Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:26:47
|
|
|
|
rina22
|
hvala, sami in elevitka elevitka, res vsaka ti čast.. jaz ne vem, kak bi zmogla na tvojem mestu. in tudi jaz ti želim, da se čimprej tole porihta in bo tole zbujanje samo še spomin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:27:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:39:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Jutro tudi tebi sodeč po nasmešku,je bila zanimiva noč ...že na šihtu? jA, DELAMO KO VLKi Noč je bila ok, ampak prekratka, nikak nisem mogla vstat, pol pa se je Nik iz nočne omarice vrgel, pa sem bila takoj auf.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:41:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina.. te razumem... pri nas je to stalna praksa, najlepše pri vsem pa je da po taki noči moram še v službo it Samo res,elevitka,ti si pa res carica Se spomnim,ko smo pri nas imeli obdobje pogostega zbujanja-sem hodila ko kura okol,če pa bi morala še v službo želim ti,da se boš že kmalu samo še smejala tem spominom na nočno zbujanje sami... verjemi da si to tud sama želim...saj zato pa sem večina dni sitna in zamorjena in hitro popizdim al se pa derem (živci hitro popustijo) ko mali izsiljuje svoje v službi vse uredit, doma skuhat, kaj pospravit (sem pa za vse večina sama)... včasih se že sama sebi smilim.... zato sem tud zadnjič rekla da bi stari si ga raje v primež stisno kot še enga naredo... ke ga živega olupam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:45:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Noč je bila ok, ampak prekratka, nikak nisem mogla vstat, pol pa se je Nik iz nočne omarice vrgel, pa sem bila takoj auf. Zanimivo budilko imaš ,upam,da ni bilo kakih nezaželenih posledic Malo jokeca, smo masirali celo glavo, ker nisem vedela kje boli, no, zdaj pa se tak vidi - vijolčno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:50:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami... verjemi da si to tud sama želim...saj zato pa sem večina dni sitna in zamorjena in hitro popizdim al se pa derem (živci hitro popustijo) ko mali izsiljuje svoje v službi vse uredit, doma skuhat, kaj pospravit (sem pa za vse večina sama)... včasih se že sama sebi smilim.... zato sem tud zadnjič rekla da bi stari si ga raje v primež stisno kot še enga naredo... ke ga živega olupam Verjamem,da se ti zdaj čas "vleče" nenormalno počasi,ampak potem kar naenkrat spijo boljše
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:52:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 30.11.2010 8:53:01 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:54:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša. Mhm ... mi pa že od včeraj čakamo, katero uro si izbrala, ampak ti kr počasi esikflajšaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:54:55
|
|
|
|
majakla
|
Aja, pa DOBRO JURTO Ly.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:55:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša. Mhm ... mi pa že od včeraj čakamo, katero uro si izbrala, ampak ti kr počasi esikflajšaj. sma usklajene v mislih
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:56:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Malo jokeca, smo masirali celo glavo, ker nisem vedela kje boli, no, zdaj pa se tak vidi - vijolčno. joj, za mamo in za malega Supermana. ojoj....mami pihaj buško pa lupčeka gor... našemu samo to pomaga da manj buba
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:57:18
|
|
|
|
elevitka
|
jutroooo lyyyyy ... ne delaj luštov z hrano navsezgodaj !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:57:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša. Mhm ... mi pa že od včeraj čakamo, katero uro si izbrala, ampak ti kr počasi esikflajšaj. sma usklajene v mislih se glih režim, ko koza, in vsi me čudno gledajo, spet. Boga Ly, se ji bo še zaletelo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 8:57:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 5X mariborčanke legende so se predramile iz zimskega spanca
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 9:00:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša. Mhm ... mi pa že od včeraj čakamo, katero uro si izbrala, ampak ti kr počasi esikflajšaj. IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ki ga nisi uspela pojest včeraj,ker si zaspala med razmišljanjem o naši kavi? Točno tak s tem da sem ga jedla preden sem dala L spat. Včeraj sem pa izginla, ker je moj Luka začel neutolažljivo jokat da sem se samo na hitrco v pižamo vrgla, pa poleg njega vlegla. Sicer je pol hoto it nazaj v svojo pojstlo in v trenutku zaspal, meni pa se ni dalo več iz tople pojstle.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 9:01:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem na jutranji dozi in zraven papam včerajšne ostanke esikflajša. Mhm ... mi pa že od včeraj čakamo, katero uro si izbrala, ampak ti kr počasi esikflajšaj. sma usklajene v mislih se glih režim, ko koza, in vsi me čudno gledajo, spet. Boga Ly, se ji bo še zaletelo. Ga že ni več.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 9:03:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jutroooo lyyyyy ... ne delaj luštov z hrano navsezgodaj !!!! Če pa pol pozabim jest, pa se morem sredi dela ustavit in vzet pavzo, pol pa se spet težko nazaj delat spravim. Sicer pa ga je itak blo samo za vzorec.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 9:07:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 meni pa se ni dalo več iz tople pojstle. kako si mogla???? Naj ti bog odpusti Saj mi bo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?