tetra pleničke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drejci -> tetra pleničke (4.8.2005 13:15:44)

Živjo,
zanima me kje v Ljubljani ali bližnji okolici se da dobiti ugodne tetra pleničke? V baby centru so baje kr drage...

Hvala,
lp

tina104 -> tetra pleničke (4.8.2005 13:30:41)

Nisem sicer iz LJ, ampak ene trgovine so po celi SLO in so torej cene v njih enake. BC ima po mojih izkušnjah ravno najdražje te plenice. Pred kratkim so imeli akcijo v Rutaru, drugače pa ima poceni tudi DM.

joja -> tetra pleničke (4.8.2005 13:32:05)

hojla,
jaz sem jih kupila v tovarniski trgovini Tosame (Vir pri Domzalah), tam lahko kupis se vse ostale pripomocke, ki jih rabis( vato, vlozke, zlozence, hlacke za enkratno uporabo, blazinice za dojeneje......)
Cene se pa ne spomnen, spada pa to v program Kobacaj( planicke namrec).
Lahko si ogledas tudi na intenetu.

lp joja

darjatimci -> tetra pleničke (4.8.2005 13:32:16)

Poskusi s Tosamino belo štacunco.

Rabarbara -> tetra pleničke (4.8.2005 13:48:50)

V Tosami boš vse dobila najceneje!

lp

drejci -> tetra pleničke (4.8.2005 13:58:08)

super,hvala

žlička -> tetra pleničke (4.8.2005 14:05:20)

http://www.tosama.si/

gledate pod KOBACAJ

tole je stran od tosame in sedaj me zanima, katere tetra pleničke priporočate, koliko npr. blazinic za dojenje, kaj pa povijalne rutice in plenične podlage.......KOLIKO ČESA?

iskreno povedano....nimam pojma:zmeden:

bebika -> tetra pleničke (4.8.2005 14:21:44)

Jest sem se tud že zanimala za planičke v Tosami in so mi sporočili, da je cena za 10 kom 3380 SIT. Potem sem bila tudi v DM tam pa je cena 3.600 SIT. Tko da je za razmislit, če se splača vozir v Domžale. v DM imajo tudi ene druge vrste, ki so tudi 100 % bombaž, cena za 5 kom pa je 1300 SIT. Jest bom vrjetno kupila najprej 1 paket teh planičk in jih oprala, pa bom videla kakšne so. Sem slišala da so tudi od Tosame lahko trde, tko da ne vem. Bo za probat, pa bomo videle :)

kati1 -> tetra pleničke (4.8.2005 14:22:53)

ojla

jaz sem kupila v BC tetra planice (po 10 kom v pakiranju), pa sem ugotovila, da je velika razlika tud med tetra plenicami (vzela sem najcenejše od Tosame 2.883 in najdražje Pandan 3.790)- pa moram reč, da so te od Tosame ful pretanke in po mojem mnenju tud mal neuporabne. Vsekakor si poglej pleničke, preden jih kupiš. Ker se mi zdi, da je bolj dat jurja več, pa maš plenice za dlje časa.

lp, K

Anonimen -> tetra pleničke (4.8.2005 21:21:58)

Hvala, bebika, končno je ena konkretno ceno za Tosamo napisala. Mogoče veš tudi, koliko stanejo tam najmanjše tetra majčke in pajacki? Nekatere pravijo, da je tudi to ceneje v Tosami kot v Baby centru.

Najcenejše tetra pleničke pa sem videla v Kiki v Avstriji, 10kom je 10€. Ista cena je za 5 kom potiskanih. Ne vem pa, kaka je kvaliteta (seveda so 100% bombaž), še nisem nabavila.

bebika -> tetra pleničke (5.8.2005 7:39:34)

Ojla someone!
Za majčke mi pa niso napisali. Jest sem jim pisala na mail in so mi takoj odgovorili. Jih bom še za to vprašala in ti sporočim!

lp

bebika -> tetra pleničke (5.8.2005 7:59:37)

Vse, ki vas zanimajo cene tetra majčk in pajacov, tukaj imate odgovor, ki so mi ga poslali iz Tosame!

Pozdravljena

V naši prodajalni na Viru pri Domžalah prodajamo tudi tetra majčke po ceni 760 SIT/kos, držimo pa tudi pajacke. Cene le teh se gibljejo od 1200 do 2500 SIT.

Za dodatne informacije lahko pokličete v našo prodajalno na tel. št. 01-7290-248.

Lep dan želim
Franci Sevšek

darjatimci -> tetra pleničke (5.8.2005 9:07:45)

Žlička,odgovarjam na tvoje vprašanje glede uporabe plenic,jaz sem svoje otroke rodila v LJ.kjer nimajo uz.za kolke torej se priporoča široko povijanje do prvega uz kolkov v zdr. domu.Ker sem uporabljala tudi pampers,se pravi eno plenico pamp.eno tetra in povijalko,sem jih rabila približno 30,povijalk kakih 10,sicer pa na to temo še malo pobrskaj na RR,veliko informacij pa dobiš tudi v materinski šoli,če jo boš obiskovala.

Anonimen -> tetra pleničke (5.8.2005 9:32:46)

Hvala, bebika, zlata si. Mislim, da so cene zelo podobne tudi v Baby centru. Tako da se verjetno ne bom v Tosamo vozila. Drugje pa takih majčk sploh nisem videla. Ampak mislim, da se jih težko ceneje dobi.

Še misija Avstrija je na vrsti pred nakupovanjem :)

Stran: [1]