvisno sicer, kdaj- v katerem tednu ?) so največkrat krive kromosomske nepravilnosti- neskladja.Počakaj pa 1-2 M in nič se ne boj,ker se SS zelo redko ponovi- gre bolj za nesrečno naključje, razen v primeru kakšnih nepravilnosti maternice, drugih bolezni rodil, komplikacije (neprehodnost jajcevodov )po hudih vnetjih rodil, pregradah v maternici itd. ma kar bi te pa itak G opozoril. Malo torej počakaj, pol pa veselo na :sloncek:, na poti :kuza: do svojega :duda: - in pol bota ti in tvoj :love: v 9nebesa! SREČNO!!!!

mamči -> pregled po abraziji (4.8.2005 15:26:45)

Pa ne pozabi že kar jemat folne kisline !

Stran: [1]