|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tetra pleničke
4.8.2005 13:15:44   
drejci
Živjo,
zanima me kje v Ljubljani ali bližnji okolici se da dobiti ugodne tetra pleničke? V baby centru so baje kr drage...

Hvala,
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tetra pleničke
4.8.2005 13:30:41   
tina104
Nisem sicer iz LJ, ampak ene trgovine so po celi SLO in so torej cene v njih enake. BC ima po mojih izkušnjah ravno najdražje te plenice. Pred kratkim so imeli akcijo v Rutaru, drugače pa ima poceni tudi DM.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tetra pleničke
4.8.2005 13:32:05   
joja
hojla,
jaz sem jih kupila v tovarniski trgovini Tosame (Vir pri Domzalah), tam lahko kupis se vse ostale pripomocke, ki jih rabis( vato, vlozke, zlozence, hlacke za enkratno uporabo, blazinice za dojeneje......)
Cene se pa ne spomnen, spada pa to v program Kobacaj( planicke namrec).
Lahko si ogledas tudi na intenetu.

lp joja

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tetra pleničke
4.8.2005 13:32:16   
darjatimci
Poskusi s Tosamino belo štacunco.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tetra pleničke
4.8.2005 13:48:50   
Rabarbara
V Tosami boš vse dobila najceneje!

lp

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tetra pleničke
4.8.2005 13:58:08   
drejci
super,hvala

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tetra pleničke
4.8.2005 14:05:20   
žlička
http://www.tosama.si/

gledate pod KOBACAJ

tole je stran od tosame in sedaj me zanima, katere tetra pleničke priporočate, koliko npr. blazinic za dojenje, kaj pa povijalne rutice in plenične podlage.......KOLIKO ČESA?

iskreno povedano....nimam pojma:zmeden:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tetra pleničke
4.8.2005 14:21:44   
bebika
Jest sem se tud že zanimala za planičke v Tosami in so mi sporočili, da je cena za 10 kom 3380 SIT. Potem sem bila tudi v DM tam pa je cena 3.600 SIT. Tko da je za razmislit, če se splača vozir v Domžale. v DM imajo tudi ene druge vrste, ki so tudi 100 % bombaž, cena za 5 kom pa je 1300 SIT. Jest bom vrjetno kupila najprej 1 paket teh planičk in jih oprala, pa bom videla kakšne so. Sem slišala da so tudi od Tosame lahko trde, tko da ne vem. Bo za probat, pa bomo videle :)

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tetra pleničke
4.8.2005 14:22:53   
kati1
ojla

jaz sem kupila v BC tetra planice (po 10 kom v pakiranju), pa sem ugotovila, da je velika razlika tud med tetra plenicami (vzela sem najcenejše od Tosame 2.883 in najdražje Pandan 3.790)- pa moram reč, da so te od Tosame ful pretanke in po mojem mnenju tud mal neuporabne. Vsekakor si poglej pleničke, preden jih kupiš. Ker se mi zdi, da je bolj dat jurja več, pa maš plenice za dlje časa.

lp, K

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tetra pleničke
4.8.2005 21:21:58   
Anonimen
Hvala, bebika, končno je ena konkretno ceno za Tosamo napisala. Mogoče veš tudi, koliko stanejo tam najmanjše tetra majčke in pajacki? Nekatere pravijo, da je tudi to ceneje v Tosami kot v Baby centru.

Najcenejše tetra pleničke pa sem videla v Kiki v Avstriji, 10kom je 10€. Ista cena je za 5 kom potiskanih. Ne vem pa, kaka je kvaliteta (seveda so 100% bombaž), še nisem nabavila.

(odgovor članu drejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   tetra pleničke
5.8.2005 7:39:34   
bebika
Ojla someone!
Za majčke mi pa niso napisali. Jest sem jim pisala na mail in so mi takoj odgovorili. Jih bom še za to vprašala in ti sporočim!

lp

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tetra pleničke
5.8.2005 7:59:37   
bebika
Vse, ki vas zanimajo cene tetra majčk in pajacov, tukaj imate odgovor, ki so mi ga poslali iz Tosame!

Pozdravljena

V naši prodajalni na Viru pri Domžalah prodajamo tudi tetra majčke po ceni 760 SIT/kos, držimo pa tudi pajacke. Cene le teh se gibljejo od 1200 do 2500 SIT.

Za dodatne informacije lahko pokličete v našo prodajalno na tel. št. 01-7290-248.

Lep dan želim
Franci Sevšek

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tetra pleničke
5.8.2005 9:07:45   
darjatimci
Žlička,odgovarjam na tvoje vprašanje glede uporabe plenic,jaz sem svoje otroke rodila v LJ.kjer nimajo uz.za kolke torej se priporoča široko povijanje do prvega uz kolkov v zdr. domu.Ker sem uporabljala tudi pampers,se pravi eno plenico pamp.eno tetra in povijalko,sem jih rabila približno 30,povijalk kakih 10,sicer pa na to temo še malo pobrskaj na RR,veliko informacij pa dobiš tudi v materinski šoli,če jo boš obiskovala.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tetra pleničke
5.8.2005 9:32:46   
Anonimen
Hvala, bebika, zlata si. Mislim, da so cene zelo podobne tudi v Baby centru. Tako da se verjetno ne bom v Tosamo vozila. Drugje pa takih majčk sploh nisem videla. Ampak mislim, da se jih težko ceneje dobi.

Še misija Avstrija je na vrsti pred nakupovanjem :)

(odgovor članu drejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?