je mogoče? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

st@r -> je mogoče? (4.8.2005 11:53:26)

Če jemlješ kontracepcijske tabletke, da ti menstruacija zamudi 4 dni? :zmeden::zmeden:

Je možno, da gre za nosečnost? :ups::ups:

lp

Anonimen -> je mogoče? (4.8.2005 11:55:39)

Možno je oboje. Meni je v 6 letih jemanja sicer samo enkrat M. iz meni neznanega vzroka zamujala 4 dni. No, potem je prišla. Si bila ta mesec kaj boljna, jemala antibiotike, aspirin istočasno kot tabletke? Te zadeve lahko zmanjšajo ali izničijo delovanja KT.

st@r -> je mogoče? (4.8.2005 12:01:03)

nič nisem jemala... :zmeden::zmeden:

Katjusa -> je mogoče? (4.8.2005 12:01:05)

Ce nisi kake tabletke pozabla je malo verjetno da gre za nosecnost..... sem pa slisala da lahko kak ciklus ni menze ce jes tabletke vseeno priporocam da naredis test ce je negativen jej tabletke tako kot je treba naprej..
LP Katja

dolenjka -> je mogoče? (4.8.2005 12:02:51)

Ginekologa pa pravi kaj??

st@r -> je mogoče? (4.8.2005 12:06:42)

nisem še nič klicala... bom počakala do ponedeljka, naredila test, če še ne bo menstruacije, potem pa nadaljevala s tabletkami, če ne bom noseča...

drugega se ne spomnim nič kaj pametnega... :ups:

sem pa prvi dan jemanja tabletk tabletko vzela s 14 ur zamude ( :ups: pozabila sem jih vzet na potovanje), vendar sem jo potem takoj vzela... Pa teden pred tistim nisem seksala, pa en teden potem sva s kondomom... :zmeden:

dolenjka -> je mogoče? (4.8.2005 12:08:52)

Najprej pokliči, potem pa test! Ne meči denarja čez okno!

Katjusa -> je mogoče? (4.8.2005 12:09:13)

ce si bla na daljsem potovanju je lahko tud to vzrok zamude ne sekiraj se prevec vsekakor pocakaj toliko da pride dan ko bi mogla vzet novo tabletko in prej naredi test.... lahko pa vseeno poklices gin pa povprasas kaj narest da bos bolj mirna!

Sara3 -> je mogoče? (4.8.2005 12:12:43)

Mislim, da ni straha za paniko. V sedmih letih jemanja KT se mi je vsako leto zgodilo, da en mesec sploh nisem dobila M. To se dogaja predvsem zaradi povečane količine hormonov; še posebej če jemleš še kar "močne" KT. Za moje pojme ni verjetnosti, da si noseča. Jaz ti predlagam, da še malček počakaj (test pa naredi, da boš bolj mirna).

Sara3 -> je mogoče? (4.8.2005 12:17:21)

Alja ampak, če jo pozabiš lahko v 12 urah vzameš in s tem ne zmanjšaš učinka KT.Seveda pa ni priporočljivo pozabljat vsak dan 8)

st@r -> je mogoče? (4.8.2005 12:20:28)

Saj to me bega. V navodilih piše, da če pozabiš tabletko v prvem tednu in teden pred tem nisi imel spolnih odnosov in en teden potem skupaj s kondomom, ni možnosti zanositve... Ampak, so pa izjeme...

Hvala punce za spodbudne besede... :rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> je mogoče? (4.8.2005 14:40:28)

Moja sestrična kljub jemanju tabletk mesec in pol ni dobila m.,pregled pa je pokazal cisto na jajčnikih.Čez nekaj dni pa je šla ta cista z m. naprej.

Stran: [1]