Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 9:51:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Enostavno nimam časa nazaj brat, samo na hitro vas pozdravim pa že šibamo v trgovino po kruh pa biftek. Pridejo popoldan moji, pa par kolegic Nič, šibamo na sneg ven Čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 9:58:35
|
|
|
|
botrca
|
Za vse bolančke in mamice
< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2010 9:59:26 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 10:02:23
|
|
|
|
ly117
|
jaz se tudi poslavljam, je moj prišo iz trgovine te bo pa treba nekaj začet delat. Se še kaj javim.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 10:14:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-imaš kake Tobrex kapljice doma?Ji lahko kr to daš,če imaš. T. jih je dobil za nos .... sami preberi navodila malo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 10:22:37
|
|
|
|
elevitka
|
noč je bila grozna (smo se samo drli in viseli na joški)-mater najraje bi si vse bek porezala res.... tuli še naprej, smo pa uspeli za zajtrk pojest šmorn, pijem kavico ata se ukvarja z fedro, aja pa posesala sem stanovanje je blo že katastrofalno (tasa lahk potrdi-živi đumbus) pa en stroj cot pospravla. ko bo šel mali spat grem kuhat- zrezki in pomfri, kitajsko zelje na solati z krompirjem in bučnim oljem, juhica pa če bo čas ostal še kako pecivo spečem (mi je nekaj kreme ostalo od tasine torte in sladke smetane potem pa se bo itak mali zbudil in pičimo malo ven da si rit zlufta pa v trgovino.... pa bo spet večer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:35:55
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Najprej hvala vsem za ,so pomagale -noč je bila mirna No,ker je bila to druga uhica kot v sredo,smo se vseeno šli pokazat k zdravniku-in pristali na AB . Zdaj kuham kosilo,mala se igra in si poje zraven ,ata in mulc sta pa šla v telovadnico na nogomet-imajo neki zaključek,pa sem starega malo poslala,da se malo rekreira pred šihtom
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:51:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-imaš kake Tobrex kapljice doma?Ji lahko kr to daš,če imaš. T. jih je dobil za nos .... sami preberi navodila malo S, jih je tudi dobila za nos...sem šla včeraj brat navodila pa piše samo za oči...za nos ali ušesa pa nič na srečo je sinoči potem zaspala,pa ji sploh nisem dala...ampak veš,kaj? Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uho ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:51:54
|
|
|
|
botrca
|
Pospravljeno in pomito vse...zdaj pa se relaksiram ob kapućinu...kathy83 prideš na enega ? Skuhala bom pa samo krompirjev zos, če bo sploh hotel jest. Jaz sem pojedla 2 hot doga in ne bom jedla do poznega popoldneva. Elevitka za grozno noč . NAša je bila tudi katastrofalna, ampak sem že tega navajena. Je imel Jan vročino ob 00.20 mu dam svečko pol pa 2h premetavanja, pihanja, stokanja, cukanja mojih las... ...vglavnem ko sem pa pop.... dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne .
< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2010 11:52:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:57:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...vglavnem ko sem pa pop.... dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne . To pa mi je nekam znano Pol pa nimaš pojma,če laužanku res kaj fali,ali te dobesedno je...v glavo Oprosti,ker se smejem,saj v tistem trenutku ni smešno,potem ko pa študiraš nazaj pa ti gre na smeh... Pri nas ta faza trenutno popušča,zato se pa lahko važim in režim Pa en kup
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:57:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uho ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobne tudi za uho so ja
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:58:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pospravljeno in pomito vse...zdaj pa se relaksiram ob kapućinu...kathy83 prideš na enega ? Skuhala bom pa samo krompirjev zos, če bo sploh hotel jest. Jaz sem pojedla 2 hot doga in ne bom jedla do poznega popoldneva. A mene pa na hot-doge ne bi povabila,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 11:59:41
|
|
|
|
botrca
|
Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:00:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A mene pa na hot-doge ne bi povabila,ne? jih nimam več žal ...kapućino pa še je
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:02:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-imaš kake Tobrex kapljice doma?Ji lahko kr to daš,če imaš. T. jih je dobil za nos .... sami preberi navodila malo S, jih je tudi dobila za nos...sem šla včeraj brat navodila pa piše samo za oči...za nos ali ušesa pa nič na srečo je sinoči potem zaspala,pa ji sploh nisem dala...ampak veš,kaj? Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uho ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobne saj tud jaz sem gledala ko mi je dala tobrex za nos... noter v navodilih pa ne duha ne sluha o nosu....sem mu kr operil za otroke potem šla kupit za nos
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:02:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa mi je nekam znano Pol pa nimaš pojma,če laužanku res kaj fali,ali te dobesedno je...v glavo Oprosti,ker se smejem,saj v tistem trenutku ni smešno,potem ko pa študiraš nazaj pa ti gre na smeh... Pri nas ta faza trenutno popušča,zato se pa lahko važim in režim Pa en kup samo res se sprašujem ali me j....al mu kaj manjka...samo se mi vedno bolj zdi, da samo zeza...smešno mi ni ker se to redno dogaja, tak da se ne smej važička.... ...da se ti ne bi vrnilo .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:03:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil. Tega sicer nisem vedela,dobila sem ga pa enkrat lani za nos,samo ji takrat nisem davala in je ostal zaprt-še vedno je .Nekak mi je blo čudno,da bi ji kapljice za oči dajala v nos,zdaj pa vidim,da očitno drugih ,kot za oči sploh nimajo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:03:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...vglavnem ko sem pa pop.... dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne . To pa mi je nekam znano Pol pa nimaš pojma,če laužanku res kaj fali,ali te dobesedno je...v glavo Oprosti,ker se smejem,saj v tistem trenutku ni smešno,potem ko pa študiraš nazaj pa ti gre na smeh... Pri nas ta faza trenutno popušča,zato se pa lahko važim in režim Pa en kup joj kot ba bi opisovala mojo fedro.... vun pesji je in pol ni čuda da popizdim (po 24 urnem mučenju kot opisuješ sama)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:05:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil. Tega sicer nisem vedela,dobila sem ga pa enkrat lani za nos,samo ji takrat nisem davala in je ostal zaprt-še vedno je .Nekak mi je blo čudno,da bi ji kapljice za oči dajala v nos,zdaj pa vidim,da očitno drugih ,kot za oči sploh nimajo odprtega sem zavrgla zaprtega sem shranila....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:05:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-imaš kake Tobrex kapljice doma?Ji lahko kr to daš,če imaš. T. jih je dobil za nos .... sami preberi navodila malo S, jih je tudi dobila za nos...sem šla včeraj brat navodila pa piše samo za oči...za nos ali ušesa pa nič na srečo je sinoči potem zaspala,pa ji sploh nisem dala...ampak veš,kaj? Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uho ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobne saj tud jaz sem gledala ko mi je dala tobrex za nos... noter v navodilih pa ne duha ne sluha o nosu....sem mu kr operil za otroke potem šla kupit za nos jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:06:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil. Tega sicer nisem vedela,dobila sem ga pa enkrat lani za nos,samo ji takrat nisem davala in je ostal zaprt-še vedno je .Nekak mi je blo čudno,da bi ji kapljice za oči dajala v nos,zdaj pa vidim,da očitno drugih ,kot za oči sploh nimajo ja saj je meni tudi rekla, da naj me ne preseneti ker so za nos, uho in oči
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:06:35
|
|
|
|
elevitka
|
Tak... za kosilo imam vse pripravljeno čez kake pol ure grem pečt meso in krompir (juha in solata sta fertik) biskvit peče, počakam da se shladi in ga grem polnit.... grem se malo vležt me tak glava boli.....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 27.11.2010 12:06:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Požrešnica
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?