|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je mogoče?
4.8.2005 11:53:26   
st@r
Če jemlješ kontracepcijske tabletke, da ti menstruacija zamudi 4 dni? :zmeden::zmeden:

Je možno, da gre za nosečnost? :ups::ups:

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je mogoče?
4.8.2005 11:55:39   
Anonimen
Možno je oboje. Meni je v 6 letih jemanja sicer samo enkrat M. iz meni neznanega vzroka zamujala 4 dni. No, potem je prišla. Si bila ta mesec kaj boljna, jemala antibiotike, aspirin istočasno kot tabletke? Te zadeve lahko zmanjšajo ali izničijo delovanja KT.

(odgovor članu st@r)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   je mogoče?
4.8.2005 12:01:03   
st@r
nič nisem jemala... :zmeden::zmeden:

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   je mogoče?
4.8.2005 12:01:05   
Katjusa
Ce nisi kake tabletke pozabla je malo verjetno da gre za nosecnost..... sem pa slisala da lahko kak ciklus ni menze ce jes tabletke vseeno priporocam da naredis test ce je negativen jej tabletke tako kot je treba naprej..
LP Katja

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   je mogoče?
4.8.2005 12:02:51   
dolenjka
Ginekologa pa pravi kaj??

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   je mogoče?
4.8.2005 12:06:42   
st@r
nisem še nič klicala... bom počakala do ponedeljka, naredila test, če še ne bo menstruacije, potem pa nadaljevala s tabletkami, če ne bom noseča...

drugega se ne spomnim nič kaj pametnega... :ups:

sem pa prvi dan jemanja tabletk tabletko vzela s 14 ur zamude ( :ups: pozabila sem jih vzet na potovanje), vendar sem jo potem takoj vzela... Pa teden pred tistim nisem seksala, pa en teden potem sva s kondomom... :zmeden:

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   je mogoče?
4.8.2005 12:08:52   
dolenjka
Najprej pokliči, potem pa test! Ne meči denarja čez okno!

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   je mogoče?
4.8.2005 12:09:13   
Katjusa
ce si bla na daljsem potovanju je lahko tud to vzrok zamude ne sekiraj se prevec vsekakor pocakaj toliko da pride dan ko bi mogla vzet novo tabletko in prej naredi test.... lahko pa vseeno poklices gin pa povprasas kaj narest da bos bolj mirna!

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   je mogoče?
4.8.2005 12:12:43   
Sara3
Mislim, da ni straha za paniko. V sedmih letih jemanja KT se mi je vsako leto zgodilo, da en mesec sploh nisem dobila M. To se dogaja predvsem zaradi povečane količine hormonov; še posebej če jemleš še kar "močne" KT. Za moje pojme ni verjetnosti, da si noseča. Jaz ti predlagam, da še malček počakaj (test pa naredi, da boš bolj mirna).

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   je mogoče?
4.8.2005 12:17:21   
Sara3
Alja ampak, če jo pozabiš lahko v 12 urah vzameš in s tem ne zmanjšaš učinka KT.Seveda pa ni priporočljivo pozabljat vsak dan 8)

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   je mogoče?
4.8.2005 12:20:28   
st@r
Saj to me bega. V navodilih piše, da če pozabiš tabletko v prvem tednu in teden pred tem nisi imel spolnih odnosov in en teden potem skupaj s kondomom, ni možnosti zanositve... Ampak, so pa izjeme...

Hvala punce za spodbudne besede... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu st@r)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   je mogoče?
4.8.2005 14:40:28   
Anonimen
Moja sestrična kljub jemanju tabletk mesec in pol ni dobila m.,pregled pa je pokazal cisto na jajčnikih.Čez nekaj dni pa je šla ta cista z m. naprej.

(odgovor članu st@r)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?